Προς το περιεχόμενο

Αγορά budget smartphone.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για θήκη δες εδώ http://www.stoucky.gr/XIAOMI-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD&filter=294

Για μένα όμως αν θες να "πιάσουν " τα λεφτά σου τόπο πάρε καλύτερα αυτό εδώ μια που θες και μικρό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s

1)Οκ θα το κοιτάξω. 2)Μπα προτιμώ να έχω εγγύηση από Infoquest. Ευχαριστώ για τις πληροφοριές!  :-)

Δημοσ.

Τελικά πήρα το redmi note 3 pro από you.gr σε gold. Πολύ καλό κινητό και το Miui είναι πιο ποιοτικό από ότι περίμενα. Οι 5,5 ιντες είναι ότι πρέπει! Εχώ εκπλαγεί γενικά με το hardware του. Ήρθε με Miui 8.1.0.0 και πήρε αμέσως update σε 8.1.3.0(MHRMIDI) stable. Η συσκευασία ήταν περιποιημένη με αυτοκόλητα απο infoquest και γενικά σου έδινε την εντύπωση ότι πέρνεις premium πράμα. Η απόδειξη του καταστήματος αναφέρει κανονικά το S/N num. Νομίζω ο συνδιασμός Miui με google now launcher είναι η χρυσή τομή για μένα. Το moto G το βλέπω πλέον και μου φαίνεται πολυ μικρό. Το fingerprint απίστευτα βολικό, η κάμερα μου αρκεί, και ο ήχος πολύ καλός. Το rgb notification light είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας και είχα συνηθίσει από το moto g αλλά δεν ήξερα ότι το Note 3 pro το έχει. 

Το μόνο που ψάχνω τώρα είναι να περιορίσω τα system apps του Miui όπως notes, clock κτλπ γιατί χρησιμοποιώ τα αντίστοιχα της google.

Εν τέλη, όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω. Best vfm. Case closed. B) 
Σας ευχαριστώ όλους για το feedback!  :-)

Δημοσ.

Παιδιά γλυκοκοιτάζω το xiaomi redmi 4 pro, αλλά με προβληματίζει το όλο θέμα με την 800αρα μπάντα που δεν υποστηρίζεται. Επειδή ακούω ότι την χρησιμοποιεί η wind περισσότερο, πώς ακριβώς επηρεάζεται η σύνδεση δεδομένων της cosmote για παράδειγμα?

Δημοσ.

Παιδιά γλυκοκοιτάζω το xiaomi redmi 4 pro, αλλά με προβληματίζει το όλο θέμα με την 800αρα μπάντα που δεν υποστηρίζεται. Επειδή ακούω ότι την χρησιμοποιεί η wind περισσότερο, πώς ακριβώς επηρεάζεται η σύνδεση δεδομένων της cosmote για παράδειγμα?

Άν έχω καταλάβει σωστά, χωρίς την 800αρα θα μπορείς να συνδεθείς κανονικά αλλά δεν θα έχεις κάλυψη 4G και αυτό πιο πολυ στα περίχωρα(εξαρτάται με τον πάροχο και την κάλυψη). Προσωπικά θεωρώ τo να έχεις κινητό με 800αρα είναι future proof εάν σκοπεύεις να κρατήσεις το κινητό για τα επόμενο 4-5 χρόνια. Άμα ψάξεις τα υπόλοιπα threads θα βρείς άκρη για το θέμα με την 800αρα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/633212-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-4g-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB/?fromsearch=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...