Insanity1312 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 καλησπερα παιδια, ειχα γραψει σημερα ενα ποστ το πρωι για ενα malware- registry οτι και να ηταν αυτο.. εκανα επαναφορα συστηματος και ειχε ως αποτελεσμα μολις ανοιγει η οθονη να ειναι μαυρη και να φαινετε μονο το ποντικι..μετα απο μερικες επανεκινησεις δεν μου εβρισκε καν τον σκληρο για να κανει boot.. οποτε εβαλα bootable usb με windows 7 μηπως γινει repair η φορματ.. ουτε repair μπορω να κανω, ουτε μου βρισκει τους δισκους για να κανω φορματ.. μου δειχνει αυτο http://prntscr.com/eo12q6 εχω δυο σκληρους παντως πανω στο μηχανημα και δεν βλεπει κανεναν.. καμια ιδεα;
IT chef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 βγάλε το στικάκι,πάτα οκ. Πάτα next,next και βαλ'το όταν σου λέει πως δεν βρίσκει μέσο.
Insanity1312 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 βγάλε το στικάκι,πάτα οκ. Πάτα next,next και βαλ'το όταν σου λέει πως δεν βρίσκει μέσο. κανενα αποτελεσμα.. μου λεει : Δεν βρεθηκαν προγραμματα οδηγησης συσκευης. Βεβαιωθειται οτι το μεσο εγκαταστασης περιεχει τα σωστα προγραμματα οδηγησης και επειτα καντε κλικ στο κουμπι οκ..
IT chef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δως μου μισό να θυμηθώ πως το έφτιαξα,τώρα πρόσφατα το αντιμετώπισα. στο bios,είσαι σε legacy; Εχεις βάλει να αναγνωρίζει πρώτα το στικ; Βάλε το δίσκο,και επέλεξε το στικ από boot menu.
Insanity1312 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δως μου μισό να θυμηθώ πως το έφτιαξα,τώρα πρόσφατα το αντιμετώπισα. στο bios,είσαι σε legacy; Εχεις βάλει να αναγνωρίζει πρώτα το στικ; Βάλε το δίσκο,και επέλεξε το στικ από boot menu. ναι πρωτα αναγνωριζει τωρα το στικακι και μπαινει εκει που λεει εγκατασταση στα windows 7 μετα την επιλογη γλωσσας απλα μετα δεν μου βρισκει τους δισκους..
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Και γιατί δε βάζεις 10άρια; Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα με το κλειδί των 7. Καλά είναι να δώσεις περισσότερες πληροφορίες όμως σχετικά με το σύστημα γιατί το μήνυμα που δείχνεις μου μοιάζει σαν να προσπαθείς να στήσεις 7άρια από usb αλλά σε usb 3 θύρα (μπλε) και αυτό δεν υποστηρίζεται από τα 7άρια χωρίς να ενσωματώσεις τους usb3 drivers στην εγκατάσταση. Αν το pc/laptop (είδες που χρειάζεται να ξέρουμε το σύστημα; ) έχει και usb2 (μαύρες) θύρες, βάλε εκεί το στικάκι ή αλλιώς κάψε το iso σε dvd και μπούταρε από το δισκάκι.
ss13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δίκιο έχει ο micos000 , πρέπει να ξέρουμε τι έχει ο υπολογιστή σου : Κατέβασε την ( Free Version ) http://www.piriform.com/speccyπήγαινε Summary ( άφησε το να δημιουργήσει την αναφορά 10 δευτερόλεπτα ) μετά πήγαινε File - Save asText File ( σώσε την αναφορά στο Desktop ) , μετά επέλεξε την από την Επιφάνεια Εργασίας Πηγαίνεις δίπλα από εκεί που λέει Απάντηση Πατάς στο Περισσότερες Επιλογές Απάντησης Browse - βρες το αρχείο από την Επιφάνεια Εργασίας ( Desktop ) Μετά πάτα το Επισύναψη Αρχείου μόλις ανεβάσεις την αναφορά πάτα Απάντηση
RTW4ever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δίκιο έχει ο micos000 , πρέπει να ξέρουμε τι έχει ο υπολογιστή σου : Κατέβασε την ( Free Version ) http://www.piriform.com/speccy πήγαινε Summary ( άφησε το να δημιουργήσει την αναφορά 10 δευτερόλεπτα ) μετά πήγαινε File - Save as Text File ( σώσε την αναφορά στο Desktop ) , μετά επέλεξε την από την Επιφάνεια Εργασίας Πηγαίνεις δίπλα από εκεί που λέει Απάντηση Πατάς στο Περισσότερες Επιλογές Απάντησης Browse - βρες το αρχείο από την Επιφάνεια Εργασίας ( Desktop ) Μετά πάτα το Επισύναψη Αρχείου μόλις ανεβάσεις την αναφορά πάτα Απάντηση Πως θα το κάνει αυτό αφού ΔΕΝ έχει λειτουργικό; Συμφωνώ και εγώ με τα άλλα παιδιά, ότι είναι πρόβλημα με usb drivers που δεν υπάρχουν στο μέσον εγκατάστασης. Και αν πρόκειται για skylake/kabylake, είναι ακόμα πιο δύσκολο να μπουν οι drivers στο μέσο εγκατάστασης. Ένα άλλο που μπορεί να κάνει, για να αποκλείσουμε πρόβλημα στους δίσκους κλπ., είναι να δοκιμάσει ένα live DVD Linux (π.χ Linux Mint), ώστε να επιβεβαιώσει ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά σε όλα και άρα είναι πρόβλημα που υπάρχει μόνο κατά την εγκατάσταση των 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα