Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα τα ίδια μου έκαναν φίλε μου.

Αν δεν βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις εδώ!

http://www.insomnia.gr/topic/624242-e-world-δούλεμα-ψέματα/

Το διαβαδα φιλε μου εσενα την πηγε σε αλο επιπεδο την κοροιδια λεγοντας ψεματα οτι φταιει η εταιρια!

Δεν μπορω να εξηγησω τους λογους που εχει τετοια αδιαφορια για κατι που ειναι η δουλεια του και θα βγαλει λεφτα απο αυτο!

Ισως να εχει λεφτα στην ακρη και να το εχει για χομπι το μαγαζι!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τα έπαιρνα από ekwb κατευθείαν, και ειδικά αν είναι μεγάλο το ποσό της παραγγελίας σου.

Απ'ότι κατάλαβα πάντως μετά την κοροϊδία που έφαγε για 1.5 μήνα ο φίλος Κωνσταντίνος, αν δεν υπάρχει στοκ στα προϊόντα που θες, παίζει να σε αρχίσει στο δούλεμα και άντε μετά να βρεις αν είναι αλήθεια ή όχι ότι σου λέει.

Εκεί είδα και λέει cash on delivery είναι αντικαταβολή?

Δημοσ.

Εκεί είδα και λέει cash on delivery είναι αντικαταβολή?

Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταβολης στην ekwb πληρωνεις ειτε paypal ειτε με καρτα! Ειναι και 20 ευρο τα μεταφορικα για ελλαδα αλλα ερχονται μεσα σε 5 εργασιμες απο οτι μου ειπαν σε εμαιλ που ρωτησα στην ekwb για τον χρονο παραδωσης!

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταβολης στην ekwb πληρωνεις ειτε paypal ειτε με καρτα! Ειναι και 20 ευρο τα μεταφορικα για ελλαδα αλλα ερχονται μεσα σε 5 εργασιμες απο οτι μου ειπαν σε εμαιλ που ρωτησα στην ekwb για τον χρονο παραδωσης!

και τα 3.70 ευρο που λενε αποστολη τι ειναι?

Δημοσ.

και τα 3.70 ευρο που λενε αποστολη τι ειναι?

Βεβαιώσου ότι έχεις βάλει σωστά την διεύθυνση/χώρα αποστολής, λογικά το 3.70 θα αλλάξει όταν βάλεις τα πάντα.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά από το εν λόγω κατάστημα Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος είχα ένα πρόβλημα με μία καλωδιοταινία και τα παιδιά ανοίξανε τέσσερις για να δοκιμάσουν Με ποια θα δουλέψει και ότι εξαρτήματα για υδρόψυξη ήθελα τα είχαν εκεί πέρα στοκ και τα πήρα Τώρα σε κάποια άλλη παραγγελία περίεργη Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρονται αλλά εγώ έχω μόνο θετικά να πω

Δημοσ.

ειναι ελεος το καταστημα.

Αν δεν εχει στοκ στο καταστημα μην μπεις καν στο κοπο να παραγγειλεις! αν το εχει στοκ ειναι κομπλε απο οτι λενε τα παιδια!

• Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτό μου έστειλαν acrylic αντί petg?

Αν έκανε λάθος του το λες και στέλνεις πίσω (με δικιά του χρέωση) και σου στέλνει σωστά

Δημοσ.

Αν έκανε λάθος του το λες και στέλνεις πίσω (με δικιά του χρέωση) και σου στέλνει σωστά

Τώρα όμως δεν υπάρχει στο κατάστημα το έχουν αφαιρέσει

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα όμως δεν υπάρχει στο κατάστημα το έχουν αφαιρέσει

Περνεις τηλέφωνο ή στέλνεις στο live chat και ρωτάς τι γίνεται, είσαι σίγουρος ότι είναι acrylic?
Δημοσ.

Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά τους στην εμφάνιση αλλά στο σακουλάκι λέει acrylic tube

Υγ τελικά είναι acrylic και το έψαξα βάση του κωδικού πάνω στο σακουλάκι αλλά στην απόδειξη μου γράφουν petg

• Moderators
Δημοσ.

Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά τους στην εμφάνιση αλλά στο σακουλάκι λέει acrylic tube

Υγ τελικά είναι acrylic και το έψαξα βάση του κωδικού πάνω στο σακουλάκι αλλά στην απόδειξη μου γράφουν petg

Στείλε μυνημα η πάρε τηλέφωνο και θ στο λύσουν το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...