Konstantinio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Και εμένα τα ίδια μου έκαναν φίλε μου. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις εδώ! http://www.insomnia.gr/topic/624242-e-world-δούλεμα-ψέματα/ Το διαβαδα φιλε μου εσενα την πηγε σε αλο επιπεδο την κοροιδια λεγοντας ψεματα οτι φταιει η εταιρια!Δεν μπορω να εξηγησω τους λογους που εχει τετοια αδιαφορια για κατι που ειναι η δουλεια του και θα βγαλει λεφτα απο αυτο! Ισως να εχει λεφτα στην ακρη και να το εχει για χομπι το μαγαζι!
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τα έπαιρνα από ekwb κατευθείαν, και ειδικά αν είναι μεγάλο το ποσό της παραγγελίας σου. Απ'ότι κατάλαβα πάντως μετά την κοροϊδία που έφαγε για 1.5 μήνα ο φίλος Κωνσταντίνος, αν δεν υπάρχει στοκ στα προϊόντα που θες, παίζει να σε αρχίσει στο δούλεμα και άντε μετά να βρεις αν είναι αλήθεια ή όχι ότι σου λέει. Εκεί είδα και λέει cash on delivery είναι αντικαταβολή?
Konstantinio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εκεί είδα και λέει cash on delivery είναι αντικαταβολή? Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταβολης στην ekwb πληρωνεις ειτε paypal ειτε με καρτα! Ειναι και 20 ευρο τα μεταφορικα για ελλαδα αλλα ερχονται μεσα σε 5 εργασιμες απο οτι μου ειπαν σε εμαιλ που ρωτησα στην ekwb για τον χρονο παραδωσης!
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταβολης στην ekwb πληρωνεις ειτε paypal ειτε με καρτα! Ειναι και 20 ευρο τα μεταφορικα για ελλαδα αλλα ερχονται μεσα σε 5 εργασιμες απο οτι μου ειπαν σε εμαιλ που ρωτησα στην ekwb για τον χρονο παραδωσης! και τα 3.70 ευρο που λενε αποστολη τι ειναι?
kospit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 και τα 3.70 ευρο που λενε αποστολη τι ειναι? Βεβαιώσου ότι έχεις βάλει σωστά την διεύθυνση/χώρα αποστολής, λογικά το 3.70 θα αλλάξει όταν βάλεις τα πάντα.
birel-motosport Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εγώ παιδιά από το εν λόγω κατάστημα Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος είχα ένα πρόβλημα με μία καλωδιοταινία και τα παιδιά ανοίξανε τέσσερις για να δοκιμάσουν Με ποια θα δουλέψει και ότι εξαρτήματα για υδρόψυξη ήθελα τα είχαν εκεί πέρα στοκ και τα πήρα Τώρα σε κάποια άλλη παραγγελία περίεργη Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρονται αλλά εγώ έχω μόνο θετικά να πω
Konstantinio Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ειναι ελεος το καταστημα. Αν δεν εχει στοκ στο καταστημα μην μπεις καν στο κοπο να παραγγειλεις! αν το εχει στοκ ειναι κομπλε απο οτι λενε τα παιδια!
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γι'αυτό μου έστειλαν acrylic αντί petg?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γι'αυτό μου έστειλαν acrylic αντί petg? Αν έκανε λάθος του το λες και στέλνεις πίσω (με δικιά του χρέωση) και σου στέλνει σωστά
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν έκανε λάθος του το λες και στέλνεις πίσω (με δικιά του χρέωση) και σου στέλνει σωστά Τώρα όμως δεν υπάρχει στο κατάστημα το έχουν αφαιρέσει
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τώρα όμως δεν υπάρχει στο κατάστημα το έχουν αφαιρέσειΠερνεις τηλέφωνο ή στέλνεις στο live chat και ρωτάς τι γίνεται, είσαι σίγουρος ότι είναι acrylic?
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά τους στην εμφάνιση αλλά στο σακουλάκι λέει acrylic tube Υγ τελικά είναι acrylic και το έψαξα βάση του κωδικού πάνω στο σακουλάκι αλλά στην απόδειξη μου γράφουν petg
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά τους στην εμφάνιση αλλά στο σακουλάκι λέει acrylic tube Υγ τελικά είναι acrylic και το έψαξα βάση του κωδικού πάνω στο σακουλάκι αλλά στην απόδειξη μου γράφουν petg Στείλε μυνημα η πάρε τηλέφωνο και θ στο λύσουν το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα