Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφάσισα να κανω εναcustom συστημα υδροψηξης και ειπα να παω στο eworld μιας και ειμαι απο πατρα να παραγγειλω τα πραγματα απο ekwb που συνεργαζεται!

Ηθελα να κανω μεγαλη παραγγελεια 600+ και μου λεει στειλε μου εμαιλ να τα σου τα παραγγειλω και ασε μου μια προκαταβολη 50 ευρο!

Αυτο εγινε στις 15 φεβρουαριου και μου λεει τελος του μηνος θα ειναι εδω! του δινω λοιπον τα 50 ευρο και περιμενω να ερθουν τα πραγματα!

Φτανουν οι αρχες του μηνα περναω απο εκει και μου λεει τα πραγματα ερχονται μεσα στην εβδομαδα!

Περναω την επωμενη εβδομαδα μου ξαναλεει την επωμενη εβδομαδα! τον ρωταω εχουν φυγει τα πραγματα? Ναι μου λεει απλα τα αργισα λιγο γιατι συμπληρωσα κιαλα πραγματα να κανω μεγαλη παραγγελεια!

Και συνεχηστηκε αυτο μεχρι και αυτην την εβγομαδα που μου ελεγε καθε φορα ερχονται αυριο μεθαυριο!

Εχοντας φτασει ηδη στις 40+ μερες αναμονη παω εχθες και του λεω θελω τα λεφτα μου πισω και να ακυρωθει η παραγγελεια! και μου λεει κατσε να στειλω εμαιλ να δω γιατι δεν εχει φτασει ακομα και θα σε παρω τηλεφωνο να σε ενημερωσω (τηλεφωνο δεν με ειχε παρει ποτε παντα εγω πηγαινα και στον ρωταγα και ολες τις φορες μου που τον ρωταγα μου ελεγε εχει φυγει η παραγγελεια)

Και παω λοιπον σημερα και μου λεει η παραγγελεια δεν εχει φυγει απο ekwb επειδη δεν εχουν αποθεμα στο pump!

Και τον ρωταω ολα τα υπολοιπα πραγματα θα ερθουν καποια στιγμη?

και μου λεει ουτε αυτα εχουν φυγει περιμενω να συμπληρωσω παραγγελεια γιατι δεν με συμφερουν τα μεταφορικα!

του ζητησα τα λεφτα πισω και ουτε μπηκε στον κοπο να ζητησει συγνωμη!

Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε καποιον αλον απο το συγκεκριμενο καταστημα κατι αντιστηχο αλλα τετοια κοροιδια και αδιαφορια δεν εχω ξανασυναντισει!

Επεξ/σία από Konstantinio
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηρες πισω τα λεφτα?

ναι μου τα εδωσε 50 ευρο προκαταβολη ειχα δωσει! απλα δεν ζητησε ουτε ενα συγνωμη σαν να μην εγινε τιποτα!

Δημοσ.

Μου το 'χει κάνει και μένα πριν δυό χρόνια και τον έκοψα.

Ένα-δυο πράγματα στη χάση και στη φέξη.

Απλά εμένα μου έφαγε δυό μήνες περίπου, γιατί μου φαινόταν

απίστευτο να με κοροϊδεύει, άλλωστε είχα φτιάξει τόσα builds από αυτόν.

Κάπου στις 60-70 μέρες αναμονή τον ξέχεσα και τα πήρα μόνος μου.

Πάρε από aquatuning ή από την ekwb κατευθείαν.

Αν πάρεις από την ekwb θα πρέπει να τους κάνεις κατάθεση του ποσού.

Δημοσ.

Μου το 'χει κάνει και μένα πριν δυό χρόνια και τον έκοψα.

Ένα-δυο πράγματα στη χάση και στη φέξη.

Απλά εμένα μου έφαγε δυό μήνες περίπου, γιατί μου φαινόταν

απίστευτο να με κοροϊδεύει, άλλωστε είχα φτιάξει τόσα builds από αυτόν.

Κάπου στις 60-70 μέρες αναμονή τον ξέχεσα και τα πήρα μόνος μου.

Πάρε από aquatuning ή από την ekwb κατευθείαν.

Αν πάρεις από την ekwb θα πρέπει να τους κάνεις κατάθεση του ποσού.

Ναι ποτε παλι ξανα μονο και μονο για την κοροιδεια ας μου ελεγε οτι θα κανει 30+ απο την αρχη! απο ιντερνετ μονο ! θα τσεκαρω την aquatuning που μου ειπες να δω τι παιζει!

Δημοσ.

και μετα λενε γτ τα ελληνικα καταστηματα καταρεουν.... ψηλες τιμες και κακη εξυπηρετηση...

Δημοσ.

και μετα λενε γτ τα ελληνικα καταστηματα καταρεουν.... ψηλες τιμες και κακη εξυπηρετηση...

σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει και εγω μονο απο ιντερνετ πλεον και καλυτερη εξυπηρετιση εχουν απο τα ελληνικα!

εχω στειλει κι εγω κατι για σερβις , και ακομα περιμενω εδω και ενα μηνα...

παιρνε τηλ καθε μερα θα σε εχει ξεχασει εδω δεν ασχοληθηκε μαζι μου για 600 ευρο παραγγελεια

Δημοσ.

Άλλο ένα φωτεινό παράδειγμα ελληνικού καταστήματος που σέβεται τον πελάτη...

Εγώ του ρίξα άκυρο λόγω γενικής ταχυδρομικης...14 μέρες να ρθει δέμα από Πάτρα Κρήτη...

Το οποίο γύρισε πίσω...ούτε καν τηλ δε με πήραν να μου πουν ότι έχω δέμα.

Ο συνδυασμός σκοτώνει αν είσαι στη περιφέρεια.

Δημοσ.

Εγώ τώρα που θέλω να πάρω tubes fitings water λέτε να μην κάνω τη κίνηση να τα πάρω απο κι?

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τα έπαιρνα από ekwb κατευθείαν, και ειδικά αν είναι μεγάλο το ποσό της παραγγελίας σου.

Απ'ότι κατάλαβα πάντως μετά την κοροϊδία που έφαγε για 1.5 μήνα ο φίλος Κωνσταντίνος, αν δεν υπάρχει στοκ στα προϊόντα που θες, παίζει να σε αρχίσει στο δούλεμα και άντε μετά να βρεις αν είναι αλήθεια ή όχι ότι σου λέει. 

Δημοσ.

Φτανουν οι αρχες του μηνα περναω απο εκει και μου λεει τα πραγματα ερχονται μεσα στην εβγομαδα! 

Περναω την επωμενη εβγομαδα μου ξαναλεει την επωμενη εβγομαδα!

Και συνεχηστηκε αυτο μεχρι και αυτην την εβγομαδα που μου ελεγε καθε φορα ερχονται αυριο μεθαυριο!

Τι ειναι η εβγομαδα?

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω παρει καρτα γραφικων απο το skytechshop Και εχασα την αποδιξει και ο τυπος μ λεει οτι δεν μπορει να μ την ξαναβγαλα φωτοτυπια τι να λεμε τωρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...