ilion10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Όλα οκ είναι, αλλά στα 3μ, καλύτερα 65" θα έλεγα εγώ, θα σου δώσουν άλλη απόλαυση οι παραπάνω ίντσες Παίζει η 65KS7000 αυτή τη στιγμή σε προσφορά που πόσταρε και συμφορουμίτης http://www.insomnia.gr/topic/640334-samsung-ue65ks7000sxxh-1439-euro/ Στην ίδια τιμή την έχει και το public Για την ακρίβεια ειμαι στα 2.5 μετρα. Νομίζω είναι υπερβολική η 65 αλλα και με αυτα που διαβάζω ίσως να μην είναι η ώρα ακόμα για επένδυση και ειδικά oled σε αυτά τα χρηματα μιας και ειμαι με full hd ήδη, Για την ιστορία θα πάω να της δω απο κοντά.
Rebel21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγω να σας πω τη γνωμη μου λογο οτι το εχω ψαξει πολυ αυτον τον καιρο μιας και ηθελα τηλεόραση εκανα 180 μοιρες στροφη απο τις oled μολις εδα μια εκθεσιακή στον κοτσοβολο και στο κατω μερος τις οθονης ειχε σταμπα απο τα γράμματα που περνουσαν. Δεν θυμαμαι καν το μοντέλο και ειπα δεν ειναι καιρος για πειράματά με την τσεπη μου ...... Αυτές οι τηλεοράσεις παίζουν 12 ώρες την μέρα το ίδιο βίντεο και σε full brightness.πίστεψε με πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να γίνει. επίσης τα εκθεσιακά μοντέλα του κοτσοβολου είναι τα παλιά fhd panels κυρίως.Που να πέσεις σε κακό lcd panel, εκεί να δεις πειράματα.... φυσικά όλα αυτά που γράφω ειναι λόγο της συγκεκριμενης προσφοράς .Ποτέ δεν θα έδινα 2500 ευρώ για προϊόν LG. 1
Socratis_g Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Για την ακρίβεια ειμαι στα 2.5 μετρα. Νομίζω είναι υπερβολική η 65 αλλα και με αυτα που διαβάζω ίσως να μην είναι η ώρα ακόμα για επένδυση και ειδικά oled σε αυτά τα χρηματα μιας και ειμαι με full hd ήδη, Για την ιστορία θα πάω να της δω απο κοντά. Στα 2,5 μέτρα είναι οκ για 55αρα 4κ.Οχι πιο κάτω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Υπαρχουν πινακες που εχουμε δωσει σε πανω απο 10 τοπικ τηλεορασεων για να καταλαβαινει και οποιος δεν εχει δει 4Κ υλικο σε τετοιες τηλεορασεις. Δεν ειναι οκ οι 55'' για 2.5 μετρα και UHD. Αν ηταν μια τηλεοραση των 500ευρω θα μπορουσες να το παραβλεψεις λιγο, ιδιαιτερα αν την εχεις και κυριως για απλη χρηση με τηλεοπτικα που ειναι sd/hd στην καλυτερη. Αλλα να δωσεις 1600 για να βλεπεις πολυ λιγοτερο απο 4Κ (κοντα στο 1080p) νομιζω οτι ειναι λαθος κινηση. Θα τα δωσεις για να απολαυσεις 4Κ και οχι κατι πολυ λιγοτερο που θα εχεις στα 2.5 μετρα.
ilion10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Υπαρχουν πινακες που εχουμε δωσει σε πανω απο 10 τοπικ τηλεορασεων για να καταλαβαινει και οποιος δεν εχει δει 4Κ υλικο σε τετοιες τηλεορασεις. Δεν ειναι οκ οι 55'' για 2.5 μετρα και UHD. Αν ηταν μια τηλεοραση των 500ευρω θα μπορουσες να το παραβλεψεις λιγο, ιδιαιτερα αν την εχεις και κυριως για απλη χρηση με τηλεοπτικα που ειναι sd/hd στην καλυτερη. Αλλα να δωσεις 1600 για να βλεπεις πολυ λιγοτερο απο 4Κ (κοντα στο 1080p) νομιζω οτι ειναι λαθος κινηση. Θα τα δωσεις για να απολαυσεις 4Κ και οχι κατι πολυ λιγοτερο που θα εχεις στα 2.5 μετρα. Ευχαριστώ, μιας και το υλικό 4Κ ακόμα δεν ειναι τοσο διαδεδομένο. νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε πολυ κοντα μας (χρονικα), πολυ καταλληλοτερες στιγμες για τετοια upgrades, οχι μονο με την εννοια του περισσοτερου υλικου, αλλα κυριως με τις καλυτερες-περισσοτερες επιλογες, σε χαμηλοτερες τιμες και/ή παραπανω ιντσες που σιγουρα χρειαζονται! Κανε λιγη υπομονη! 2
ilion10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 <p>Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε πολυ κοντα μας (χρονικα), πολυ καταλληλοτερες στιγμες για τετοια upgrades, οχι μονο με την εννοια του περισσοτερου υλικου, αλλα κυριως με τις καλυτερες-περισσοτερες επιλογες, σε χαμηλοτερες τιμες και/ή παραπανω ιντσες που σιγουρα χρειαζονται! Κανε λιγη υπομονη!</p> Θα κάνω υπομονή μιας και δεν είναι μικρό το ποσό
k_dinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλά όλα αυτά,αλλα μην πάμε και στο άλλο άκρο.. Δηλαδή την 55αρα να την πάρουμε για desktop χρήση? Περάσετε από το μαγαζί με μία μεζούρα και βγαλτε τα συμπεράσματα σας..
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πες την γνωμη σου αν εχεις (γνωμη έστω θεωρητικη ή 55αρα 4Κ ή 4Κ γενικοτερα). Αν δεν εχεις γιατι πρεπει να πεις κατι απλα για να πεις και να ειρωνευτεις;
k_dinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης και την έχω σε απόσταση 2 μέτρα. Δεν ειρωνευομαι, αλλά είπα να μην υπερβάλλουμε. Κάποιος με πιο μεγάλο σαλόνι από το δικό μου που η απόσταση είναι στα πχ 7+ μέτρα τι θα πρέπει να κάνει? Projector η μόνη λύση? Είναι και το αισθητικό στη μέση.. το ότι πρέπει κάποιος να δει πρώτα από κοντά τι θα αγοράσει με τόσα χρήματα είναι,κατα την άποψή μου, αναγκαίο.
Socratis_g Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Κάποιος με πιο μεγάλο σαλόνι από το δικό μου που η απόσταση είναι στα πχ 7+ μέτρα τι θα πρέπει να κάνει? Projector η μόνη λύση? Είναι και το αισθητικό στη μέση.. αυτός που έχει σαλόνι 7+ μέτρα, αν πάρει διακοσμητή, θα του το μοιράσει στη μέση. τηλεόραση καναπες, και πίσω πχ τραπεζαρία. Δεν έχει νόημα να βάλεις στη μία άκρη τηλεόραση και στην άλλη στα 7 μέτρα καναπέδες. Στη μέση τι θα έχεις? ενα τραπεζάκι σκετο? Δεν κολλάει εμφανησιακά και λειτουργικά, όσο μεγάλη τηλεόραση και αν έχεις. 1
Lefteris235 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε θέμα προσφοράς τηλεόρασης, καταλήγουμε πάντα να μιλάμε για άσχετα με την συγκεκριμένη προσφορά πράγματα.... Το πόσες ίντσες χρειάζεται στο σαλόνι, το αν έχει νόημα το 4Κ και το 3D, το αν είναι καλύτερες οι oled ή οι LCD, αν είναι καλύτερα τα VA panel από τα ips και άλλα τέτοια πολλά. Θεωρώ πως αυτές οι κουβέντες πρέπει να γίνονται σε θέμα εκτός του θέματος προσφοράς. Εδώ πρέπει να μένουν τα σχετικά με την προσφορά και τι δυνατότητες έχει η τηλεόραση. Στο θέμα τώρα, η προσφορά είναι εκπληκτική, καθώς πέρνεις τηλεόραση που ήρθε Ελλάδα πριν 10 μήνες σε τιμή μίση από τότε και με δώρο την ηχόμπαρα! Τα δε φετινά μοντέλα ελάχιστες διαφορές έχουν από τα περυσινά, ενώ πολλοί reviewers προτείνουν σε όσους ενδιαφέρονται για το 3d να πάρουν την Ε6 ή C6 που έχουν 3d και ουσιαστικά ελάχιστες διαφορές από αυτές του 2017... Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για 3d παίρνει μια φανταστική τηλεόραση σε εκπληκτική τιμή για τα σημερινά δεδομένα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Η τιμη μπορει να ειναι εκπληκτικη για τα χθεσινα δεδομενα, για τα σημερινα ειναι αυτη που θα προσπαθησει να διωξει το στοκ (αλλωστε γι αυτο μπηκε σε αυτη την τιμη, δεν υπαρχει αλλος λογος, οπως και καθε προσφορα) και πιθανοτατα θα ειναι κακη για τα αυριανα (πχ σε 6 μηνες ή 1 χρονο) δεδομενα. Το θεμα ειναι να γνωριζει ο καθε ενδιαφερομενος (μιας και ειναι προφανες οτι υπαρχει αγνοια κατι που ειναι φυσικο σε νεες τεχνολογιες - ακομα και απο καποιους που εχουν δει υποτιθεται 4Κ τηλεοραση) τι "σημαινει" 4Κ, ποια ειναι η αποσταση που θα βλεπει πραγματικα 4Κ και οχι 1080 ωστε να μην κανει λαθος αγορα και δωσει αδικα 2x 3χ 4χ χρηματα απο οσα μπορουσε να δωσει αν ειναι να βλεπει 1080p. Ωστε να μην καταληξει για καποιον στην πραξη αντιπροσφορα, ενω αν ταιριαξει σε αλλον σωστα, μπορει να θεωρηθει καλη προσφορα. Οποτε ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ειτε μας κουραζει να λεμε και να απανταμε σε καθε θεμα που αφορα κατι νεο τεχνολογικα σε παρομοιες ερωτησεις και αποριες ειτε οχι, αφορουν το καθε τοπικ και δεν ειναι ασχετα άρα δεν μπορει κανεις τα τα "κατακρινει". Δεν ειναι ολοι γνωστες του καθετι. Γιατι αν ηταν να μην υπαρχουν αποριες και πληροφοριες για το τι και πως του προϊόντος του θεματος, τι θα ειχαμε μεσα στο καθε θεμα; Ποστς σαν τα παρακατω; "Παρηγγειλα μια, ευχαριστω TS" "Χαλια ειναι, μακρια" "Αν και δεν το χρειαζομουν πηρα 2" ... ... Αυτα ειναι στην ουσια τα οφτοπικ και αχρηστα ποστς αφου δεν προσφερουν τιποτα, καμια πληροφορια σε κανεναν για οτιδηποτε αφορα το καθε τοπικ. Παρολα αυτα τα διαβαζουμε πολυ συχνα. Υπομονη λοιπον, σε φορουμ ειμαστε, οχι για καφε με την παρεα μας, με ανθρωπους δηλαδη που ταιριαζουμε 100%. 7
dfokas21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6 http://www.whathifi.com/lg/oled55b6v/review https://www.avforums.com/review/lg-b6-oled55b6v-uhd-4k-hdr-oled-tv-review.13023 Διαβάστε κάνα review για την TV και αποφασίστε.Απλα τα πράγματα..Όλα τα άλλα για 2,5 η 2,6 απόσταση,περσινό μοντέλο ,ξεστοκαρισμα ,θα βγει το αλλο μοντέλο και θα το πατήσει κάτω ,δεν χωράει σεμεδακι πάνω κλπ είναι για να γεμίζουμε το τοπικ. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να αλλάζουμε αυτοκίνητα μηχανάκια πλυντήρια και ηλ σκούπες κάθε χρόνο επειδή "είναι περσινά μοντέλα". Αντί να πούμε και ευχαριστώ που έχει τόσο χαμηλή τιμή ένα από τα κορυφαία μοντέλα του 16 σε λίγο θα το βγάλουμε και άχρηστο. Όταν βγουν στην αγορά οι καινούργιες OLED LG με τιμές υπερδιπλάσιες από του 16 τα ξαναλέμε....
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε θέμα προσφοράς τηλεόρασης, καταλήγουμε πάντα να μιλάμε για άσχετα με την συγκεκριμένη προσφορά πράγματα.... Το πόσες ίντσες χρειάζεται στο σαλόνι, το αν έχει νόημα το 4Κ και το 3D, το αν είναι καλύτερες οι oled ή οι LCD, αν είναι καλύτερα τα VA panel από τα ips και άλλα τέτοια πολλά. Θεωρώ πως αυτές οι κουβέντες πρέπει να γίνονται σε θέμα εκτός του θέματος προσφοράς. Εδώ πρέπει να μένουν τα σχετικά με την προσφορά και τι δυνατότητες έχει η τηλεόραση. Στο θέμα τώρα, η προσφορά είναι εκπληκτική, καθώς πέρνεις τηλεόραση που ήρθε Ελλάδα πριν 10 μήνες σε τιμή μίση από τότε και με δώρο την ηχόμπαρα! Τα δε φετινά μοντέλα ελάχιστες διαφορές έχουν από τα περυσινά, ενώ πολλοί reviewers προτείνουν σε όσους ενδιαφέρονται για το 3d να πάρουν την Ε6 ή C6 που έχουν 3d και ουσιαστικά ελάχιστες διαφορές από αυτές του 2017... Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για 3d παίρνει μια φανταστική τηλεόραση σε εκπληκτική τιμή για τα σημερινά δεδομένα. Δεν συμφωνώ, συμφωνώ με τον matrixxx ότι πρέπει να γράφονται αυτές οι πληροφορίες. Είναι καλό για να καταλαβαίνει κάποιος τι παίρνει και να μην αγοράζει στα τυφλά απλά επειδή είναι προσφορά κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα