ilion10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας και συγνώμη για το off topic. αυτη την στιγμή έχω αυτή http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LH3000-lcd-tv Αξίζει η μετάβαση? θα δω αισθητη διαφορά ή απλα ικανοποίηση καταναλωτισμού? Κυρίως βλέπω τηλεόραση, λίγο ταινίες και ελάχιστο gaming( έχω συνδεδεμένο υπολογιστή) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η τηλεοράσεις είναι μέρα με τη νύχτα. Αλλά για λίγες ταινίες (υποθέτω όχι 4κ) και ελάχιστο gaming, δεν αξίζει για κανένα λόγο να πας να δώσεις τόσα λεφτά! Εκτός αν έχεις 100.000 στην τράπεζα. Επειδή είμαι σε ανανέωση σαλονιού και μαρεσει η τεχνολογία, μάλλον θα ικανοποιήσω την καταναλωτική περισσότερο ανάγκη. Σε 3 μέτρα είναι οκ ή μήπως πρέπει να κοιτάξω σε 65 και λίγο χαμηλότερης ποιότητας; Κάποια καλή βάση έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ
trabakoulas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επειδή είμαι σε ανανέωση σαλονιού και μαρεσει η τεχνολογία, μάλλον θα ικανοποιήσω την καταναλωτική περισσότερο ανάγκη. Σε 3 μέτρα είναι οκ ή μήπως πρέπει να κοιτάξω σε 65 και λίγο χαμηλότερης ποιότητας; Κάποια καλή βάση έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ Όλα οκ είναι, αλλά στα 3μ, καλύτερα 65" θα έλεγα εγώ, θα σου δώσουν άλλη απόλαυση οι παραπάνω ίντσες Παίζει η 65KS7000 αυτή τη στιγμή σε προσφορά που πόσταρε και συμφορουμίτης http://www.insomnia.gr/topic/640334-samsung-ue65ks7000sxxh-1439-euro/ Στην ίδια τιμή την έχει και το public 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Για 3 μετρα και UHD, ειναι πολυ λιγες οι 55 ιντσες. 2
manoskost Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Έχεις βαλθεί να μας καταστρέψεις το μετανιωσες κιολας?
qwerty99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Η διαφορά μεταξύ της 55" και της 65" στα 3 μέτρα είναι πολύ σημαντική. Στα 3 μέτρα η 65" είναι σα να βλέπεις σινεμά. Ενδεικτικά, η 65" από την 50" έχει 70% περισσότερη επιφάνεια, ενώ η 65" από την 55" , περίπου 40% περισσότερη επιφάνεια. Πηγαίνετε για 65" χαλαρά.
Rebel21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν και δεν συμπαθώ την LG ιδιαίτερα πιστεύω ότι αυτή η προσφορά είναι κορυφαία.Το σημαντικότερο είναι ότι γλιτώνεις μια καλή από uniformity,flashlight,blooming.όσοι περιμένετε να πέσουν οι τιμές θα απογοητευτείτε φέτος. Και μια συμβουλή για τους αγοραστές.ποτέ την φωτεινότητα στο τέρμα και ποτέ μην μην αφήνετε pause για ώρα(παιδάκια που βλέπουν cartoon κλπ).το μόνο πρόβλημα είναι το ghosting ιδιαίτερα στο gaming.
dfokas21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν και δεν συμπαθώ την LG ιδιαίτερα πιστεύω ότι αυτή η προσφορά είναι κορυφαία.Το σημαντικότερο είναι ότι γλιτώνεις μια καλή από uniformity,flashlight,blooming.όσοι περιμένετε να πέσουν οι τιμές θα απογοητευτείτε φέτος. Και μια συμβουλή για τους αγοραστές.ποτέ την φωτεινότητα στο τέρμα και ποτέ μην μην αφήνετε pause για ώρα(παιδάκια που βλέπουν cartoon κλπ).το μόνο πρόβλημα είναι το ghosting ιδιαίτερα στο gaming. Το μόνο αρνητικό όντως που έχω βρει είναι το ghosting.Έβαλα μία μέρα Plex και δεν έμπαινε λόγω δικτύου και έκατσε κάνε 5λεπτο η οθόνη στο πορτοκαλί σημα του. Όταν άλλαξα εικόνα έμεινα μαλακας !! Είχε μείνει το πορτοκαλί σημα του Plex κανονικά ....Φεύγει βέβαια μετά από λίγο αλλά ένα σοκ το παθα.
panoskir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το μόνο αρνητικό όντως που έχω βρει είναι το ghosting. Έβαλα μία μέρα Plex και δεν έμπαινε λόγω δικτύου και έκατσε κάνε 5λεπτο η οθόνη στο πορτοκαλί σημα του. Όταν άλλαξα εικόνα έμεινα μαλακας !! Είχε μείνει το πορτοκαλί σημα του Plex κανονικά ....Φεύγει βέβαια μετά από λίγο αλλά ένα σοκ το παθα. Αυτό που γράφεις είναι screen burn-in όχι ghosting. 1
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το μόνο αρνητικό όντως που έχω βρει είναι το ghosting. Νομίζω πως αυτό που περιγράφεις λέγεται "Image retention". Burn In ονομάζεται όταν είναι μόνιμο. 1
dfokas21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αυτό που γράφεις είναι screen burn-in όχι ghosting. Βurn in ,image retention .....αυτο τελος παντων καταλαβατε .!!! Μαλακια μου , με τοσους ορους για τις οθονες μπερδευτηκα
heros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το μόνο αρνητικό όντως που έχω βρει είναι το ghosting. Έβαλα μία μέρα Plex και δεν έμπαινε λόγω δικτύου και έκατσε κάνε 5λεπτο η οθόνη στο πορτοκαλί σημα του. Όταν άλλαξα εικόνα έμεινα μαλακας !! Είχε μείνει το πορτοκαλί σημα του Plex κανονικά ....Φεύγει βέβαια μετά από λίγο αλλά ένα σοκ το παθα. Με άλλα λόγια και αν καταλαβα καλά μακριά από OLED αν την οθόνη πέρα από ταινίες την θέλουμε και για οθόνη υπολογιστή ή video game που μπορεί να παραμείνει στατική εικόνα για κάποιο χρονικό διάστημα....
newlynx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Λίγες χρήσιμες πληροφορίες http://televisions.reviewed.com/features/what-to-know-about-oled-screen-burn-in-problems-causes-image-retention 1
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Με άλλα λόγια και αν καταλαβα καλά μακριά από OLED αν την οθόνη πέρα από ταινίες την θέλουμε και για οθόνη υπολογιστή ή video game που μπορεί να παραμείνει στατική εικόνα για κάποιο χρονικό διάστημα.... Και παιχνίδια μια χαρά μπορείς να παίξεις. Στα Windows ναι με παράθυρα στατικά ίσως υπάρξει πρόβλημα.
maroulisk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγω να σας πω τη γνωμη μου λογο οτι το εχω ψαξει πολυ αυτον τον καιρο μιας και ηθελα τηλεόραση εκανα 180 μοιρες στροφη απο τις oled μολις εδα μια εκθεσιακή στον κοτσοβολο και στο κατω μερος τις οθονης ειχε σταμπα απο τα γράμματα που περνουσαν. Δεν θυμαμαι καν το μοντέλο και ειπα δεν ειναι καιρος για πειράματά με την τσεπη μου ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα