Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και συγνώμη για το off topic. αυτη την στιγμή έχω αυτή http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LH3000-lcd-tv

Αξίζει η μετάβαση? θα δω αισθητη διαφορά ή απλα ικανοποίηση καταναλωτισμού?

Κυρίως βλέπω τηλεόραση, λίγο ταινίες και ελάχιστο gaming( έχω συνδεδεμένο υπολογιστή)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και συγνώμη για το off topic. αυτη την στιγμή έχω αυτή http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LH3000-lcd-tv

Κυρίως βλέπω τηλεόραση, λίγο ταινίες και ελάχιστο gaming( έχω συνδεδεμένο υπολογιστή)

Μέρα με τη νύχτα!

Αν δε θες να δώσεις 1600 περίμενε άλλο ένα χρόνο για να δώσεις 1200-1300 για μια αντίστοιχη αν και η προσφορα με τη μπάρα ρίχνει την τιμή κοντα στα 1400 που είναι more than decent...

• Like 1
Δημοσ.

Η τηλεοράσεις είναι μέρα με τη νύχτα. Αλλά για λίγες ταινίες (υποθέτω όχι 4κ) και ελάχιστο gaming, δεν αξίζει για κανένα λόγο να πας να δώσεις τόσα λεφτά! Εκτός αν έχεις 100.000 στην τράπεζα.

• Like 2
Δημοσ.

Όσο η LG παίζει μόνη της στις oled μην περιμένετε κατακρήμνιση τιμών.

Εχουν μπει sony και philips στο παιχνιδι απο φετος!

σε απλο τηλεοπτικο σημα θα δει καποιος διαφορα σε oled?

Ισως και χειροτερο λογω upscaling απο sd σε 4k δεν θα φαινεται ωραιο...απο κοντα που ειχα δει και σε μεγαλο μεγεθος ειναι απογοητευση

Αυτες οι tv ειναι για ταινιες κλπ...για να δειξει καλα (και αφου ανεβαινουμε σε μεγεθη πλεον) οπως και να το κανουμε θελεις και καλη πηγη...

Δημοσ.

Τα HD κανάλια ( star skai κλπ) τα δείχνει μία χαρά. Σίγουρα όχι χειρότερα από μία fhd.

Αλλά όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω δεν παίρνεις τέτοια τηλεόραση για τα απλά ελληνικά κολωκαναλα.

Δημοσ.

Όσοι παρουσιάσουν φέτος oled θα το κάνουν με panels της LG, δεν έχουν ακόμα δικά τους. Η πτώση θα έρθει όταν κάνουν τα δικά τους, κάτι που δεν φαίνεται ότι θα συμβεί σύντομα.

Δημοσ.

ειναι διαθεσιμη μεσω παραγγελιας..

τι εννοεις;

εννοω οτι εχει ρωτησει καποιος ποτε θα ειναι διαθεσιμη για παραλαβη ? σε ενα μηνα σε μια 10 μερες ?

μην το κανουμε σαν τον αλλο με το σουβλακι. που λεει

ποσο το εχεις το σουβλακι?

2 ευρω

α ο  αλλος το εχει 1 

και γιατι δεν παιρνεις απο τον αλλο ?

Δεν εχει του τελειωσαν

α και εγω οταν δεν εχω το εχω μισο ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...