bulldog84m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπερα στην παρεα.Τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να κανω το βημα για την αγορα καποιου ιονιστη η καθαριστη αερα.εχω ενα διαμερισμα γυρο στα 50 τετραγωνικα, (σαλονοκουζινα και 1 υπνοδωμάτιο).Μεσα στο σπιτι εχω και ενα σκυλο, και δεν μιλαω για κανενα σκυλακι 3 κιλα αλλα κοντα στα 30 Οπως και να εχει στο σπιτι υπαρχει μια μυρωδια "σκυλιλας" που εγω εχω συνηθισει καιετσι σκεφτομαι να την μειώσω οσο τον δυνατον περισοτερο και γενικα να παραγω μια καλυτερη ποιότητα του αερα μεσα στο σπιτι. Εχει αγορασει κανενας; μπορει να με βοηθησει; πιστευετε οτι εκτος απο της μυρωδιές που θα διώχνει θα βοηθησει και με τον σκυλο που εχω;Με ενα μπατζετ γυρο στα 100 ευρω παίρνω κατι που θα κανει διαφορα;Δεν εχω ιδεα, γι αυτο και πιστευω οτι καποιοι απο εσας θα με σωσετε. Ευχαριστω!!!!!!! Υ.Γ. ειχα ακουσει καλα λογια για αυτον και κατω στα σχολια βλεπω καλα πραγματα λενε.https://www.skroutz.gr/s/28421/Philco-i-Breathe-30.html?from=recommendations
HotShot84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω εαν κανει δουλεια αλλα τα 50τ.μ ειναι πολλα για τοσο μικρο μαραφετι
bulldog84m Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ενταξει μπορω να το μεταφερω απο το σαλονι στο υπνοδοματιο οταν χρειαστει.Γενικα ομως θα ηθελα πληροφοριες απο καποιον που εχει η που γνωριζει.αξιζει; καθαριζει ατμοσφαιρα και αν βοηθαει και με τον σκυλο.και καποιο προιον να προτεινει σας παρακαλω....!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα