Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone 7 black matte και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον έχει τη συγκεκριμένη συσκευή αν έχει παρατηρήσει κάποιο ξεφλούδισμα του χρώματος.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γενικά το συγκεκριμένο μαύρο έχει θέματα με ξεφλούδισμα

 

Φίλη μου έσκασε 1200€ για το iphone 7 plus 256gb black και τώρα της έχει ξεφλουδίσει

Δημοσ.

Εξαρτάται την χρήση που του κανείς. Ακόμη και ένα ακριβό αυτοκίνητο θα γρατζουνιστεί αν το χτυπήσεις με αιχμηρό αντικείμενο. Έτσι και αυτό... Δεν ξεφλουδίζει με το παραμικρό...

Γενικά το συγκεκριμένο μαύρο έχει θέματα με ξεφλούδισμα

 

Φίλη μου έσκασε 1200€ για το iphone 7 plus 256gb black και τώρα της έχει ξεφλουδίσει

Με θήκη η χωρίς της ξεφλουδισε;

Είναι feature,μη σε αγχώνει.

feature είναι η μπαταρία του note 7
Δημοσ.

με όλο το σεβασμό αλλά κοπέλα+iphone χωρίς θήκη=iphone χωρίς οθόνη και τίγκα στις γρατσουνιές (το βάζω στα τσαντάκι με τα κλειδιά, και ότι άλλο αιχμηρό αντικείμενο ).

Δημοσ.

Όχι εντάξει στην τσέπη της το έβαζε όχι μέσα στην τσάντα χύμα.

 

 

Αλλά και πάλι να ξεφλουδίσει; 1200€ κινητό; Τραγικό.

 

(Εγώ προσωπικά 1200€ για κινητό δεν τα έδινα ακόμα και 1200 λογους να ειχα)

  • Like 1
Δημοσ.

Οταν δινεις 1200ευρω για κινητο και θες να το εχεις χωρις θηκες και αλλα αξεσουαρ,τοτε πας και το ασφαλιζεις το κινητο.

 

Το ''ξεφλουδιζει''δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοει αλλα σιγουρα απο τα πολλα βαλε βγαλε ειναι λογικο στο πισω μερος να αφησει αρκετα σημαδια.

 

Το ιδιο και το jet black οπως αναφερθηκε που η ιδια η εταιρεια εχει αναφερει οτι το κινητο εχει θεμα με γρατζουνιες πολυ πιο εντονο απο τα αλλα. Αν λοιπον εγω δεν του βαλω τπτ του κινητου ειναι λογικο σε βαθος χρονου να υπαρξουν και οι αναλογες φθορες,μικρες ή μεγαλες,σημαντικες ή ασημαντες.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone 7 black matte και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον έχει τη συγκεκριμένη συσκευή αν έχει παρατηρήσει κάποιο ξεφλούδισμα του χρώματος.

Ευχαριστώ

αν το χεις σε θήκη με προστατευτικό οθόνης δεν θα χεις θέμα άλλα αν το χεις σκέτο εννοείται πως θα κάνει σημάδια κτλ όπως όλες συσκευές

Δημοσ.

Οπως και να εχει εαν το θες το παιρνεις και εαν ξεφλουδισει το περνας μια αμμοβολη κ βαψιμο και ειναι παλι καινουριο...πρεπει να εισαι ευρηματικος για να εχεις i phone.

Δημοσ.

Οταν δίνεις 1200 για ένα κινητό (ας είναι οτι μάρκα θέλεις) και ο μέσος όρος των καλών κινητών ειναι 300-400 τότε απαιτείς οτι θα είναι προσεγμένο σε όλους τους τομείς και δεν θα εχει παιδικές ασθένεις των πιο φθηνών (ξεφλουδίσματα, ευθραστες οθόνες, κουμπάκια που ξεβάφουν, κλπ) και πάντα σε φυσιολογικές συνθήκες χρήσης (η τσέπη και το χέρι ειναι φυσιολογική χρήση).

 

Αν λοιπον ο πελάτης αγοράσει κινητό των 1200 και του βγουν τέτοια παιδικά τοτε πρεπει να νοιώσει/σκεφτεί δυο πράγματα. Πρώτον να εκνευριστεί που η εταιρεία του ακριβοπούλησε κάτι που αξίζει πολύ λιγότερο και δευτερον να προσπαθήσει να αναθεωρήσει τον τρόπο που ψωνίζει ώστε να μην πέφτει θύμα του μαρκετινγκ.

 

Θυμήθηκα μια περιπτωση φίλης στο εξωτερικό που ειχε αγοράσει μια πολύ ακριβή τσάντα και στη μία εβδομάδα της χάλασε το φερμουάρ. Πήγε πίσω και απαιτησε αντικατάσταση. Οταν της ειπαν οτι ειναι φυσιολογική φθορά, κόντεψε να κατεβάσει το μαγαζί. Παραλληλα έκανε εγγραφή καταγγελία, δικαιώθηκε και την εστειλαν αντικατάσταση με επιστολη για συγνώμες και κουπόνια δώρου. Εννοείται δεν αγόρασε ξανά την ίδια μάρκα, ουτε τοσο ακριβή τσάντα.

  • Like 2
Δημοσ.

1)Δεν ειναι ''premium''προιον το iphone 7 plus 256gb των 1200ευρω οταν η  τιμη του Iphone 7 plus ξεκιναει σχεδον απο τα μισα χρηματα.

 

Επιλογη της ηταν να δωσει τα παραπανω χρηματα και απο αλυσιδα για να παρει το ακριβοτερο σε χωρο μοντελο και απο αλυσιδα ή day one.

 

2)Αν δεν γνωριζουμε πληρως τι χρηση κανει ο αλλος δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα. Και εγω μπορει να πω οτι το κινητο μου το προσεχω,το βαζω μεσα σε τσαντακι και 3 μερες να εχει τυχει στο ιδιο τσαντακι να πεταξω και κλειδια,κερματα κλπ και να μου βγαλει σημαδια.

 

3)Τετοιες συσκευες(ειδικα αξιας)αν καποιος θελει να τις εχει χωρις θηκη(δικαιωμα του φυσικα)το καλυτερο ειναι να τις ασφαλιζει για αυτο ακριβως τον λογο.

 

4)Για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα οσον αφορα το ξεφλουδισμα η απαντηση ειναι πιθανως ναι σε βαθος χρονου ή αναλογα της χρηση και η πολυ απλη λυση ειναι η θηκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...