ble_blekas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά..Πρόσφατα απέκτησα έναν σκληρό δίσκο: http://www.e-shop.gr/western-digital-160gb-wd1600bevt-scorpio-blue-sata-p-PER.303013 Μεταχειρισμένος..από παλιό laptop και είχε μέσα Windows(λογικό:-P). Όπως λέει το link από πάνω η χωρητικότητα του είναι 160gb. Τέλος πάντων οταν πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση στον Η/Υ μου, έλεγε ότι είναι maximum χωρητικότητα 75gb. Δεν δίνω σημασία και προχωράω στο να τον κάνω format(Διαμορφωση) ωστε να τον χρησιμοποιώ για αποθήκευση αρχείων. Και εκεί που πάει να αρχίσει η διαμόρφωση, μου πετάει στα μισά "Windows was unable to complete the format". (Η χωρητικότητα είναι άλλο πρόβλημα το οποίο δεν έχω λύσει ακόμα :-P) Αυτά είναι τα προβλήματα έως τώρα.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τον έχεις σβήσει απο device manager? Ανέβασε καλού κακού μια φωτό απο εκεί.
dancer_69 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μπες στη διαχείριση δίσκων και διέγραψε όλα τα διαμερίσματα του δίσκου. Μετά δημιούργησε ένα νέο. Εκεί θα δεις και αν η χωρητικότητα του δίσκου είναι σωστή. Τώρα αν έχει κανένα κρυφό διαμέρισμα που δε φαίνεται, ίσως χρειαστείς καμία πρόσθετη εφαρμογή διαχείρισης δίσκων με περισσότερες δυνατότητες από αυτή των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα