LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στις 24/3/2017 στις 4:10 ΜΜ, makisperama είπε στελιο καλησπερα επειδη σκεφτομαι να παρω απο τα hawkers αξιζουν ?ειναι καλα?γιατι μου φαινονται πολυ χαμηλες οι τιμες τους.. Οι αποψεις διίστανται φιλε μου,αλλοι λενε ειναι πολυ καλα,αλλοι λενε θα σου χαλασουν τα ματια και τετοια.Εγω θα σου πω την γνωμη μου,πριν τα Hawkers ειχα κατι Prada που τα ειχα πληρωσει 200€.Η ποιοτητα του σκελετου στα Prada ηταν κορυφη σε σχεση με τα Hawkers (στην αισθηση,επιανες δλδ το ενα,επιανες και το αλλο και ανετα καταλαβαινες πιο ειναι το ακριβοτερο).Σε φακους τα Hawkers μου φαινονται πολυ καλυτερα,κοβουν καλυτερα την ακτινοβολια του ηλιου και οταν εχει συννεφια πχ με τα Hawkers(αν και εχουν πιο σκοτεινο φακο οταν τα κοιτας) βλεπεις πιο καλα,με τα Prada τα εβλεπα πολυ σκοτεινα(θα μου πεις με συννεφια θα φορας γυαλια ηλιου?Απλα το αναφερω).Εγω βασικα τα πηρα για να τα φοραω στην δουλεια αλλα τα φοραω ολη μερα,δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα με τους φακους γενικοτερα(να με ζαλιζουν και τετοια).Να πω πως τα Prada που ειχα δεν ειχαν πολωμενο φακο.
Fotia Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Αν υπάρχει πρόβλημα με τα μάτια ,καλύτερα να ρωτήσει κάποιος οφθαλμίατρο πριν την αγορά .
AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Εχω RayBan polarized κάπου 3 χρόνια που τα είχα πάρει απο γνωστή αλυσίδα απο 200€ στα 130€.Φοβερός γυάλινος φακός και για οδήγηση αλλά και ποιοτικός σκελετός.Καλύτερα απο τα προηγούμενα Rayban με γυάλινο φακό μη polarised που τα είχα πάρει κάπου 100€.Ακόμα καλύτερα απο τα RayBan με πλαστικό φακό. Δυστυχώς στα 2 προηγούμενα ζευγάρια έσπασε ο σκελετός.Στο 1 που είχε σκληρό πλαστικό και γυάλινο φακό έσπασε το 1 μέρος σκελετού γιατί πατήθηκαν αλλά όχι από εμένα.Αλλαξα 1 ζευγάρι σκελετού αλλά έσπασε πάλι γιατί αντί να τα βάλω κάτω από την σέλα στο παπί τα έβαλα στο ντεπόζιτο,κλείνω την σέλα,ακούω το κράκ,ανοίγω την σέλα και ξενερώνω,δεν τα ξαναέφτιαξα γιατί ήταν καταραμένα.Στο 2ο ζευγάρι με πλαστικό φακό και σιδερένιο σκελετό έσπασε ο σκελετός από φυσιολογική φθορά και δεν υπήρχε ανταλλακτικό,αν βρισκόταν θα κόστιζε κάπου 50€. Οπότε θα χρειαστώ φθηνά γυαλιά ηλίου σαν τα προηγούμενα ζευγάρια που έσπασαν και να χωρούν-φοριούνται μέσα σε κράνος.Μόνο για αγορά απο κοντά για να δω αν μου ταιριάζουν και οτι χωρούν στο κράνος,θα πρέπει να είναι στενά στα πλαινά,να μην αφήνουν κενό.Θα βρώ με 50€ σε προσφορά η θα πάει στα 100€;Σκέφτομαι κάτι σε μοντέρνο στυλ που να καλύπτει τα πλαινά μέρη(κούρμπα)όπως πχ τα Arnette.Αν είναι και polarized ακόμα καλύτερα.Ας μην είναι γνωστή μάρκα,αρκεί να είναι σωστός ο φακός. Είχα διαβάσει σε παρόμοιο θέμα οτι στην Αθήνα κέντρο υπάρχουν κάποιοι που μμπορείς να επιλέξεις ξεχωριστά σκελετό και φακό πιο φθηνά αλλά οχι τόσο καλή ποιότητα σκελετού.Το έχει επιχειρήσει κανείς;
soiramk Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, paredwse είπε Γιατί δεν σκέφτεσαι ξανά σε Rayban; Για παράδειγμα τα wayfarer είναι γύρω στα 80 ευρώ, απ' ότι βλέπω: https://www.skroutz.gr/s/6202184/Ray-Ban-Original-Wayfarer-Classic-2140-901.html Προσωπικά, λατρεύω τα Oakley Half Jacket 2.0 XL που πήρα από amazon, κι αυτά εντός budget σου τα βλέπω: https://www.skroutz.gr/s/6251070/Oakley-Half-Jacket-2-0-XL-OO9154-01.html Για Rayban κοίταξα αρχικά μιας και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητά τους. Δεν είδα κάποιο σχέδιο που να μου αρέσει και για να μην πάρω πάλι τα ίδια (wayfarer), ρώτησα ποια άλλη μάρκα μπορώ να κοιτάξω για μοντέλα με αντίστοιχη ποιότητα στους φακούς. Δεν είμαι σίγουρος δλδ αν στις υπόλοιπες 'φίρμες' πληρώνεις ποιότητα και όχι μόνο τη μάρκα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Από αυτούς έχει πάρει κανείς ποτέ ; https://www.facebook.com/zoozek.italia.accessories/ Γιατί έχει μια προσφορά με 3 ζευγάρια γυαλιά με 30€ και δωρεάν μεταφορικά/αντικαταβολή Αν ναι πείτε γνώμες Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από Zengar Zombolt
qwertyuiop2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μην βάλεις τέτοιες κινεζιές σε ένα από τα πιο πολύτιμα όργανά σου, τα μάτια σου. Καλύτερα χωρίς γυαλιά ηλίου από το να έχεις ψευδαίσθηση προστασίας.
logistoulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) σε παρόμοια λεφτά (λίγα παραπάνω τεσπά) με τα rayban δείτε και persol που είναι κλάσεις ανώτερα ποιοτικά ( το πλαστικά δεν έχουν καμία σχέση) και οι φακοί τους είναι πολύ καλύτεροι (και είναι γυαλί και όχι πλαστικούρα, μάλιστα ειδικά στα polarized η μεμβράνη είναι ανάμεσα από γυάλινους φακούς και είναι σχεδόν αδύνατο να φθαρεί) είναι βέβαια πιο δύσκολα/περίεργα στα σχέδια, ενώ τα rayban πάνε σε όλους, αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα rayban όσο για τα hawkers είναι σκουπίδια, μην ασχοληθείς καν ts εμένα μου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι και κόντεψα να στραβωθώ ειδικά όταν έσκαγε υπό γωνία το φως είχα κάτι άκυρες λάμψεις, γτπκ... οκ είναι υπερτιμημένα τα επώνυμα γυαλιά λόγω μονοπωλίου της λουξότικα, από την άλλη με λίγα λεφτά δεν κάνεις σοβαρή δουλειά, δυστυχώς Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από logistoulis 1
soiramk Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε σε παρόμοια λεφτά (λίγα παραπάνω τεσπά) με τα rayban δείτε και persol που είναι κλάσεις ανώτερα ποιοτικά και οι φακοί τους είναι πολύ καλύτεροι είναι βέβαια πιο δύσκολα στα σχέδια, αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα rayban όσο για τα hawkers είναι σκουπίδια, μην ασχοληθείς καν ts Ωραία τα Persol και με πολλά σχέδια από ότι βλέπω στο site τους. Αλλά οι τιμές του είναι αρκετά πάνω από Rayban ρε γμτο...
logistoulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, soiramk είπε Ωραία τα Persol και με πολλά σχέδια από ότι βλέπω στο site τους. Αλλά οι τιμές του είναι αρκετά πάνω από Rayban ρε γμτο... τα αξίζουν όμως, αν πάρουμε υπόψιν ότι υπάρχουν μόνο αυτές οι δύο φίρμες τα rayban είναι σίγουρα υπερτιμημένα πήγαινε σε ένα μαγαζί φόρα ένα polarized και ζήτα να βγεις έξω στο φως και έλα να μου πεις μετά
soiramk Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε τα αξίζουν όμως, αν πάρουμε υπόψιν ότι υπάρχουν μόνο αυτές οι δύο φίρμες τα rayban είναι σίγουρα υπερτιμημένα πήγαινε σε ένα μαγαζί φόρα ένα polarized και ζήτα να βγεις έξω στο φως και έλα να μου πεις μετά Ερώτηση άσχετου. Polarized είναι αυτοί οι φακοί που είναι καθρέφτες;
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, logistoulis είπε σε παρόμοια λεφτά (λίγα παραπάνω τεσπά) με τα rayban δείτε και persol που είναι κλάσεις ανώτερα ποιοτικά ( το πλαστικά δεν έχουν καμία σχέση) και οι φακοί τους είναι πολύ καλύτεροι (και είναι γυαλί και όχι πλαστικούρα, μάλιστα ειδικά στα polarized η μεμβράνη είναι ανάμεσα από γυάλινους φακούς και είναι σχεδόν αδύνατο να φθαρεί) είναι βέβαια πιο δύσκολα/περίεργα στα σχέδια, ενώ τα rayban πάνε σε όλους, αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα rayban όσο για τα hawkers είναι σκουπίδια, μην ασχοληθείς καν ts εμένα μου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι και κόντεψα να στραβωθώ ειδικά όταν έσκαγε υπό γωνία το φως είχα κάτι άκυρες λάμψεις, γτπκ... οκ είναι υπερτιμημένα τα επώνυμα γυαλιά λόγω μονοπωλίου της λουξότικα, από την άλλη με λίγα λεφτά δεν κάνεις σοβαρή δουλειά, δυστυχώς Απο 200€ στα 130€ είχα πάρει RayBan Polarized με γυάλινο φακό.Πρίν 2 χρόνια κιόλας που υποτίθεται οτι ίσως οι τιμές ήταν υψηλότερες.Πιστεύω οτι η η μεμβράνη Polarized είναι εσωτερικά αλλιώς θα είχε φθαρεί κλπ. και θα τους τα επέστρεφα.Ο σκελετός επίσης καλός ο οποίος με μηχάνημα δικό τους θερμαίνεται και προσαρμόζεται για το πρόσωπό σου αν χρειαστεί.Σε απλό πλαστικό σκελετό αυτό δεν γίνεται. Τα επόμενα γυαλιά θα είναι εως 50€ για να χωρούν μέσα σε κράνος.
logistoulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 όχι, polarized είναι οι φακοί που έχουν ένα φίλτρο που κόβει διάφορες αντανακλάσεις (ψάξτο για πιο επιστημονικά) στη πράξη σου κόβει διάφορες λάμψεις σε θάλασσα (βλέπεις και καλύτερα το βυθό) , σε άλλα αυτοκίνητα και γενικά μεταλλικές , σε χιόνια, στην άσφαλτο όταν γυαλίζει κτλ βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα αφού σε κάποιες lcd οθόνες υπό γωνία στις σκοτεινιάζει ή παραμορφώνει την εικόνα (κινητά, ράδιο αυτοκινήτου) και όπου υπάρχουν άλλες μεμβράνες (πχ κράνη, τζάμια αυτοκινήτων, αεροπλάνα) η παραμόρφωση είναι "ουράνιο τόξο" και είναι πρακτικά άχρηστα 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Απο 200€ στα 130€ είχα πάρει RayBan Polarized με γυάλινο φακό.Πρίν 2 χρόνια κιόλας που υποτίθεται οτι ίσως οι τιμές ήταν υψηλότερες.Πιστεύω οτι η η μεμβράνη Polarized είναι εσωτερικά αλλιώς θα είχε φθαρεί κλπ. και θα τους τα επέστρεφα.Ο σκελετός επίσης καλός ο οποίος με μηχάνημα δικό τους θερμαίνεται και προσαρμόζεται για το πρόσωπό σου αν χρειαστεί.Σε απλό πλαστικό σκελετό αυτό δεν γίνεται. Τα επόμενα γυαλιά θα είναι εως 50€ για να χωρούν μέσα σε κράνος. ναι αν έχεις με γυάλινο οκ, σε πλαστικά όμως νομίζω ότι μπαίνει από πάνω και όχι ανάμεσα σε θάλασσα με αλλάτι μπορεί να παίξουν φθορές εν τω μεταξύ είναι σούπερ απάτη που κάποιοι χρεώνουν τα polarized και 50 ευρώ πάνω, όταν η μεμβράνη δεν κάνει ούτε 1 και είναι κάτι αρκετά απλό.. απλά είναι πιο ξεκούραστα αν δεν σου τύχουν οι παραπάνω περιπτώσεις που αναφέρω
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 αυτό το site είναι legit ; http://www.raybanglasses.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=+Ray+Ban+Aviator+ανδρικα&imageField.x=33&imageField.y=22 γιατί με 30€ Rayban μου φαίνεται too good to be true 1
soiramk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Από τον "Μίμης Η Πηγή Των Γυαλιών" πίσω από την Κάνιγγος, έχετε κάποια εμπειρία; Έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές, αλλά δεν ξέρω τι ποιότητα είναι οι φακοί που βάζει..
1988panos2171 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Στις 14/5/2018 στις 3:15 ΜΜ, soiramk είπε Για Rayban κοίταξα αρχικά μιας και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητά τους. Δεν είδα κάποιο σχέδιο που να μου αρέσει και για να μην πάρω πάλι τα ίδια (wayfarer), ρώτησα ποια άλλη μάρκα μπορώ να κοιτάξω για μοντέλα με αντίστοιχη ποιότητα στους φακούς. Δεν είμαι σίγουρος δλδ αν στις υπόλοιπες 'φίρμες' πληρώνεις ποιότητα και όχι μόνο τη μάρκα. Για 4 χρόνια περίπου φορούσα Hoffmann με polarized φακούς. 130€ τα είχα πάρει αν θυμάμαι καλά και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Ποιότικά και δεν κούραζαν καθόλου τα μάτια. Υπάρχαν ημέρες που δεν τα έβγαζα για πάνω από 4 συνεχόμενες ώρες. Αν δεν υπήρχε ανάγκη να τα αλλάξω λόγω θα τα χρησιμοποιούσα ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις