Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν έχω ιδέα από γυαλιά ηλίου κ περί ποιότητας. Το μόνο που ξέρω είναι λίγα πράγματα για τα διαφόρων ειδών φακών που διάβασα στον γούγλι.

Για να μην πολυλογώ, θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου όχι ακριβότερα των 50 ευρώ.

Στο σκρουτζ πάνω κάτω οι τιμές είναι πάνω από το όριο μου.

Βρήκα αυτο εδώ το brand

Link.png Site: http://www.northweek.com">northweek.com

Οι τιμές του είναι παρά πολύ καλές, οι φακοί τους λένε είναι πολωμένοι, διαθέτουν προστασία UV400, έρχονται σε πακέτο κ όχι χύμα κ η σελίδα έχει προστασία (άρα δεν είναι fake?).

Τώρα, με βάση το γεγονός τις πολύ χαμηλές τιμές του, τι είναι αυτό που κάνει όλα τα υπόλοιπα brands τόσο ακριβά? Το υλικό του σκελετού? Επιπλέον ταρίφα εγγύησης του brand? Η μήπως τα nothweek είναι gtp? Ποια η γνώμη σας?

Δημοσ.

στελιο καλησπερα

επειδη σκεφτομαι να παρω απο τα hawkers αξιζουν ?ειναι καλα?γιατι μου φαινονται πολυ χαμηλες οι τιμες τους..

Δημοσ.

στελιο καλησπερα

επειδη σκεφτομαι να παρω απο τα hawkers αξιζουν ?ειναι καλα?γιατι μου φαινονται πολυ χαμηλες οι τιμες τους..

Πολύ καλά είναι με ωραίους φακούς και άριστη τιμη όπως θα είδες.

Αξίζουν 100% όλοι έχουμε αγοράσει.

Εγώ προσωπικά έχω 4 διαφορετικά ζευγάρια

Η δε αποστολή τους βολίδα.

Παραγγελία τέταρτη και Παρασκευή είχαν έρθει

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απλά θα κοιτούσα να έχει φακούς polarized. Από εκεί και πέρα αν δεν μου άρεσαν τα σχέδια θα έπαιρνα κανονικά γυαλιά ήλιου και θα άλλαζα τους φακούς σε polarized. (Επιπλέον κόστος 30-40 ευρώ)

Edit: Με συγχωρείς δεν πρόσεξα το budget σου.. Θα κοιτούσα έως 50 ευρώ απλά να είναι polarized

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στέλιο και πάλι καλησπερα

Με τι κουριερ τα στέλνουνε ?

Με DHL 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς σε ποια καταστήματα στην Αττική θα μπορούσε κάποιος να δει / δοκιμάσει ποικιλία γυαλιών Polaroid (μιλώ για τη μάρκα, όχι απλά με πολωτικους φακούς)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρετε κάποια παρεμφερή μάρκα που να έχει καλούς φακούς όπως τα Ray-Ban;

Διάβασα εδώ για hawkers, αλλά θα ήθελα να πάρω κάτι σε πιο στιβαρό σκελετό (πλαστικό/κοκάλινο) και με καλύτερους φακούς.

Πριν, για μια δεκαετία plus, είχα τα wayfarer μέχρι που παρέδωσαν και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Απλά για να μην πάρω πάλι τα ίδια...

Τιμή γύρω στα €100

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, soiramk said:

Ξέρετε κάποια παρεμφερή μάρκα που να έχει καλούς φακούς όπως τα Ray-Ban;

Διάβασα εδώ για hawkers, αλλά θα ήθελα να πάρω κάτι σε πιο στιβαρό σκελετό (πλαστικό/κοκάλινο) και με καλύτερους φακούς.

Πριν, για μια δεκαετία plus, είχα τα wayfarer μέχρι που παρέδωσαν και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Απλά για να μην πάρω πάλι τα ίδια...

Τιμή γύρω στα €100

Γιατί δεν σκέφτεσαι ξανά σε Rayban; 

Για παράδειγμα τα wayfarer είναι γύρω στα 80 ευρώ, απ' ότι βλέπω:

https://www.skroutz.gr/s/6202184/Ray-Ban-Original-Wayfarer-Classic-2140-901.html

Προσωπικά, λατρεύω τα Oakley Half Jacket 2.0 XL που πήρα από amazon, κι αυτά εντός budget σου τα βλέπω:

https://www.skroutz.gr/s/6251070/Oakley-Half-Jacket-2-0-XL-OO9154-01.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...