panos- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Γεια σας :/ Τόσο καιρό που εχω COSMOTE δεν είχα τηλεφωνητή και όταν το είχα κλειστό η εκτός κάλυψης έλεγε "Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος και θα ενημερωθεί με μήνυμα", ενώ αν μιλούσα μου έβγαζε ότι είχα δεύτερη γραμμή, ή αν δεν το σήκωνα έβγαζε ότι είμαι κατειλημμένος χωρίς τηλεφωνητή. Ξαφνικά άρχισε να κάνει προώθηση μόνο του όλες τις κλήσεις των παραπάνω περιπτώσεων στον τηλεφωνητή με αποτέλεσμα να μου αφήνουν συνέχεια καταλάθος μηνύματα και δεύτερον να μην προλαβαίνω να το σηκωσω γιατί το πάει μετά από 6δευ. στον τηλεφωνητή. Έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βρω τι πρέπει να κάνω για να το κάνω όπως ήταν παλιά. Από την COSMOTE μου είπαν να βάλω προώθηση στο +30697548(ο αριθμός μου χωρίς το 698) αλλά δεν το παίρνει και το γυρνάει στο 508 που είναι ο τηλεφωνητής. Μακάρι να ξέρει κάποιος σας
nostos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σορρυ Πανο, αλλα θα κανω ενα μικρο hijack στο topic, γιατι εχω παρομοιο προβλημα... Οταν βαζω εναν αριθμο σε blocked list (π.χ διαφημιστικες κλησεις), αυτος που ξανακαλει καποια στιγμη, γινεται μεν blocked, αλλα βγαινει στον τηλεφωνητη, με αποτελεσμα να μου σκαει sms για φωνητκο μηνυμα. Εχω Wind και Windows Phone, παλαιοτερα που ειχα ενα Android, οι κλησεις γινονταν blocked μετα τον πρωτο-δευτερο χτυπο χωρις να παραπεμπονται στον τηλεφωνητη. Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται εντελως ο τηλεφωνητης σε WIND?
panos- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σορρυ Πανο, αλλα θα κανω ενα μικρο hijack στο topic, γιατι εχω παρομοιο προβλημα... Οταν βαζω εναν αριθμο σε blocked list (π.χ διαφημιστικες κλησεις), αυτος που ξανακαλει καποια στιγμη, γινεται μεν blocked, αλλα βγαινει στον τηλεφωνητη, με αποτελεσμα να μου σκαει sms για φωνητκο μηνυμα. Εχω Wind και Windows Phone, παλαιοτερα που ειχα ενα Android, οι κλησεις γινονταν blocked μετα τον πρωτο-δευτερο χτυπο χωρις να παραπεμπονται στον τηλεφωνητη. Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται εντελως ο τηλεφωνητης σε WIND? Για αυτό νομίζω πως στελνεις ΝΑΙ στο 1265 και ενημερώνεσαι με μήνυμα για κλησεις που δεν απαντήθηκαν για οποιοδήποτε λόγο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τον τηλεφωνητή. Αν όχι τότε πληκτρολόγησε ##002# και κλήση.
nostos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κατσε γιατι δεν καταλαβα και δεν θελω να κανω καμια πατατα... Το ##002# τι κανει ακριβως? Απενεργοποιει τον τηλεφωνητη μονο ή και κατι αλλο? Αυτο που θελω ειναι να απενεργοποιηθει εντελως ο τηλεφωνητης, αλλα να ερχονται μηνυματα οταν καποιος με παρει και ειναι κλειστο ή δεν εχει σημα. Δεν με ενδιαφερει να ερχεται μηνυμα για τις κλησεις που μπλοκαριστηκαν, ετσι κι'αλλιως γινεται καταχωρηση της blocked κλησης στο τηλεφωνο.
panos- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Με το ##002# φεύγουν όλες οι προωθήσεις. Μετά θα στείλεις ΝΑΙ στο 1265 για να σου ερχεται μήνυμα για τις κλήσεις που εχασες γενικά. Αν θες να μην μαθαίνει ο άλλος ότι θα ενημερωθείς με μήνυμα για την κλήση στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265. 1
nostos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σ'ευχαριστω πολυ Πανο, μολις το εκανα και το τεσταρα κι'ολας, ολα ΟΚ πλεον! 1
fotislado Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Οσον αφορα τον μπλοκαρισμενο αριθμο μπορρις απλα να τον μπλοκαρεις και στα μηνυματα...ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα.
panos- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Οσον αφορα τον μπλοκαρισμενο αριθμο μπορρις απλα να τον μπλοκαρεις και στα μηνυματα...ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα. Δεν νομίζω να τον ενοχλούσε αυτό. BTW, με το δικό μου θέμα κάλεσα την εξυπηρέτηση και τον έβγαλαν αυτοί γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
fotislado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Και μολις λυσει το προβλημα του λεει αλλαζει ο αλλος αριθμο...χαχαχα
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ξέρει κανείς πως ενεργοποιείται ο τηλεφωνητής στην cosmote μόνο όταν με καλούν και το έχω κλειστό? Τωρα λεει ότι είναι απενεργοποιημενο και ο χρήστης θα ειδοποιηθεί
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Ξέρει κανείς πως ενεργοποιείται ο τηλεφωνητής στην cosmote μόνο όταν με καλούν και το έχω κλειστό? Τωρα λεει ότι είναι απενεργοποιημενο και ο χρήστης θα ειδοποιηθεί Αν είσαι χρήστης καρτοκινητής, απλά κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών, 13838, και ζήτησε ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Προσωπικού Τηλεφωνητή
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν είσαι χρήστης καρτοκινητής, απλά κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών, 13838, και ζήτησε ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Προσωπικού Τηλεφωνητή Έπαιρνα τηλέφωνο αλλά ο γνωστός ΟΤΕ ποτέ δεν απαντά. Ευχαριστώ πολύ τελικά έκανα αυτό και δούλεψε . να ενεργοποιήσεις και την Υπηρεσία Ειδοποίησης Κλήσεων έτσι ώστε αυτός που σε καλεί να ενημερώνεται ότι ειδοποιήθηκες για την κλήση του Πληκτρολόγησε **62*697517 Πληκτρολόγησε τον Αριθμό Κινητού σας χωρίς το 697 Πληκτρολόγησε # Πάτησε ΚΛΗΣΗ
taksidiotis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επαναφέρω το θέμα. Θέλω κι εγώ να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή στην cosmote. Αρχικά έκανα αυτό ##002# αν το έγραψα και σωστά. Και μου έβαλε κάτι στην κλήση mmi. Επίσης θέλω να μου ερχεται κανονικά το μήνυμα για κλήσεις αλλα να μην το γνωρίζει ο αλλος. Να του βγάζει ας πούμε μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από taksidiotis
Fotia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Η Εξυπηρέτηση Πελατών σε κάθε πάροχο , γιατι υπάρχει ;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 17 ώρες πριν, Fotia είπε Η Εξυπηρέτηση Πελατών σε κάθε πάροχο , γιατι υπάρχει ; Τους έχουμε φάει τη δουλειά και παραπονιέσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα