Verdon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια , μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω PETG σωληνα (tube) για να αγορασω μερικα μετρα??? Θα το χρησιμοποιησω για την υδροψυξη στο pc μου γιατι εχω δει οτι ειναι πολυ καλο,δεν σπαει ευκολα κτλ. Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω ας βοηθησει...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια , μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω PETG σωληνα (tube) για να αγορασω μερικα μετρα??? Θα το χρησιμοποιησω για την υδροψυξη στο pc μου γιατι εχω δει οτι ειναι πολυ καλο,δεν σπαει ευκολα κτλ. Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω ας βοηθησει... Petg έχει eshop της primochill 13mm (90 cm) Ek 12mm(50 cm) Bitspower 12mm(1m με επιφύλαξη) Eworld Alphacool 13mm (40cm πάλι με επιφύλαξη) Ek 12mm (50 cm) Πρέπει να αποφασίσεις τι πάχος σωλήνα θα πάρεις για να πάρεις και ανάλογα ρακορ
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Petg έχει eshop της primochill 13mm (90 cm) Ek 12mm(50 cm) Bitspower 12mm(1m με επιφύλαξη) Eworld Alphacool 13mm (40cm πάλι με επιφύλαξη) Ek 12mm (50 cm) Πρέπει να αποφασίσεις τι πάχος σωλήνα θα πάρεις για να πάρεις και ανάλογα ρακορ μπορεις να βαλεις λινκ για primochill 13 απο eshop γιατι δεν βρισκω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα