Tempor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εχω ενα δισκο τον οποιο εχω ρυθμισει οταν δεν χρησιμοποιω να κανει spin down. Ομως τα windows καθε τοσο τον ενεργοποιουν με services οπως recycle.bin, ntfs master table και ntfs volume log. Πως μπορω να το σταματησω αυτο;
IT chef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πως ακριβώς δε χρησιμοποιείς τον δίσκο που έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό;
Tempor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δεν εχω εγκατεστημενο λειτουργικο στο συγκεκριμενο δισκο ουτε τρεχω καποιο προγραμμα που εχω εγκαταστησει.
VasKag Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εχω την εντυπωση με το disable ο δισκος δεν θα ειναι προσβασιμος.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εχω την εντυπωση με το disable ο δισκος δεν θα ειναι προσβασιμος.Σωστα. Κλεινει μεχρι να τον ξανακανει enable και δεν θα ξεκιναει οποτε κ@υλωσουν τα windows! 1
VasKag Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν ειναι αυτο που θελει ο TS, τοτε οκ. Πρεπει να πηγαινει εκει για να τον ενργοποιησει, μιας και οταν ειναι disable, νομιζω δεν θα φαινεται στο My Computer.
IT chef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν ειναι αυτο που θελει ο TS, τοτε οκ. Πρεπει να πηγαινει εκει για να τον ενργοποιησει, μιας και οταν ειναι disable, νομιζω δεν θα φαινεται στο My Computer. Ή αυτό,ή θα αλλάξει file system.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα