Sadako Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Χμμμ.. Έχω λύσει το κουτί για να το μεταφέρω, κι εκεί που το καθάριζα, πρόσεξα ότι από τα sata ports της μητρικής το μεσαίο "ζευγάρι" έχει βγει προς τα έξω: Η αλήθεια είναι ότι σε πολύ μικρή απόσταση από τα sata ports είναι το cage των σκληρών για το κουτί μου και πάντα ζοριζόμουν αφάνταστα για το βάλε/βγάλε των καλωδίων και πάντα είναι πολύ λυγισμένα. Αλλά τώρα το πρόσεξα ότι έχει γίνει έτσι. Μέχρι και χτες το βράδυ που έκανα κάτι δουλειές στο PC ξέρω ότι ο σκληρός που ήταν κουμπωμένος στο ένα sata port από τα 2 δούλευε κανονικά. Τώρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω πάλι, γιατί έχω βγάλει ψύκτρες/κάρτες γραφικών και τις έχω πακετάρει, αύριο θα ξεπακετάρω. Απλά επειδή αυτήν την στιγμή λόγω χρόνου δεν με παίρνει να βγάζω και να ξαναβάζω την μητρική για να δω το port από κάτω δεν ξέρω, αν το ότι έχει σηκωθεί έτσι σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστο και να μην συνδέω εκεί σκληρούς, ή αν πχ η συνδεσμολογία είναι στο πίσω μέρος και το υπόλοιπο είναι απλά για να είναι στερεωμένο στην μητρική..
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ίσως η απο κάτω (2η) σατα να εχει ξεκολλήσει. Αφού έχεις άλλη επιλογή μην συνδέεις τους δίκσους εκεί, δεν αξίζει το (μικρό) ρίσκο να αποσυνδεθεί ο δίσκος των Windows ενώ κάνεις δουλειά και να χάσεις τα μη αποθηκευμένα δεδομένα σου
Sadako Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Χμμμ.. Όπως είδες και στην φωτογραφία εγώ είχα συνδεδεμένο τον σκληρό στην πάνω θύρα από το ζευγάρι. Ίσως γι'αυτό και να δούλευε κανονικά. Δηλαδή είναι ανεξάρτητες οι 2 θύρες του ζευγαριού ως προς την σύνδεση; Σε κάθε περίπτωση, αυτή την στιγμή δεν έχω τόσες πολλές sata συσκευές, οπότε για παν ενδεχόμενο έβγαλα το καλώδιο και το συνέδεσα στο από πάνω ζευγάρι, στην κάτω θύρα. Απλά έλεγα μήπως στο μέλλον χρειαστώ να συνδέσω και τίποτα παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα