Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω τον επεξεργαστή του τίτλου με 8GB DDR3 κουμπωμένα σε μια Asus  P8H77 - M LE. Αξίζει να βρω κανέναν μεταχειρισμένο i7 2600 με κανα 100ρικο ή να να μαζέψω και αλλά χρήματα και να το δώσω δρόμο όλο μαζί;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις. Έχεις bottleneck από τη CPU; SSD έχει το PC σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανα παιχνιδάκι παίζω και σε μερικά βλέπω ότι η χρήση της cpu είναι 90%. SSD δεν έχω

Επεξ/σία από Nintendo1889
Δημοσ.

Παιδιά έχω τον επεξεργαστή του τίτλου με 8GB DDR3 κουμπωμένα σε μια Asus  P8H77 - M LE. Αξίζει να βρω κανέναν μεταχειρισμένο i7 2600 με κανα 100ρικο ή να να μαζέψω και αλλά χρήματα και να το δώσω δρόμο όλο μαζί;

παρε εναν φθηνο I5 2500κ και αν εχεις και λεφτακια βαλε και μια gtx 1050ti οσο γ τον ssd σημερα θεωρείται οτι ποιο value for money se ena pc 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιο πολύ θα σε βοηθήσει μια κάρτα γραφικών παρά ένας καλύτερος επεξεργαστής.

Δημοσ.

Ώπα αδέρφια...χειρότερα και από γιατροί γίναμε.."καλημέρα" είπε το παλικάρι,"200" του είπαμε εμείς..

Κανα παιχνιδάκι παίζω και σε μερικά βλέπω ότι η χρήση της cpu είναι 90%. SSD δεν έχω

Τι παιχνίδια παίζεις ;Και σε τι ανάλυση;

Γιατί εγώ με την ίδια cpu,παίζω cpu bound παιχνίδια χωρίς καν gpu,σε 720p,και δεν έχω θέμα.

• Like 2
Δημοσ.
  • Processor: Intel® Core 2 Duo® 2.2 GHz or better
  • Memory: 4 GB
  • Hard disk space: 15.0 GB available
  • Desktop Video: Nvidia® GTS 250 or better

δε δικαιολογείται..

ssd να βάλεις.Μονόδρομος πια.

Αν είσαι και χωρίς φορμάτ,βλέπουμε μετά τι αναβαθμίζεις.

Χαμήλωσε ανάλυση ως τότε,να δούμε αν τρώει φόρτο η cpu λόγω μνημης κάρτας.

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που παίζεις δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις οπότε άλλο είναι το πρόβλημα. Σίγουρα ένας ssd θα βοηθούσε. Κοίταξε και τις θερμοκρασίες σου. Μπορεί απλά να θέλεις ένα ξεσκόνισμα και αλλαγή πάστας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...