Cowboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ασχετο προιον με το συγκεκριμενο forum, και απο τα χειροτερα video reviews που εχω δει, περασαν 20 λεπτα για να δουμε το φακο σε χρηση σε εξωτερικο χωρο και δεν καταφερε να μας δειξει ουτε στο ελαχιστο τις δυνατοτητες-επιδοσεις του. Ο φακος πολυ καλος αν και βρισκεις αξισου δυνατους φακους και κατω απο τα 200 ευρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε φακό δεν έχω κάτι απο την Nitecore αλλά αγόρασα πρόσφατα φορτιστή για τις 18650 του ηλεκτρονικού και είναι εγγύηση.Πάντα cut off voltage 4.2v ντάν.Και να τις έχω να φορτίζουν τη νύχτα όταν κοιμάμαι η φύγω απο το σπίτι καμιά ανησυχία. αρκει να ειναι ο γνησιος γιατι κυκλοφορουν πολλες κοπιες.αντιγραφουν οι κινεζοι τα κινεζικα.. οσο για το φακο,το να φορτιζεις παραλληλα(ετσι φαινεται) 4χ18650 με ενα φορτιστη δεν το βλεπω και πολυ ασφαλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yianom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το insomnia αρχίζει και μου θυμίζει AMAN telemarketing. Σπάνια γράφω στο forum, αλλά το βίντεο του review ήταν ένα από τα πιο αποτυχημένα που έχω δει εδώ και καμία 5ετία σε ελληνικά ή ξένα site. Δεν έχουν καμία θέση τέτοιου είδους παρουσιάσεις σε ένα site σαν το insomnia. ίσως αν η παρουσίαση γινόταν στο βίντεο από κάποιον που ξέρει τι κάνει να το έβλεπα και αλλιώς. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crowman27 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε γνωστό μαγαζί τον έχει 156€ εάν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 αυτον τον φακό δεν κρατάει η mila jovovits στο καινούργιο resident evil, σε μια σκηνή που πέφτει σε ενα υπόγειο;. Ασχετο....βγηκε νεο resident evil;;;. Βασισμενο στο 7;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Πάντως όσοι δεν έχετε ανακαλύψει την nitecore κάντε το. Και μην παραλείψετε τις μπαταρίες και τους φορτιστές της. Προσωπική μου προτίμηση SRT7GT. http://flashlight.nitecore.com/product/srt7gt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δυο τέτοιους θέλω στον μπροστινό προφυλακτήρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) @yianom: Το insomnia εχει να κάνει με την τεχνολογια. Και οντας τεχνολογικο site, δεν θα μπορουσαν να λειπουν και οι φακοι.... οι οποιοι εχουν γινει πλεον προιοντα τεχνολογιας με οσα ενσωματονουν πάνω τους. Φυσικα επισης υπάρχει και ενα τεραστιο τοπικ σχετικά με φακους... οπερ σημαινει ενδιαφέρει πολυ τα μέλη εδω μέσα. Η ζωη των μελών δεν περιστρέφεται μονο γυρω απο Ryzen και Kaby Lake. Οποτε αν αυριο μεθαυριο μας δειξουνε και κανα projector, κανα ζευγάρι ηχεία, ενα BT για το αμάξι, μια εξυπνη λάμπα... δεν θα πουμε οχι. Στα του review: Παραλείψατε να αναφέρετε κατα ποσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο! Κεφάλια ανοίγει ή ειναι πολυ μικρός? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2017 από TheAccountant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratosberyk Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 3500 χιλιαδες λουμενς (μεταλικο πολύ καλη ποιοτητα)εχω παρει πριν 8 χρονια απο κινεζακια με 35 γιουρο... τι να λεμε...300 ευρω ειναι πολλα τα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 παρα πολυ κακο review. Ισως αν το λεγαν unboxing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaras35 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ναι ναι ειναι φακοι του μελλοντος!!!!!!!!πηρα ενα κεφαλης και δευτερη μερα χωρις κανενα απολυτως χτυπημα η οτιδηποτε αλλο αρχισε να κανει νουμερα το λεντ.τριτη ημερα απο 4 σκαλες που εχει δουλευουν μονο οι δυο.μιλαω με αντιπροσωπεια και η απαντηση στειλτον με δικα σου εξοδα να τον δουμε και θα στειλουμε αλλον.τι να δεις?θα μετρησειςτο κυκλωμα του λεντ μπαταριας?αποτελεσμα θα τον στειλω στο μαγαζι που αγορασα θα τον στειλει στον αντιπροσωπο και θα φαμε καμια εβδομαδα+++++ για αντικατασταση και βλεπουμε.θα ζητησω τα λεφτα πισω και αμεσα!!!!αν χαλασε στις 2 ημερες φαντασου τι ειναι!!!!!μακρια και θα συνεχισω με led lenser κλασικα(τι ηθελα και πηγα στους κιτρινομουρηδες?) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από jimaras35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα