Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Mainboard

melos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας και Χρόνια πολλά.Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρω πώς να το λύσω.Έκανα ένα format στον υπολογιστή μου από windows xp home σε windows xp pro το πρόβλημά μου είναι ότι έχει χαλάσει το cd της Mainboard και πήγα από το ιντερνετ(σε άλλο υπολογιστή) στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα της ellite κατέβασα και εγκατέστησα μια έκδοση της P6BAT-A+ αλλά ούτε ήχο έχω ούτε τον εκτυπωτή αναγνωρίζει( ο εκτυπωτής είναι πολυμηχάνημα και δεν γίνεται η εγκατάσταση από το μενού εκτυπωτών)ούτε στο ιντερνετ μπορώ να συνδεθώ.Ένας καλός συνάδελφος μου είπε να δοκιμάσω μήπως έχει χαλάσει το η USB θύρα (έτσι συνδέεται ο εκτυπωτής) Αλλά από ότι είδα δεν έχει κανένα πρόβλημα παιδιά πελάγωσα τι να κάνω τώρα;Σίγουρα εσείς ξέρετε περισσότερα από εμένα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; :?

[email protected]

timiman:

Διορθώθηκαν τα 18άρια red,bold fonts... :evil:

Δημοσ.

prwta prepei na katebaseis to software ths elite opwsdhpote giati nomizw oti exei tsipaki via mesa kai thelei egkatastash an thymamai kala vres sto internet to software ths mitrikhs prwta kai meta perase to cd toy mhxanhmatos...pisteyw tha doylepsei....to polymhxanhma pantws to mono sigoyro einai oti gia na doylepsei thelei to cd toy.....gia na deis an doyleyei swsta h usb dokimase thn me kanena usb mouse....alla nomizw oti to polymhxanhma den to blepei xwris cd....

Δημοσ.

melos, μήπως το παραέκανες με τα fonts;

Το θέμα κλειδώνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...