NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το s2000 αν το πάρεις ενδέχεται να το παντρευτείς κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγω στην θεση σου θα το εκανα. Εφωσον οπως λες δεν εχεις το αμαξι σου για πολλα χιλιομετρα ενα s2000 ειναι οτι πρεπει για οδηγικη απολαυση τα σαββατοκυριακα. Τερας αξιοπιστιας μοτερ αλεξισφαιρο ηχος απιστευτος και στριβει πολυ καλα. Εφωσον μπορεις να το φορολογησεις δεν εχεις κανενα προβλημα Επισης κοιταξε κυριως για το ap2 μιας και εχει και ηλεκτρονικα πανω οπως esp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν έχεις λεφτά για πέταμα και θέλεις απλά να παίζεις καντο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Aν παρεις το s2000 απλα να προσεχεις παρα πολυ γιατι τα κλεβουν συνεχως. Θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ που το αφηνεις και σιγουρα θα τοποθετησεις gps tracker και συναγερμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δέν μπορώ να καταλάβω την λογική του να πουλήσω ένα,ας πούμε,καθημερινό αμάξι προκειμένου να πάω σε κάτι τόσο εξειδικευμένο.Οχι πώς ένα τρίθυρο hot-hatch παίρνει άριστα στον τομέα πρακτικότητα,άλλα εδώ απλά πετάμε τον όρο απο το παράθυρο (ή την ανοιχτή κουκούλα) Το S2000,όπως σωστά ειπώθηκε, είναι αμάξι για το Σαββατοκύριακο.Ανέκαθεν ήταν.Σε καμία περίπτωση δέν φτιάχτηκε με γνώμονα το day to day commute.Αν υπάρχει δεύτερο αμάξι που εκτελεί χρέη μουλαριού,πάσο και προχώρα. Αν το ζητούμενο είναι ένα roadester να κάνω το κομμάτι μου,υπάρχουν και άλλα αξιόλογα οχήματα (Mazda MX-5,Opel GT,Bmw z4). Μεταξύ σοβαρού και αστείου (μια παραλλαγή του αποφθέγματος για τους αναβάτες μηχανών): Υπάρχουν δύο ειδών S2000,αυτά που έχουν "πάρει" σασί και αυτά που θα "πάρουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν δεν έχεις θέμα με την κατανάλωση μια χαρά το έχεις για κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τα αρνητικα ειναι τοσα ωστε η αντικατασταση ενος ολοκαινουργιου αυτοκινητου με το s2000 να ξεπερναει την εννοια του βιτσιου. Και τελος παντων οσο κι αν γουσταρεις το αμαξι, αργα ή γρηγορα αυτο που θα καταληξεις να κανεις με αυτο μολις σου περασει η πρωτη χαρα, θα ειναι καθημερινες μικρομετακινησεις. Ε εκει ειναι που θα κλαψεις με τα λεφτα που θα σου τρωει σε σχεση με το peugeot που εχεις. Οταν θα εχεις ηδη χασει καμποσες χιλιαδες ευρω απο την αγορα-πωληση του peugeot. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 γενικα ναι οσο το σκεφτομαι δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα...γιατι ειναι καινουριο παροτι 5 χρονων περιπου...η συντηρηση που του κανω καθως και τα λιγα χιλιομετρα το κανουν μηχανικα ολοκαινουριο. και σιγουρα ενα αμαξι 15 ετιας θα ειναι ''κουβας'' και σε αλλα θεματα...τριγμοι και ιστοριες που αργα ή γρηγορα οντως μπορει να με ξενερωσουν. εγω το σκεφτομαι καθαρα με το τι δινω σε καινουργιλα και τι παιρνω... γιατι οσον αφορα το ποσο θα εχω χασει απο την αρχικη τιμη που λεει και ο φιλος απο πανω, τοτε και σε 3-4 χρονια απο τωρα αμα το πουλησω που θα κοστιζει ακομα 3-4 χιλιαρικα πιο κατω, θα εχω χασει ακομα πιο πολλα και οσο το καθυστερω θα χανω και άλλα. (γιαυτο σκεφτομουν μηπως τωρα που πιανει κατι το εδινα). απο θεμα καταναλωσης επισης που ειπωθηκε και με το peugeot μεσα στην πολη καιω κανα 15 αρι λιτρα στα 100χιλιομετρα οποτε δεν το λες και λιγο (σε νορμαλ οδηγηση μαλιστα) αν το λιωσω θα δω και παραπανω λογικα. τα τελη του επισης ειναι υψηλα...δηλαδη το σκεφτομαι καθαρα και μονο οτι δεν αξιζει και παιρνω κατι παλιο σε σχεση με αυτο που εχω γιατι ολα τα αλλα εξοδα ειναι ιδια πανω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το λαθος στο συλλογισμο σου ειναι πως το αμαξι δεν ειναι επενδυση απο την οποια περιμενεις να βγαλεις λεφτα. Προφανως και θα χανει την αξια του οσο περναει ο καιρος. Το θεμα ειναι οτι πληρωσες Χ λεφτα για ενα σκοπο (να σε εξυπηρετει στην καθημερινοτητα σου και να κανεις και τις βολτες σου) και θες να το διωξεις πριν το χρησιμοποιησεις για τον σκοπο που το πηρες. Και οχι το αν σε 5 χρονια θα εχει πεσει η αξια του. Το θεμα ειναι σε 5 χρονια να συνεχιζει να εκπληρωνει το σκοπο του. Διαφορετικα με τη λογικη σου και το s2000 που θα παρεις, πρεπει να το πουλησεις σε 1 μηνα γιατι θα χανει την αξια του οσο περναει ο καιρος... ΥΓ. Αν ηταν να πουλησω το peugeot λογω του καθημερινου του κοστους, θα το εκανα για να παρω αμαξι με λιγοτερα καθημερινα εξοδα. Το να λεω οτι τρωει πολλα το peugeot για να αγορασω ενα αμαξι που θα τρωει ακομα περισσοτερα, δεν εχει βαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν δεν έχεις θέμα με την κατανάλωση μια χαρά το έχεις για κάθε μέρα. Αν βολεύεσαι με διθέσιο όμως. Συμφωνώ με τον yourstruelegend και τους περισσότερους. Πιστεύω εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου και αυτός που θα πάρει το δικό σου θα χαίρεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ναι το απορριπτω το s2000 και την κατηγορια αυτη γενικα.... εμαθα απο εναν γωνστο που το συζητουσαμε τωρα, οτι πουλαει audi Α4 του 2008 μοντελο. με 45000 χλμ, απλα το είχε για χρονια ακινησια και επειδη κανει ελαχιστα χλμ, το πουλαει. το δινει γυρω στα 12 μου ειπε. μια τετοια κινηση θα αξιζε ας πουμε (που ειναι και κατι αλλο σε κατηγορια?) ή παλι δεν λεει? να πω οτι για την πολη εχω και μηχανη το τελευταιο διμηνο. το θεμα ειναι οτι φοβαμαι επειδη το ειχε ακινησια και μου το ειπε κιολας ο ανθρωπος, μηπως εχει θεματα και τετοια γιατι τα γερμανικα ειναι και λιγο καπως σε θεμα βλαβων.... μου ειπε και ξεκαθαρα οτι τωρα τλεευταια του εβγαλε κατι τρελα χωρις λογο στα ηλεκτρτονικα και τετοια αλλα το εφτιαξε σε ηλετκρολογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν βολεύεσαι με διθέσιο όμως. Συμφωνώ με τον yourstruelegend και τους περισσότερους. Πιστεύω εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου και αυτός που θα πάρει το δικό σου θα χαίρεται! Προφανώς. Αν θες να κουβαλάς κόσμο ή πράγματα κανένα της κατηγορίας δεν κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση το είχα πει από την αρχή άλλωστε ότι το S2000 δεν του κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι δεν σε ικανοποιεί από το αμάξι σου και θέλεις να το αλλάξεις. Σόρυ αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Επίσης μου κάνει εντύπωση η κατανάλωση εντός που λες, πολύ δεν είναι 15λτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 δεν ειναι οτι δεν με ικανοποιει κατι. απλα σκεφτομουν να παω σε κατι άλλο για αλλαγη που να ειναι στα ιδια χρηματα που σκοπευω να το πουλησω...edit: 15 λιτρα σε κινηση με 1-2ερα ταχυτητα λογικο μου φενεται. κατα τα αλλα ειμαι γυρω στα 10-12 λιτρα αναλογα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 ναι το απορριπτω το s2000 και την κατηγορια αυτη γενικα.... εμαθα απο εναν γωνστο που το συζητουσαμε τωρα, οτι πουλαει audi Α4 του 2008 μοντελο. με 45000 χλμ, απλα το είχε για χρονια ακινησια και επειδη κανει ελαχιστα χλμ, το πουλαει. το δινει γυρω στα 12 μου ειπε. μια τετοια κινηση θα αξιζε ας πουμε (που ειναι και κατι αλλο σε κατηγορια?) ή παλι δεν λεει? να πω οτι για την πολη εχω και μηχανη το τελευταιο διμηνο. το θεμα ειναι οτι φοβαμαι επειδη το ειχε ακινησια και μου το ειπε κιολας ο ανθρωπος, μηπως εχει θεματα και τετοια γιατι τα γερμανικα ειναι και λιγο καπως σε θεμα βλαβων.... μου ειπε και ξεκαθαρα οτι τωρα τλεευταια του εβγαλε κατι τρελα χωρις λογο στα ηλεκτρτονικα και τετοια αλλα το εφτιαξε σε ηλετκρολογο... εξαρταται πως είναι μηχανικα και γενικα. Η ακινησια ειναι κατι κακο να ξερεις, οποτε δεν ξερουμε τι μπορει να παιζει. Σε καθε περιπτωση κανεις ελεγχο πριν κανεις κινηση. Το A4 ειναι άλλη κατηγορια παντως αν θες κατι μεγαλο που θα βολευει πιο πολυ σε ταξιδια, γιατι οχι. Παντως σε πολη θα ναι πιο αβολα, ειπες ομως οτι εχεις και μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα