Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα χρωματα ειναι οντως κοκκινο και μπλε πιο μεσα, εξω ειναι μαυρισμενα για καποιο λογο αλλα το ειδα οταν τα ξεγυμνωνα για να συνδεσω την πριζα. εχει αλλα 2 καλωδια που δεν φαινονται καλα στην φωτο μου τα οποια δεν εχω συνδεσει. με το tp-link τελικα εχουν κοπει οι συνεχεις αποσυνδεχεις, αλλα που και που μου κανει 2-3, ειδικα οταν εχω και τορρεντ να κατεβαινουν και συνδεεται αμεσως οταν κλεινω το qbtorrent. αλλα και αυτο δεν γινεται παντα, τις περισσοτερες φορες με τορρεντ ειμαι οκ. 

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα σαν καλωδιωση εισαι καλα.μηπως μπουκωνει και κανει αποσυνδεση?δοκιμασε να κλεισεις Upnp στο ρουτερ και κανα Firewall οπως δοκιμασε να μειωσεις τα max connections στον τορρεντ client.και κανε Port forward για το Mtorrent.

On 22/1/2018 at 6:46 PM, demian83 said:

τα χρωματα ειναι οντως κοκκινο και μπλε πιο μεσα, εξω ειναι μαυρισμενα για καποιο λογο αλλα το ειδα οταν τα ξεγυμνωνα για να συνδεσω την πριζα. εχει αλλα 2 καλωδια που δεν φαινονται καλα στην φωτο μου τα οποια δεν εχω συνδεσει. με το tp-link τελικα εχουν κοπει οι συνεχεις αποσυνδεχεις, αλλα που και που μου κανει 2-3, ειδικα οταν εχω και τορρεντ να κατεβαινουν και συνδεεται αμεσως οταν κλεινω το qbtorrent. αλλα και αυτο δεν γινεται παντα, τις περισσοτερες φορες με τορρεντ ειμαι οκ. 

Δημοσ.

για καλη μου τυχη σταματησαν τα disconnections αφου αλλαξα το DSL Modulation Type απο Auto Sync-up που ηταν η default επιλογη σε VDSL2. θα κοιταξω και λιγο για port  forwarding τωρα που το ανεφερες και το upnp για δοκιμη, σ'ευχαριστω να εισαι καλα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, divo είπε

Η vodafon και η wind τα χρεώνουν τα ρουτερ και στο adsl και στο vdsl. για adsl 20€ +40 ο τεχνικος που θα ερθει (ασχετα αν θες ή οχι τεχνικο) και στο vdsl 50€ για vdsl δε ξερω αν χρεωνουν τεχνικο, αλλα φανταζομαι πως ναι.

εμενα η wind μου χρεωσε μονο 20 για ενεργοποιηση vdsl, το router τσαμπα ηταν

Δημοσ.

το ΖΤΕ Η168Ν μου εδωσαν, αφου πληρωσα μονο τα 20 της ενεργοποιησης τσαμπα ηταν. αυτο οταν το vdsl εμπαινε σαν προσθετο σε adsl τον δεκεμβριο με 6 ευρο, που τωρα το εχουν κοψει

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 27/1/2018 at 11:05 PM, divo said:

Η vodafon και η wind τα χρεώνουν τα ρουτερ και στο adsl και στο vdsl. για adsl 20€ +40 ο τεχνικος που θα ερθει (ασχετα αν θες ή οχι τεχνικο) και στο vdsl 50€ για vdsl δε ξερω αν χρεωνουν τεχνικο, αλλα φανταζομαι πως ναι.

νομιζω οτι μπορεις να τα παρεις και απο εκει για να μην ερθει τεχνικος. για vdsl οσο ξερω χρεωνουν ενεργοποιηση αλλα οχι εξοπλισμο.

On 28/1/2018 at 3:04 AM, demian83 said:

εμενα η wind μου χρεωσε μονο 20 για ενεργοποιηση vdsl, το router τσαμπα ηταν

οσο ξερω στο Vdsl τα ρουτερ ειναι ακομα δωρεαν (χρησιδανειο ενδεχομενως) επειδη δεν ειναι φτηνο να αγορασεις ενα.

On 29/1/2018 at 2:37 AM, divo said:

ποιο ρουτερ σου εδωσε? τσαμπα το πηρες μη λες τπτ.....

καποιοι δεν τα χρεωνουν τα vdsl.

On 29/1/2018 at 9:38 PM, demian83 said:

το ΖΤΕ Η168Ν μου εδωσαν, αφου πληρωσα μονο τα 20 της ενεργοποιησης τσαμπα ηταν. αυτο οταν το vdsl εμπαινε σαν προσθετο σε adsl τον δεκεμβριο με 6 ευρο, που τωρα το εχουν κοψει

το κλασσικο που δινουν σχεδον ολοι πλεον στο vdsl.απλο φτηνο.

Δημοσ.
16 hours ago, divo said:

βρε 724 και ξερο ψωμι. Και να σκεφτει κανεις οτι καποτε τους τα έχωνα οταν δινανε αυτο το ρουτερ.

Στη Λευκαδα που πηγαμε να παρουμε απο vodafon μας ζητησαν 20€ για το ρουτερ και υποχρεωτικά ο τεχνικος 50€. Παρολο που τους ειπα οτι θα το βαλω εγω. Ε και τελικα πηγαμε στον Οτε με 22€ που τελικα βγηκε φτηνότερος μια και δεν πλήρωσα τεχνικο και ρουτερ. Βεβαια τωρα απο το καλοκαιρι που πηγε στην καμπινα χωρις να βαλουμε vdsl, συγχρονιζει στα 24853 με προφιλ..... ξερεις..... 

Reveal hidden contents

αν ειναι να βαλεις 100 και πανω εκει αξιζει να πας να παρεις και ενα ωραιο ρουτερακι να εχει και Dual band να ειναι και ac.εκτος αν αληθευει αυτο που εγραψα και στο αλλο θεμα οτι στις 200αρες δινουν το fritz7590. δεν παει καλα ο κοσμος.να πας να το παρεις απο εκει και να σου λενε και50 ο τεχνικος με το ετσι θελω?50 ευρω να ερθει να το κουμπωσει στην γραμμη και τιποτε αλλο αφου τα στοιχεια θα τα παρει μονο του(Precofigured) ετσι και αλλιως.απλα θα βαλει ρευμα και Dsl και lan.ε ναι εκει λες οκ γεια σας ή στελνεις κανα email μπας και αλλαξουν γνωμη ειδικα αμα ειναι να χασουν καναν πελατη.αμα σε εριξαν στο kv και σου εδωσαν απο εκει 24/1 μια χαρα. καποτε ειχαν πει απο εεττ οτι δεν ειναι νομιμο να το πω να δινει ο παροχος απο το αστικο κεντρο adsl και ο οτε adsl απο το Kv αφου εκει θα κουμπωσει στα 24 ενω ο παροχος στα ταρταρα.αλλα μαλλον ή δεν ισχυει ή αλλαξε κατι σε αυτο ή επειδη ειναι vdsl profile 24/1 "περναει" κανονικα.

ειχαν μεινει μερικα θεματα που ειχαν ερθει ειδοποιηση με email και ξεθαφτηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...