poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ναι δεν αμφιβαλλω οτι δεν δινει η vodafone απλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα δωσει και μελλοντικα οτι δηλαδη δεν θα αλλαξει η σταση της για οποιονδηποτε λογο το κανει αυτο.θα ειναι βλακεια να μεινει εκτος.τωρα δεν εχω πετυχει περιοχη που να μοιρασαν τα καφαο αλλα ενταξει.δεν μπορω να φανταστω γιατι να παει ενας παροχος ανα αστικο κεντρο εφοσον χρησιμοποιεις για Data τα απερχομενα τα οποια σε καθε καφαο ειναι διαφορετικα.αν ηταν δυο παροχων dslam διπλα διπλα και μπορουσαν να δωσουν στους ιδιους πελατες τοτε θα ελεγα οκ δεν γινεται τεχνικα οπως δεν γινεται και απο το αστικο κεντρο οταν δινεις vdsl αλλα ανα καφαο ειναι ενα dslam το οποιο ανηκει σε εναν παροχο.αν δωσει η voda vectoring στα Kv που εχει και ο οτε στα αλλα Kv Που εχει ειναι διαφορετικα dslams τελειως τα οποια δεν εχουν φυσικη επικοινωνια μεταξυ τους σε χαλκο. το vdsl ξεκιναει απο το Kv ετσι και αλλιως.ναι αυτο γινεται τωρα.εχεις χαλκο απο το αστικο κεντρο μεχρι το Kv για την τηλεφωνια εκει σπλιταρεται και σου δινει vdsl απο το Kv.αν σε γυρναγαν σε voip δεν θα χρειαζοταν το κεντρικο καλωδιο δηλαδη απο το αστικο κεντρο μεχρι το Kv ουτε η voice Καρτα στο αστικο κεντρο.ναι θα μεινεις tdm στην τηλεφωνια απλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι επ απειρο.μπορει πχσε ενα χρονο να πουν γυρναμε voip και αλλαζουμε ολα τα ρουτερ με αλλα.σκοπος δηλαδη ειναι γενικοτερα η τηλεφωνια να γυρισει σε voip.ναι αυτα τα zte δεν δινουν voip.του ουτε το speedport 2i entry δινει το 788 της forthnet δινει. τωρα για το vectoring δεν ξερω στην θεωρια τι ισχυει και δεν θα δωσουν και οι δυο οπως λες.αν ξερει καποιος παραπανω ας μας πει
johnmayson Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Θα παρω τηλ μεσα στις επομενες μερες να δουμε και τιμη διοτι αν ειναι +10 ευρω για το 50 αρι που θελω και να δινει vdsl δε θα βαλω.Μια τελευταια ερωτηση στη περιπτωση που πανε ολα καλα και βαλω vdsl να τους πω να μη στειλουν μοντεμ ωστε να γλειτωσω κατι στη τιμη.Ποια η γνωμη σου;;Εχω tp link w9977.Θα χρειαστουν κωδικοι η θα γινει αυτοματα στο μοντεμ η αναβαθμιση;;
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 μπορει σε νεο συμβολαιο αναλογως το πακετο που εχεις να αλλαζει η τιμη.μπορει να ειναι πχ +10 μπορει +5 σε αλλους το δινουν δωρεαν οταν ειναι σε μεγαλα πακετα. συνηθως τα ρουτερ για vdsl τα δινουν βαση συμβασης κοινως δεν πληρωνεις κατι για αυτο.μπορεις να βαλεις το 9977.κωδικοι συνηθως δεν υπαρχουν vodafone αλλα ισως χρειαστει να βαλεις καποιο generic username που δινουν πχ [email protected]. οχι δεν θα γινει αυτοματα στο Modem η αλλαγη διοτι δεν ειναι δικο τους cpe για να παραμετροποιηθει αυτοματα.αν βαλεις πανω το zte που δινουν ναι θα παιξει αυτοματα.to 9977 βλεπω οτι υποστηριζει και g.vector Κανονικα http://static.tp-link.com/TD-W9977(EU)_V1_Datasheet.pdf
johnmayson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ανανεωσα σε adsl σε καλυτερη τιμη. Ρωτησα για vdsl δεν ειναι διαθεσιμο.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Κοιτα που και που μπας και δοθει διαθεσιμοτητα vdsl και απο vodafone .εναλλακτικα θα μπορουσες να κοιταγες για αλλο παροχο που μπορει να δινει ηδη vdsl περα απο οτε.
johnmayson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δε αλλαζω παροχο.Μεσα στους επομενους μηνες θα το κοιταξω αυτη τη στιγμη και να εδινε λογω τιμης + 10 δε θα την εκανα.τοσο μου ειπε.Οσο αφορα το μοντεμ εννοουσα οτι σε καταστημα που ειχα ρωτησει το vdsl modem το δινουν 50 ευρω.Αν θα εκανα vdsl και ελεγα οτι δε θελω modem γ αυτους εχει ενα κοστος μεσα στη τιμη που προσφερουν αρα λογικα θα γλυτωνα κατι απο αυτο για να παρω ποιο χαμηλη τιμη.Αν το δεχοντουσαν βεβαια.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 υποτιθεται οτι το vdsl router το παιρνεις δωρεαν και οτι δεν μεταφερεται το κοστος μεσα στον λογαριασμο για να στο μειωσουν.δεν ειναι δηλαδη οτι ο λογαριασμος ειναι 50 ευρω + 5 για το ρουτερ για 12 μηνες.αν το εχουν ενσωματωσει μεσα στην τιμη που σιγουρα γινεται δεν σημαινει οτι θα στο βγαλουν.δεν χανεις κατι να το ζητησεις αλλα το κοβω χλωμο.απο εκαι και περα οτι παρεις καλο θα ειναι οπως ειπαμε να παιζει vectoring Καλου κακου.
johnmayson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Απο τη στιγμη που εχω το tp link w9977 για 50αρα ειμαι οκ.Οποτε αν μπορουσα να μειωσω κ αλλο τη τιμη με το να μη μου δωσουν μοντεμ vdsl αυτοι θα το ρωτουσα.Προς το παρον μενω adsl και κατα τη διαρκεια της χρονιας αν γινει διαθεσιμο απο vodafone βλεπουμε.Δε ειχα σκοπο στο vdsl να βαλω και το μοντεμ της vodafone και το tp link.Ενα απο τα 2 θα βαζα λογικα το tp link.
demian83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 γεια σας παιδια, εβαλα vdsl πριν 2 μηνες και απο ενα σημειο και μετα εχει αρχισει να κανει συνεχη disconnections. εχουμε μονο μια πριζα τηλεφωνου στο διαμερισμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει πυκνωτη που θελει αφαιρεση ή οχι. εχω τον απλο τροπο συνδεση 3.1 απο το λινκ της cyta που αναφερεται εδω. η πριζα ειναι του οτε Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 10207/39346 kbps Attainable Rate(Up/Down) 10289/47840 kbps Noise Margin(Up/Down) 6.1/6 dB Line Attenuation(Up/Down) 4.7/16.3 dB Output Power(Up/Down) 8.2/13.2 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 43/166 Interleave Delay(Up/Down) 7/7 ms INP(Up/Down) 1/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/7198 FEC Errors(Up/Down) 0/29330 HEC Errors(Up/Down) 0/0 Showtime Start 0 h 30 min 23 s
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 14 minutes ago, demian83 said: γεια σας παιδια, εβαλα vdsl πριν 2 μηνες και απο ενα σημειο και μετα εχει αρχισει να κανει συνεχη disconnections. εχουμε μονο μια πριζα τηλεφωνου στο διαμερισμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει πυκνωτη που θελει αφαιρεση ή οχι. εχω τον απλο τροπο συνδεση 3.1 απο το λινκ της cyta που αναφερεται εδω. η πριζα ειναι του οτε Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 10207/39346 kbps Attainable Rate(Up/Down) 10289/47840 kbps Noise Margin(Up/Down) 6.1/6 dB Line Attenuation(Up/Down) 4.7/16.3 dB Output Power(Up/Down) 8.2/13.2 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 43/166 Interleave Delay(Up/Down) 7/7 ms INP(Up/Down) 1/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/7198 FEC Errors(Up/Down) 0/29330 HEC Errors(Up/Down) 0/0 Showtime Start 0 h 30 min 23 s πετας την πριζα οπως ειναι.μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις το βαρελακι και αυτα δεξια και αριστερα του αλλαυπαρχει περιπτωση να μην παιζει μετα η πριζα.παρα ειναι παλια.οι πιο νεες του οτε εχουν ενα κιτρινο πυκνωτη και μια αντισταση.εσενα ειναι πανω απο 15 χρονια πριζα μαλλον.
demian83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, poulinos είπε πετας την πριζα οπως ειναι.μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις το βαρελακι και αυτα δεξια και αριστερα του αλλαυπαρχει περιπτωση να μην παιζει μετα η πριζα.παρα ειναι παλια.οι πιο νεες του οτε εχουν ενα κιτρινο πυκνωτη και μια αντισταση.εσενα ειναι πανω απο 15 χρονια πριζα μαλλον. να σαι καλα φιλε, θα παω να παρω μια καινουργια το απογευμα να βαλω ελπιζωντας να κοπου οι αποσυνδεσεις. απλα ζηταω μια πριζα τηλεφωνου ή πρεπει να ζητησω κατι ιδιαιτερο? επειδη σκεφτομαι να παρω και νεο μοντεμ εχω δει οτι προτεινεται καποια draytek και καποα πιο φητν tp-link. το TP-LINK Archer VR200 θα ειναι καλυτερο απο το ΖΤΕ τι λες?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 α.ναι μια απλη πριζα θες. β.ολα ειναι καλυτερα απο το zte>τα Draytek ειναι ακριβα.το vr200 παιζει και g.vector για vectoring οποτε ναι κανει.
demian83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε α.ναι μια απλη πριζα θες. β.ολα ειναι καλυτερα απο το zte>τα Draytek ειναι ακριβα.το vr200 παιζει και g.vector για vectoring οποτε ναι κανει. thanks φιλε, εβαλα μια πριζουλα του 1 ευρω, τσιμπησα 3mbps αλλα εχω ακομα disconnections. παραγγελνω το tp-link και αν δεν φτιαξει θα το δηλωσω σαν βλαβη
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 18 hours ago, demian83 said: thanks φιλε, εβαλα μια πριζουλα του 1 ευρω, τσιμπησα 3mbps αλλα εχω ακομα disconnections. παραγγελνω το tp-link και αν δεν φτιαξει θα το δηλωσω σαν βλαβη μια καλη αρχη τα 3 Mbps παραπανω.στο κεντρικο πριζακι ενα ζευγαρι καλωδιο δεν ειναι συνδεδεμενο?μεπαραξενευουν που τα χρωματα δεν ειναι κοκκινο μπλε που ειναι το ραζιμ και ελπιζω να μην εχουν κανει καμια προεκταση με κανα καλωδιο για πεταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα