Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εχει και τωρα το καλοκαιρι που βαζαν τις καμπινες ειχα ανοιξει και αυτα τα κουτια και ειχε κατεβει ανθρωπος.το θεμα ειναι αυτη η βλαβη πως γινεται να επηρεαζει μονο μενα;;η μπορει να χουν και αλλοι βλαβη εφοσον ειναι κεντρικη σε καποια αλλη πολυκατοικια;;

Τη προηγουμενη φορα οταν καλουσες το τηλ χτυπαγε ασχετως απο τη βλαβη.Τωρα το καλεις κανει ενα ντου ντου και κλεινει.

Δημοσ.

συνηθως δεν επηρεαζει μονο εσενα.αν ειναι απερχομενο μπορει να επηρεασει οποιον παιρνει απο αυτο το box ή τον κατανεμητη.αν ειναι κεντρικο επηρεαζει ολοκληρο καφαο αρα δεν θα παιζουν πολλα σπιτια.μπορει πχ να ειναι 100 ζευγο ,200 ζευγο,500 ζευγο το κεντρικο ενω το απερχομενο να ειναι 10 ζευγο,20 ζευγο,50 ζευγο στις πιο πολλες περιπτωσεις.

αναλογως την καλωδιακη και τι εχει γινει μπορει να μην εχεις καμια υπηρεσια μπορει να εχεις μονο τηλεφωνο ή μονο ιντερνετ.αν τα καλωδια ειναι κομμενα το τηλεφωνο δεν θα χτυπαει καν.ενω αμα τα καλωδια ενωθουν μεταξυ τους ή παρουν ταση απο αλλα καλωδια μπορει να σου δειχνει κατειλημμένο ή τριτονο κτλ.

Δημοσ.

Το τριτονο τι ειναι;; σε μενα δε χτυπαει ο ηχος που κανει δε θυμαμαι αν ειναι ο ηχος του κατειλημμενου στη πολυκατοικια δ εχει μαλλον αλλος προβλημα.αρα κεντρικη;;

Επισης στη βασικη ερωτηση το καφαο ποσες συνδεσεις εχει εχουμε ενα σταθερο νουμερο 200 300;;;

Δημοσ.

το τριτονο ειναι τρεις τονοι.αν και πιο δυσκολα να το ακουσεις σε καλωδιακη.και σε κεντρικο κανονικα θα πρεπε ολο και καποιος αλλος να εχει προβλημα.εκτος αν εισαι εσυ ο ατυχος:P ή αν ειναι απλα βλαβη και αυτοι λενε καλωδιακη. 

Δημοσ.

Δε ξερω το απογευμα θα ρωτησω κανεναν αν δω στο δρομο παντως στη πολυκατοικια δε νομιζω να εχει αλλος.τη προηγουμενη φορα παλι δε ειχε κανενας στη πολυκατοικια μονο γω.ευχαριστω πολυ θα ενημερωσω συγνωμη αν κουρασα.

Δε ειπαν καλωδιακη το εδωσαν σαν βλαβη στο οτε και θα μ ενημερωσουν οταν απαντησει ο οτε.

Δημοσ.

αν δεν ειπαν για καλωδιακη τοτε ειναι απλα μια βλαβη στην γραμμη σου που θεωρητικα σε 48 ωρες πρεπει να φτιαχτει συμφωνα με τον οτε.θεωρητικα παντα.και στις 2 περιπτωσεις περιμενεις τον οτε.τωρα αν ειναι καλυτερα καλωδιακη η ατομικη βλαβη εχει να κανει με πολλα:P

την προηγουμενη φορα απλα μπορει να την γλυτωσε το ζευγαρι σου

Δημοσ.

Εγω σκεφτηκα να παω μια βολτα στο αστικο κεντρο ξερω που ειναι αν παω και τους πω θα τρεξει ποιο γρηγορα να βρουμε τι ειναι;; θα μου ανοιξουν;; θα δω και το αστικο πως ειναι μεσα.τι λες;;

Δημοσ.

α.δεν θα σε αφησουν ουτε σε αιθουσα παροχων ουτε καν στον κατανεμητη.β.θα σου πουν περιμενεις να φτιαχτει.αμα ηταν ο καθενας να πηγαινε στον οτε για προσωπικη βλαβη δεν θα ειχε νοημα να δηλωνε βλαβη ο παροχος.στην πιο ευγενικη περιπτωση να σου πει οτι δεν ανηκεις σαν πελατης στον οτε οποτε μιλα με τον παροχο ασχετα αν ο οτε φτιαχνεις τις βλαβες.δεν θα εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που εχει θεμα.καθε μερα απειρες βλαβες

για το πως ειναι το αστικο κεντρο δες αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/424884-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-adsl-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dslam-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85

Δημοσ.

Ναι δε διαφωνω σε αυτα που λες απλως ελεγα μη εβρισκα καποιο καλο ανθρωπο να δω και απο κοντα πως ειναι μεσα και να μου λεγαν τι βλαβη υπαρχει.το χω διαβασει αλλα ηθελα να δω απο κοντα.θα ενημερωσω ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ναι δε διαφωνω σε αυτα που λες απλως ελεγα μη εβρισκα καποιο καλο ανθρωπο να δω και απο κοντα πως ειναι μεσα και να μου λεγαν τι βλαβη υπαρχει.το χω διαβασει αλλα ηθελα να δω απο κοντα.θα ενημερωσω ευχαριστω πολυ.

στην γραμμη αν υπαρχει βλαβη απλα.θα σου δωσουν αλλο ζευγαρι.κανουν καποιες μετρησεις και αν οι μετρησεις βγουν εκτος οριων απλα πας σε αλλο ζευγαρι.οχι αλλο καλωδιο απλα αλλο ζευγαρι στο καλωδιο.το παλιο ζευγαρι σημειωνεται σαν προβληματικο εκτος αν υπαρχουν πολλα και δοθει σαν καλωδιακη.ναι το καταλαβαινω αυτο απο κοντα αλλα δυστυχως η μονη περιπτωση ειναι να σε βαλει καποιος που εχει ηδη προσβαση και πιθανοτατα να ειναι τεχνικος σε παροχο.βεβαια δεν μπορει να σε παει ατον κατανεμητη ουτε στην αιθουσα οτε απλα στην αιθουσα παροχων
Δημοσ.

Σημερα το πρωι επανηλθε το τηλεφωνο.Με πηρε και η vodafone εξωτερικη βλαβη μου ειπε ηταν του λεω στο αστικο κεντρο;;ναι μου λεει.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι μου στειλε η vodafone sms οτι συνεργειο τεχνικων θα ερθει να κανει ελεγχο της γραμμης δε χρειαζεται να ειμαι παρων.αφου φτοιαχθηκε γιατι κανουν ελεγχο;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...