johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εχω μια πριζα στο σαλονι που το μονο που συνδεεται ειναι το καλωδιο που ερχεται απο το κατανεμητη.Εχω το μεγιστο σαν συνδεσμολογια επισης τωρα το καλοκαιρι με το που μπηκε η καινουρια καμπινα ανεβηκα στο συγχρονισμο adsl.Δε θελω να χρησιμοποιησω ασυρματο μονο σταθερο τηλ.Οταν με ενημερωσουν για τη καλωδιακη θα ενημερωσω.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 αν βαλεις τηλεφωνο στο σαλονι θα μπει και το σπλιττερ στο σαλονι και θα πρεπει η πριζα του σαλονιου να σταματησει στο σπλιττερ.θες διπλο πριζακι δηλαδη εκει αν θες να γινει σωστα.εννοειται μετα οτι στο δωματιο δεν θα εχεις τηλεφωνο παρα μονο το ιντερνετ.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δε χρειαζομαι διπλη πριζα ουτε δευτερο τηλ.εχουμε μια πριζα στο σαλονι που εχει και σπλιτερ και το σταθερο τηλ ειναι κει.απο το σπλιτερ φευγει ενα τηλ καλωδιο μικρου μηκους για να συνδεθει στο μοντεμ ρουτερ του δωματιου.στο δωματιο αυτο δε ειχε ποτε πριζα τηλ.η πριζα τηλ ειναι σε αλλο δωματιο και εχει ξεσυνδεθει και απο τις 2 πλευρες.οσο αφορα τη καλωδιακη πριν 2 χρονια ειχα σκαψει στο καφαο για να τη επιδιορθωσουν.Αυτη τη στιγμη κανει εργασιες η δεη στις καμπινες για να ηλεκτροδοτηθουν.Καποιες εχουν ηλεκτροδοτηθει η δικια μου οχι και ειναι και σκαμμενη οποτε υποθετω να προλαβει ο οτε να επιδιορθωσει πριν τη κλεισουν απο τη δεη.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 αν εχει αποσυνδεθει και απο τις 2 πλευρες και στην κεντρικη πριζα τερματιζει μονο ενα καλωδιο και εισαι σιγουρος τοτε εισαι μια χαρα.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτο λεω εχει αποσυνδεθει το αποσυνδεσε ο ηλεκτρολογος πριν 3 χρονια περιπου που ειχε ερθει να δει τη πριζα.οσο αφορα τη καλωδιακη βλαβη βλεπω στο upstream max rate 428 και συγχρονιζει 362. Βγαινει καποιο συμπερασμα για το ειδος της καλωδιακης;; Εκανα και reboot στο μοντεμ tp link και βλεπω αυτα τα νουμερα.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εγω απλα το λεω διοτι απο το τι λεει ο ηλεκτρολογος μεχρι τι εχει κανει ....μπορει να εχει αφησει αλλο αναπληρωματικο.θα ανοιγα το πριζακι τυπικα να δω οτι καταληγει ενα ζευγαρι. το ειδος καλωδιακης δεν εχει να κανει με το ποσο πιανεις και δεν εχει σημασια.μπορει να ειναι κομμενο καλωδιο μπορει φαγωμενο καλωδιο οποτε τα ζευγαρια να ενωνονται μεταξυ τους και να εχεις εξωτερικες φορτισεις.μπορει καποιοι να εχουν μονοπολο.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δε ισχυει αυτο που λες εχει αποσυνδεθει πληρως μονο το καλωδιο απο κατανεμητη ειναι συνδεμενο.Τοτε ανεβηκε και το ιντερνετ λιγο απο τη αποσυνδεση της πριζας.οσο αφορα τη καλωδιακη υποθετω οτι το καλωδιο που ειχε προβλημα πριν 2 χρονια αυτοι στο οτε καπως το κολλησαν και τωρα με τα σκαψιματα απο τη δεη ξανακοπηκε και θελει παλι ενωση;;αυτα τα λεω αν ειναι ιδια περιπτωση καλωδιακης.να βαλουν νεο καλωδιο δε παιζει σωστα;;
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Νεο καλωδιο οχι δεν προκειται να μπει.το καλωδιο δεν σημαινει οτι φτιαχτηκε καπου και η νεα καλωδιακη ειναι στο ιδιο σημειο.μπορει καποιος να εσκαψε για ευδαπ,για φυσικο αεριο ακομα και απο καθιζηση δρομου και να κοπηκε χαλασε το καλωδιο.συνηθως ο ενας κοβει του αλλου.μονο της δεη δεν κοβουν γιατι κανεις δεν θελει να δει τα ραδικια αναποδα.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οχι δε εσκαψε κανεις ειμαι εκτος αθηνων.ολο το καλοκαιρι ο οτε εσκαψε και τωρα εδω και 2 βδομαδες η δεη.τελευταια που εσκαψε και ειναι ακομα ανοικτα στη καμπινα μου ειναι η δεη αρα αυτοι καναν το λαθος υποθετω και εκοψαν καποιο καλωδιο.ολο το καλοκαιρι παρακολουθουσα ολη τη πορεια για αναβαθμιση της καμπινας και εβλεπα τι γινοταν.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον η δεη.επισης μπορει να μην εχει κοπει μεχρι το kv αλλα πριν το Kv αν εχεις adsl που το καλωδιο παει μεχρι το αστικο κεντρο.δηλαδη καλωδιακη στο κεντρικο οχι στο απερχομενο.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτη τη στιγμη εχω adsl.απερχομενο ειναι αυτο που ερχεται σπιτι;;σωστα θυμαμαι;;στη προηγουμενη καλωδιακη πριν 2 χρονια ειχαν σκαψει στο καφαο με κατευθυνση ευθεια προς το αλλο καφαο αυτη τι ειδους καλωδιακη οριζεται κεντρικη;;
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 απερχομενο απο καφαο μεχρι κατανεμητη/box.κεντρικο απο καφαο μεχρι αστικο κεντρο.τα καφαο δεν ενωνονται μεταξυ τους τουλαχιστον στο 99,9999999999999999999999999999 γιατι δεν υπαρχει λογος.διαβασε το guide.Θα λυθουν αρκετες αποριες σου.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτο το θυμαμαι που λες αλλα πριν 2 χρονια ειχαν σκαψει απο το καφαο μου προς το αλλο καφαο και μαλιστα σκαψαν και εξω απο το αλλο καφαο δε γνωριζω γιατι. Αρα δε ηταν απερχομενο ουτε τη προηγουμενη φορα για να δουμε τωρα τι θα ειναι.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 οτι πηγαν προς το αλλο καφαο δεν λεει κατι.μπορει απλα το καλωδιο το κεντρικο να περνουσε απο εκει. οτι και να ειναι δεν εχει σημασια.περα απο το να περιμενεις δεν μπορεις να κανεις κατι.και τυχερος εισαι που εχεις εστω και ιντερνετ με χαλια ταχυτητα. Otan to φτιαξουν λογικα θα σε κοψουν για λιγο.
johnmayson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι το ξερω οτι δε μπορω να κανω τιποτα τη προηγουμενη φορα δε θυμαμαι αν ειχα ιντερνετ.διπλα απο τη καμπινα μου εχει παραλληλογραμο κουτι του οτε στο δρομο καποια εκατοστα απο τη καμπινα και τετοιο κουτι εχει και η αλλη καμπινα παλι κοντα της αρα το σκαψιμο τοτε μπορει να ηταν για κεντρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα