Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασφάλεια κατά κλοπής εφόσον δεν υπάρχει γκαράζ και καθάρισες.

Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω κάθε εξάμηνο, αλλά τουλάχιστον δεν θα σου κοπούν τα πόδια κανένα πρωί που θα κατεβείς να πας στη δουλειά σου και θα λείπει

Ολικη και μερικη ομως και στην πραγματικη εμπορικη αξια του αυτοκινητου . Δεν θα στοιχεισει μονο λιγο παραπανω .

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολικη και μερικη ομως και στην πραγματικη εμπορικη αξια του αυτοκινητου . Δεν θα στοιχεισει μονο λιγο παραπανω .

Cinquecento του 98 πόσο να είναι η εμπορική του αξία?

Ένα χιλιάρικο? Ελάχιστα παραπάνω

Δημοσ.

Cinquecento του 98 πόσο να είναι η εμπορική του αξία?

Ένα χιλιάρικο? Ελάχιστα παραπάνω

Δύσκολα στη πιάτσα σήμερα, μπορείς να επιλέξεις προαιρετικές καλύψεις(όπως Ολική/Μερική κλοπή) για μοντέλο του '98 και τόσο χαμηλής αξίας.

Απο την άλλη αν βρεθεί Εταιρεία να τα προσφέρει, μάλλον το συμβάν θα ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα στη πιάτσα σήμερα, μπορείς να επιλέξεις προαιρετικές καλύψεις(όπως Ολική/Μερική κλοπή) για μοντέλο του '98 και τόσο χαμηλής αξίας.

Απο την άλλη αν βρεθεί Εταιρεία να τα προσφέρει, μάλλον το συμβάν θα ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους.

Κι εγω ετσι ξερω .Κατω από 5000 εμπορικη αξια δεν κανουν ασφαλιση κλοπης .

Δημοσ.

Για αυτοκίνητο εμπορικής αξίας 27.000 τι χρεώνει η ασφαλιστική στο εξάμηνο για κλοπή?

Δημοσ.

H hellaς direct σε εμενα με λιγο κατω απο 3000 μια χαρα εκανε ασφαλιση για μερικη και για ολικη κλοπη, αλλα και σε οσες αλλες  ειχα δει δεν υπηρχε  προβλημα. Δεν δεχοταν η HD μονο μεικτη ασφαλιστη, θελει ελαχιστη αξια 3000  σεαλλες ασφαλιστηκες μπορει το οριο για μεικτη να ακομη πιο υψηλο.

Αλλα για αυτοκινητο με χαμηλη εμπορικη αξια και τοσο παλιο μαλλον δεν θα βρεις να στο ασφαλισουν και για κλοπη μονο τις βασικες καλυψεις.

Για την ασφαλιση παιζει ρολο μεγαλο και η ηλικια του αυτοκινητου. Οταν κοιτουσα πριν χρονια για ονλαιν ασφαλιση για το αυτοκινητο του πατερα μου εβγαζε μυνημα οτι δεν μπορει να ασφαλιστει και για προσφορα να επικοινωνησω απευθειας με το τμημα πωλησων Στην anytime το δεκτηκαν αλλα μον για τις βασικες καλυψεις. Αυτο πιθανον συνεβαινε ειτε γιατι το αυτοκινητο ηταν παλιο πανω απο μια ορισμενη ηλικια ή εξαιτιας της ηληκιας η αξια του ηταν πολυ χαμηλη και κατω απο ενα οριο. Οποτε ισως ενα αυτοκινητο ιδιας ηλικιας αλλα μεγαλυτερης εμπορικη αξιας μεγαλυτερης να μπορουσε να ασφαλιστει.

Ειδα τωρα οτι η Hellas direct δεν ασφαλιζει γενικα αυτοκινητα παλιοτερα απο 1/1/1993. Δηλαδη δεχονται αυτοκινητα εως 25ετων μετα παπαλα, αυτο βεβαια εξαρταται απο την πολιτικη καθε εταιρειας.

Για αυτοκίνητο εμπορικής αξίας 27.000 τι χρεώνει η ασφαλιστική στο εξάμηνο για κλοπή?

Αναλογα το μοντελό κλπ. Τοσες ονλαιν ασφαλιστηκες εχει γιατι δεν μπαινεις να βαλεις τα στοιχεια να σου υπολογισει σε 1 λεπτοι τα ασφαλιστρα?

Δημοσ.

Κι εγω ετσι ξερω .Κατω από 5000 εμπορικη αξια δεν κανουν ασφαλιση κλοπης .

Στο δικό μου με χαμηλότερη έχω και ολική κλοπή και μερική.

Δημοσ.

Στη μερική κλοπή τι σου καλύπτουν; Μόνο τη ζημιά στο αυτοκίνητο (τζάμια, κλειδαριές κλπ) ; Γιατί πως να αποδείξεις ότι είχες κάτι αξίας μέσα και στο πήρανε;

Μου έχει τύχει σε χρέπι του '92 να το ανοίξουν και να πάρουν από μέσα: μισό πακέτο τσιγάρα, έναν αναπτήρα και κάτι ψιλά κάτω από 3 ευρώ.

Αυτό που κάνω τώρα είναι να έχω μερική - ολική κλοπή.

Πρέπει να έπεσες σε επαγγελματίες! :P :D

• Super Moderators
Δημοσ.

2,500 με 2,000 είναι το ελάχιστο όριο εμπορικής αξίας, Κύριοι, για την ανάληψη προαιρετικών καλύψεων.

Η οποία αξία πέφτει κάθε χρόνος που περνάει αν δεν κάνω λάθος?

Δημοσ.

Στη μερική κλοπή τι σου καλύπτουν; Μόνο τη ζημιά στο αυτοκίνητο (τζάμια, κλειδαριές κλπ) ; Γιατί πως να αποδείξεις ότι είχες κάτι αξίας μέσα και στο πήρανε;

Πρέπει να έπεσες σε επαγγελματίες! :P :D

Τα όποια "σταθερά" εξαρτήματα του οχήματος που αφαιρέθηκαν.

Επίσης σε Ολική κλοπή με ανεύρεση, η αποκατάσταση του οχήματος αν κοστίζει έως το 60% της εμπορικής του αξίας, επισκευάζεται διαφορετικά αποζημιώνεται ως Ολική μετά απο οριστική διαγραφή. 

Τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου, κανείς δεν τους διαβάζει, να υποθέσω?

Η οποία αξία πέφτει κάθε χρόνος που περνάει αν δεν κάνω λάθος?

Σωστά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα όποια "σταθερά" εξαρτήματα του οχήματος που αφαιρέθηκαν.

Επίσης σε Ολική κλοπή με ανεύρεση, η αποκατάσταση του οχήματος αν κοστίζει έως το 60% της εμπορικής του αξίας, επισκευάζεται διαφορετικά αποζημιώνεται ως Ολική μετά απο οριστική διαγραφή. 

Τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Ασφαλιστηρίου, κανείς δεν τους διαβάζει, να υποθέσω?

Σωστά.

Thanks! Εγώ να πω την αλήθεια όχι, αν και θα έπρεπε.

Δημοσ.

Αναλογα το μοντελό κλπ. Τοσες ονλαιν ασφαλιστηκες εχει γιατι δεν μπαινεις να βαλεις τα στοιχεια να σου υπολογισει σε 1 λεπτοι τα ασφαλιστρα?

Γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα πινακίδες

Δημοσ.

Παρατημένο αυτοκίνητο εδώ και ένα μήνα χωρίς πινακίδες,να τηλεφωνήσω στην αστυνομία ή σε κάποια ασφαλιστική καλύτερα για να δουν αν είναι κλεμμένο; Τράβηξα φωτογραφία τον αριθμό πλαισίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...