Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ότι πρέπει (μάλλον) να είναι υπερθέρμανση της κάρτας (1070G1) ή οι drivers ή δεν ξέρω 'γω τί...

...Εκεί που είμαι στον υπολογιστή, ακόμα κι όταν (μια φορά) τον είχα ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΕΙ στο desktop με ανοικτό τον browser... η οθόνη σβήνει (ενώ το κουμπί είναι αναμένο)... και πατώ συνεχώς (είναι touch button) να σβήσει-ανάψει ξανά... και είτε επανέρχεται έτσι, είτε θέλει (όταν παίζω παιχνίδια) να κάνω ALT-CTRL-DELETE, να βγω στον Task Manager, να πατήσω CANCEL και μετά να επανέρθει κανονικά...

Τί στο κόρακα είναι αυτό;;; Μνήμες;... Τροφοδοτικό;... Κάρτα γραφικών;... Η οθόνη η ίδια;...

Μου 'χει σπάσει τα νεύρα (συμβαίνει σχετικά συχνά, ανά 1-2 μέρες ή και αργότερα, αλλά συμβαίνει ΕΙΔΙΚΑ όταν παίζω παιχνίδια και συχνότερα - όταν παίζω)...

Καμιά ιδέα; Το ΗWMonitor το εγκατέστησα, αλλά δεν έχω ιδέα τί λέει (όταν το ανοίγω) και ΠΟΤΕ πρέπει να το τρέξω (όταν παίζω; Όταν είναι idle ο υπολογιστής; )

Νομίζω ότι μάλλον πρέπει να 'ναι οι drivers. Από τότε που με "εξανάγκασε" η nVidia και έκανα update στην 378.92, το θέμα έγινε συχνότερο...

Δημοσ.
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως έγραψες (το 'ψαξα πολύ), είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα Windows 10!

Και δυστυχώς ΔΕΝ λύνεται, παρά με... format και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ με πέρασμα ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ build Win10, όχι τορινής...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...