Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Γεια σε όλους!Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή κατηγορία του forum. Συγνώμη αν κάνω λάθος.Πρόσφατα προσπάθησα να παίξω το far cry 3 στο παρακάτω laptop:http://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-pavilion-15-aw006nv-quad-core-a10-9600-6gb-256gb-radeon-r7-m440-2gb-z5b23ea-1190384.htmlΠαίζει στα 22 - 30 (ή και λίγα παραπάνω) fps περίπου ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκομαι μέσα στο παιχνίδι.Οι ρυθμίσεις που έχω είναι αυτές που 'επέλεξε' μόνο του το παιχνίδι ( ή το laptop ( μετά την εγκατάσταση και είναι οι παρακάτω:ανάλυση: 1280 Χ 720Όλα στο Low.MSAA: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟPOSTFX: LOWAlpha to coverage: standardΤο vsync είναι απενεργοποιημένο.Directx11 Κάτω δεξιά δείχνει v1.05 άρα όλα τα patches είναι εγκατεστημένα...Έχω ρυθμίσει κάτι λάθος;;;Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω τα fps και να τρέχει λίγο ομαλότερα ή το μηχάνημα είναι στα όριά του;; Μου κάνει εντύπωση γιατί και ο επεξεργαστής θεωρείται, κατά τη γνώμη μου δυνατός, και η κάρτα υπερκαλύπτει τα recommended requirements αν θυμάμαι καλά. Και είναι όλα στα Low!!
stratigos24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Έχει integrated graphics αυτός ο επεξεργαστής; Αν ναι, μήπως παίζεις με τα δικά του γραφικά και όχι με την 440; Αν και φυσιολογικά μπορεί να είναι τα fps που λες ότι έχεις στο far cry 3. Σε πιο ελαφρύ παιχνίδι από αυτό που λες, παίρνει πάλι χαμηλά fps το ίδιο σύστημα με σένα στο παρακάτω βίντεο, σε ανάλυση λίγο μεγαλύτερη από αυτή που βάζεις εσύ το far cry (αν και αναφέρει πως μπορεί να έχει στο βίντεο 10-15 fps λιγότερα μιας και το γράφει... δηλαδή όταν δεν το γράφει έχει παραπάνω: https://www.youtube.com/watch?v=xDArowONtvA
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ναι integrated έχει αλλα το εχω ελέγξει ότι το far cry...11.exe εκτελείται από την κάρτα υψηλών επιδόσεων. Το τελευταίο που είπες δεν το πολυκτλβα... Αν απενεργοποιήσω την ένδειξη των fps θα παίζει ομαλότερα το παιχνίδι;;
stratigos24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Όχι.. αυτός στο βίντεο λέω, επειδή το γράφει το βίντεο ενω παίζει, χάνει σε fps και αν πχ στο βίντεο μας δείχνει ότι έχει 30 fps, αμα δεν το έγραφε θα είχε 40 fps πχ κλπ.. Από εκεί και πέρα, μάλλον είναι λογικά τα fps που παίρνεις, η m440 σαν κάρτα είναι μια entry level κάρτα γραφικών για laptop gaming.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αα, μάλιστα... Εντάξει. Ευχαριστώ!
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 H κάρτα είναι αντίστοιχη της desktop r7 240, με 64bit bus κιόλας. Είναι λογικό το αποτέλεσμα. 1
just getting started Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε όμως καλού κακού να το βάλεις σε dx 9.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Λοιπόν, έπειτα από μέρες ξαναβρήκα χρόνο για παιχνίδι. Οπότε δοκίμασα και το directx9. Τα ίδια. Όμως, κατά τύχη βρήκα μια επιλογή κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο του λογισμικού radeon. Εντοπίζω το "προφιλ γραφικών" και από τη λίστα επιλέγω το "βελτιστοποίηση απόδοσης" (πριν ήταν στο "εξισορρόπηση"). Τα fps ανέβηκαν κατά 10 - 15! Κρίμα να μην το κάνει από μόνο του το λογισμικό και να χρειάζεται κανείς να το βρει "τυχαία". Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα