vaggelis7172 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδια!!Εχω εναν εκτυπωτη laser HP CP 1025 Color και το θεμα ειναι οτι μου βγαζει τις εκτυπωσεις Α4 ξεθωριασμενες απο την αριστερη πλευρα του χαρτιου.Αυτο κυριως οταν βγαζω εκτυπωση με μαυρο χρωμα μονο,στο βιογραφικο μου ας πουμε.Εκτυπωσα μια διαγνωστικη σελιδα και το μαυρο toner ειναι στο 30%,πιστευετε θελει νεο toner ή ισως ειναι κατι αλλο?Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μπορεί να χρειάζεται αλλαγή drum. Πόσες σελίδες έχεις τυπώσει συνολικά;
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) βγάλε το toner κουνησε το, περίστρεψε το, γενικά η σκονη να ανακατευτει και να παει παντου. Μην το κοπανήσεις όπως το φραπε πες μας τι εγινε Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από isay
vaggelis7172 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 βγάλε το toner κουνησε το, περίστρεψε το, γενικά η σκονη να ανακατευτει και να παει παντου. Μην το κοπανήσεις όπως το φραπε πες μας τι εγινε Το εκανα οπως μου ειπες.Εκτυπωσα δοκιμαστικα το βιογραφικο μου καποια αντιγραφα.Οι πρωτες δυο σελιδες ηταν καπως καλυτερα.Απο την τριτη και μετα ομως τα ιδια.Καμια ιδεα? Μπορεί να χρειάζεται αλλαγή drum. Πόσες σελίδες έχεις τυπώσει συνολικά; Απο τοτε που αγορασα τον εκτυπωτη εχω εκτυπωσει συνολικα 4.385 σελιδες.Με το τελευταιο τονερ ομως(μαυρο):766.
vaggelis7172 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μπορεί να χρειάζεται αλλαγή drum. Πόσες σελίδες έχεις τυπώσει συνολικά; Μπορεί να χρειάζεται αλλαγή drum. Πόσες σελίδες έχεις τυπώσει συνολικά; Το drum ειναι το toner?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Όχι, το drum είναι ξεχωριστό εξάρτημα όπου πάνω του αποτυπώνονται κάθε φορά τα γράμματα και μετά περνάει ο γραφίτης από το toner και γίνεται εκτύπωση. Λογικά κρατά για αρκετές δεκάδες χιλιάδες σελίδες. Το πιθανότερο είναι να θέλει λίγο κούνημα το toner.
vaggelis7172 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τελικα πηγα το catridge σε ενα καταστημα αναγομωσης στην περιοχη μου και μου ειπαν οτι θα μου συμπληρωναν toner.Τωρα εκτυπωνει μια χαρα.Σας ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα