Nomedor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν με νοιάζει που άλλαξαν τόσο το σενάριο αλλά είναι τουλάχιστον άθλιο. Η σειρά βασίζεται σε χαρισματικούς χαρακτήρες και μυστήριο και η ταινία ούτε που άγγιξε. Οι χαρακτήρες ρηχοί και αδύνατον να ταυτιστείς μαζί τους.
maximusgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μου την πρότεινε σήμερα ένας φίλος και μόλις το είδα. Τί απίθανη ταινία!! Καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο και να με κρατήσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!! Φαν φάκτορ άριστα!!! Χίλια μπράβο στο Netflix!! 10/10 από μένα!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δείξαν Kira εξέλιξη μέσα σε 1 λεπτό wtf?! Τραγικό όσο και το high school love story.
Metaksas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έβαλα να την δω εχθές , καιρό ειχε να με πάρει ο ύπνος τόσο γρήγορα 10/10 στην υπνωτικότητα!
maximusgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πωπω ακόμα ενθουσιασμένος από το διαμαντάκι αυτό! Netflix για πάντα!
hellojim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η μονη καλη ταινια απο anime μπορω να πω οτι ηταν το rurouni kenshin. Το deathnote ειδικα φανηκε απο το trailer, ηταν μεγαλο αισχος..
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Οι Ιαπωνες πρεπει να γελανε για μερες με τετοιες ταινιες.Σκετες κωμωδιες.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 καλα, και τα δικα τους live action manga adaptations δεν ειναι οτι καλυτερο. υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις οπως το Ichi, αλλα ειναι λιγες. εγω ακομη περιμενω live action ταινια για το Domu. o Guillermo Del Toro ειχε εκφρασει την επιθυμια του να την γυρισει, αλλα δεν εγινε τιποτα.
epir21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλο κράξιμο βλέπω απο όσους έχουν δει το Μανγκα. Και λογικό απο την μια. Είναι η ίδια καραμέλα, όπως και τα βιβλία που έγιναν ταινία/σειρά. Ενιγουει, δεν είχα ίδεα για όλο αυτό το στορυ με το anime πριν δω την ταινία, η οποία μου άρεσε. Το τέλος το έχασα λίγο αλλά θα ψάξω να δω τι έγινε. 1
Metaksas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά έχουνε χάσει εντελώς το νόημα της ταινίας, καταρχήν ο Light δεν ήταν ένας emo βλάκας αλλά ένας πολυ έξυπνος κ όμορφος νέος ο οποίος μέχρι και το γράψιμο στο τετράδιό ήθελε να ήταν τακτοποιημένο και σε σειρα, η όλη μάχη με τον L ήταν στην ευφυια και όχι αυτά τ αισχη που έδειξε στην ταινια, να μην σχολιάσω για την Μία που εδώ προσπαθούσε να την σώσει ενώ στο anime θα είχε φάει ένα κλωτσιδι μόνο κ μόνο επειδη ξέρει πολλά θα μπορούσα να τ κράζω όλη μέρα αλλά βαριέμαι γτ με ξενέρωσε απίστευτα αυτή η κουράδα π θέλει να λέγεται ταινία death note. Για το τέλος που δεν κατάλαβες μακάρι να ήξερε κ ο ιδιος ο σκηνοθέτης τι ήθελε να κάνει, στο anime τον L πάντως ο Light τον είχε κάνει να δει πως φυτρώνουν οι πατάτες πολλά επεισόδια τώρα. Κ τέλος στην ταινία μας δείχνει ότι ο Ryuk τον έχει για πολυ φλώρο τον Light και όλο να του πάρει το βιβλίο ενώ στο anime τον σέβεται και πρώτη φορά βλέπει άνθρωπο να χρησιμοποιεί έτσι το death note! Ασταδιαβαλα για netflix 2
maximusgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλο κράξιμο βλέπω απο όσους έχουν δει το Μανγκα. Και λογικό απο την μια. Είναι η ίδια καραμέλα, όπως και τα βιβλία που έγιναν ταινία/σειρά. Ενιγουει, δεν είχα ίδεα για όλο αυτό το στορυ με το anime πριν δω την ταινία, η οποία μου άρεσε. Το τέλος το έχασα λίγο αλλά θα ψάξω να δω τι έγινε. Όντως κι εγώ δεν είχα ιδέα για την ιστορία κλπ αλλά η ταινία με έκανε να περάσω τέλεια! Ε στο τέλος το άφησε επίτηδες έτσι ανοιχτό για να έχει και συνέχεια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλο κράξιμο βλέπω απο όσους έχουν διαβάσει το Μανγκα. Και λογικό απο την μια. Είναι η ίδια καραμέλα, όπως και τα βιβλία που έγιναν ταινία/σειρά. Fixed, η tv σειρά είναι anime Όντως κι εγώ δεν είχα ιδέα για την ιστορία κλπ αλλά η ταινία με έκανε να περάσω τέλεια! Ε στο τέλος το άφησε επίτηδες έτσι ανοιχτό για να έχει και συνέχεια. Maxi το εμπεδώσαμε ότι σου άρεσε. Μην δεις το original γιατί παίζει να πάθεις εγκεφαλικό από ευχαρίστηση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα