Suzumebachi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Υπαρχει κανεις κοντα στην περιοχη Καλλιδοπουλου? Η καμπινα της wind ειναι κοντα στο Ραδιο City ,κοντα στο χιλιομετρο απο εμενα.Εχω wind 24mbps.....και φυσικα φουλ προβληματα(ισως φταιει και το μοντεμ...)Σκεφτομαι να παω VDSL ΜΠΑΣ ΚΑΙ (δε μπορω να αλλαξω εταιρια ακομη)3μηνες δωρεαν + 3χ5 ευρω(6μηνη παραμονη) + 20ευρω τελος ενεργοποιησης = 35 ευρω παραπανω για 6μηνες VDSL. Αν εχει καποιος εμπειρια απο την περιοχη + παροχο ας μου δωσει τα φωτα του. Διοτι με την τωρινη κατασταση δε ξερω αν φταιει το μοντεμ, η wind, ο χαλκος της γραμμης κλπκλπκλπ....Τελος, πως μπορω να δω την ταχυτητα μου? Μονη εμπειρια που εχω ειναι speedtest κλπ οπου στην καλυτερη πιανω....5? συνηθως 2-3. Και κατι βραδια 1<. Restart ρουτερ,...για μια ωρα καλα, μετα μπουμ....
tsioulak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγω θα σου πω μακρια απο την wind (σαν γενικό κανόνα) αλλα για να γινει κουβέντα, το 1 χιλιόμετρο ειναι σε ευθεία ή σε δρόμο;
Suzumebachi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγω θα σου πω μακρια απο την wind (σαν γενικό κανόνα) αλλα για να γινει κουβέντα, το 1 χιλιόμετρο ειναι σε ευθεία ή σε δρόμο; Δε μπορω να αποδεσμευθω ακομη αλλιωε μακριααα σιγουρα....τι εννοεις σε ευθεια η σε δρομο? Ειναι στην οδο που μενω η οποια κανει ενα...ζιγκ ζαγκ...
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ευθεία : η συντομότερη οδός αναμεσα σε δυο σημεία (π.χ. δυο νησιά στο χάρτη) σε δρόμο : η διαδρομή αναμεσα σε δυο σημεία μεσω διαδρομής (οπως θα σε πήγαινε ενα gps) 1
Suzumebachi Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ευθεία : η συντομότερη οδός αναμεσα σε δυο σημεία (π.χ. δυο νησιά στο χάρτη) σε δρόμο : η διαδρομή αναμεσα σε δυο σημεία μεσω διαδρομής (οπως θα σε πήγαινε ενα gps) Ναι....ξερω τη διαφορα...και τον ορισμο. Τι ρολο παιζει εαν η οδος κανει μια στροφη και συνεχιζει ,στην περιπτωση μου? Anyway.... ΣΕ ΔΡΟΜΟ.
tsioulak Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ναι....ξερω τη διαφορα...και τον ορισμο. Τι ρολο παιζει εαν η οδος κανει μια στροφη και συνεχιζει ,στην περιπτωση μου? Anyway.... ΣΕ ΔΡΟΜΟ. Για να υπολογίσεις την αποσταση απο το σπιτι σου μεχρι την καμπίνα. Το 1 χιλιόμετρο ειναι αρκετα μεγαλη απόσταση για την vdsl, το καλύτερο είναι 600 μετρα και κάτω.
iznodur Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν σηκώνει vdsl η περιοχή σου έφυγες για εκεί, θεωρώ πως θα δεις μεγάλη διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα