Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.

οπως σας ειπα εστειλα φαχ την πεμπτη το πρωι αλλα το εστειλα απο βιβλιωπολειο και δεν εβγαλε αποδεικτικο,αλλα πηγα την αλλη μερα την παρασκευη και το ζητησα και μου εδωσαν μια λιστα με ολα τα φαχ που σταλθηκαν σχεδον ολη την εβδομαδα αλλα τα 2 φαχ που εστειλα εγω και στον οτε και στην cyta  ενω φαινεται το οκ δεν φαινονται τα νουμερα.

αυτο εγινε το πρωι της πεμπτης και το απογευμα πηρα τηλ. για επιβεβαιωση .

την παρασκευη ξαναεστειλα τα φαχ στο σωστο νουμερο της Cyta    αυτο το αποδεικτικο το εχω .

σας παραθετω το φεκ με αριθμο φυλλου 1873

11. α. Ο συνδρομητής διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλει αίτημα ακύρωσης της αίτησης φορητότητας εντός των ακόλουθων κατά περίπτωση προθεσμιών :

i. τουλάχιστον μέχρι τρεις ημέρες πριν την ημερομηνία αποδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου ή κατασκευής νέου βρόχου, στην περίπτωση της συνυποβολής αιτή− σεων φορητότητας και πλήρους αποδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου που ορίζει η παρ. 4 εδάφιο β.

αναφερει τρεις ημερες πριν την ενεργοποιηση και όχι 3 εργασιμες μερες πριν την ενεργοποιηση .

είμαι εμπροθεσμη ακομα και αν και με τ ο φαχ που εστειλα την παρασκευην το πρωι η όχι ?

και τι είναι αυτά που γραφεται για αποζημιωση ,τι αποζημιωση μπορω να παρω?

Ακριβώς τα ίδια έγιναν σε εμένα πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν στον ΟΤΕ με μετέφερε η Wind στο δικό της δίκτυο μόνο που σε εμένα πέρασαν μαζί με το Σ/Κ 6 ημέρες και ενεργοποιήθηκα κανονικά στην Wind . Κι εγώ έστειλα Fax κι εμένα μου είπαν από την Wind ότι ήμουν εκπρόθεσμος και χρωστάω 160 ευρώ τέλη απενεργοποίησης οπότε έκανα έγγραφη καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ Υπάρχει σε εμένα μόνο μία διαφορά δεν είχα υπογράψει απολύτως τίποτα ούτε συμβόλαιο είχε γίνει. Ολα πιστώθηκαν και με επανέφεραν πίσω στο δίκτυο του ΟΤΕ και δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα. Εμεινα στο δίκτυο της Wind 3 ημέρες και δεν πλήρωσα ούτε για την χρήση των 3 ημερών.

http://www.insomnia.gr/topic/617974-εν-όψει-ανανέωσης-στη-wind/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...