Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν φιλο στην αθηνα που ειναι μελος του φορουμ εχει ενα κηνητο που του το εχουν φερει απο κινα, αυτος που του το πουλησε του περασε καστομ ρομ αλλα τωρα θελει να το κανει ρεσετ για να σβηστουν ολα τα αρχεια που εχει μεσα γιατι θελει να το πουλησει και δεν μπορει καπιοσ απο αθηνα να μηλησει μαζι του και να τον βοηθησει??

Δημοσ.

Αν θελει ριζετ,δεν μπορει απλα να παει ρυθμισεις-επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να γινει;;. Αφου βεβαια πρωτα αφαιρεσει λογαριασμο gmail απο την συσκευη και οποιο κλειδωμα οθονης εχει

Δημοσ.

Όχι στο ρουταρισμενο κινητό δεν "βγαίνει" με αυτό τον τρόπο. Και ρεσετ να κάνεις συνεχίζει να είναι ρουτ.

Μαλλον δεν διαβασες καλα το αρχικο ποστ φιλε Στελιο... Ριζετ ζηταει να σβησει τα αρχεια του ο φιλος

• Like 1
Δημοσ.

ειναι lenovo vibe z2 pro το κανει ρεσετ με τα κουμπια volume up down kai power και το κηνητο δεν κανει τιποτα δεν διαγραφωντε τα αρχεια ουτε με διαγραφη ουτε με επαναφορα ρυθμησεων  το θεμα ειναι οτι θελω να το αγορασω εγω και δεν μπορει να μου το στηλει γιατι δεν μπορει να διαγραψει τα αρχεια

Δημοσ.

Μήπως ο φίλος σε έχει βρει μπόσικο; Θέλει να το πουλήσει και βάζει εσένα να βγάλεις το φίδι απο την τρύπα;

Πες του να σου κοψει 20 ευρω να το πάτε σε ενα μαγαζί να flasαρετε rom 

ή

να διαβασει το πως γίνεται και να το κάνει. 

Μέσω τηλεφώνου δε γίνεται αυτή η δουλειά και ειδικά αν ο βοηθούμενος δεν το έχει.

Τεσπα

Συλλογη απο roms για το k920

http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k920/

Δημοσ.

ειναι lenovo vibe z2 pro το κανει ρεσετ με τα κουμπια volume up down kai power και το κηνητο δεν κανει τιποτα δεν διαγραφωντε τα αρχεια ουτε με διαγραφη ουτε με επαναφορα ρυθμησεων  το θεμα ειναι οτι θελω να το αγορασω εγω και δεν μπορει να μου το στηλει γιατι δεν μπορει να διαγραψει τα αρχεια

Αν οντως συμβαινει αυτο, και δεν κανει λαθος στον συνδυασμο πληκτρων,ή και δεν γινεται μεσα απο το μενου των ρυθμισεων,τοτε σου συστηνω να μην το αγορασεις. Το εχω συναντησει σε ενα lg l3 ή οπως αλλιως λεγεται. Η μνημη ειναι readable αλλα οχι writeable. Δλδ ειναι διαβασιμη αλλα οχι εγγραψιμη. Σφαλμα της μνημης. Αν οντως ειναι αυτο,και να φλασαρεις νεα ρομ,θα σου γυρναει ενα ερρορ και ποτε δεν θα καταφερεις να την φλασαρεις. Ευχομαι να κανω λαθος

Δημοσ.

Ρωτά τον αν έχειtwrp η κάποιο recovery,απο εκεί και μετα αν έχει ή το κανει αυτός ή του ζητάς να κόψει στη τιμή όπως σου είπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...