PunishedSnake Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Με την μητρική του τίτλου δεν είχα κανένα πρόβλημα για δυο χρόνια,μόνο που κάηκε το ένα 4pin (sys_fan1). Αλλά πρόσφατα που ξαναδοκίμασα το 4pin κοίταξα ποιο κοντά και είδα κάτι σαν υγρό κάτω από τα vrm...H σκόνη είναι λογικό αλλά το υγρό; Αγοράστηκε 2/2015 με 3 χρόνια εγγύηση.http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958 Μπορώ να ζητήσω rma;(ακόμα και για το 4pin). Να το καθαρίσω να δω άμα ξαναβγεί;
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Σε πολλές Giga το έχω δει, απο ότι θυμάμαι το ίδιο μοντέλο, είναι σαν μόνωση, που λιώνει σιγά σιγά. Έχει αναφορές στο Overclockers (OCN). Θα το έκανα RMA. 1
PunishedSnake Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Έκανα λίγο ψάξιμο στο overclockers.net αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο.Όπως και να έχει θα στείλω email στο eshop για rma...
PunishedSnake Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μια ερώτηση για όποιον έχει κάνει RMA στο eshop. Συμπληρώνω εδώ την φόρμα;http://www.e-shop.gr/RMAForm.phtml και απλά περιμένω να μου στείλουν μαιλ ή μου δίνουν τον κωδικό άμεσα; Γιατί δεν έχω πάρει κάτι...
PunishedSnake Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Update:Η μητρική έχει πρόβλημα μου είπαν και μου πιστώθηκαν τα χρήματα. Έκαναν σαν πρόταση να πάω στην ds3p(τραγική) αλλά παρήγγειλα την 970 Aura. Αν ενδιαφέρεται κανείς ίσως κάνω ένα μίνι review/unboxing/ocing tutorial. 2
life is music Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Update:Η μητρική έχει πρόβλημα μου είπαν και μου πιστώθηκαν τα χρήματα. Έκαναν σαν πρόταση να πάω στην ds3p(τραγική) αλλά παρήγγειλα την 970 Aura. Αν ενδιαφέρεται κανείς ίσως κάνω ένα μίνι review/unboxing/ocing tutorial. καλοριζικιά και ευχομαι να μην ξανα πηγαινεις στα service
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Update:Η μητρική έχει πρόβλημα μου είπαν και μου πιστώθηκαν τα χρήματα. Έκαναν σαν πρόταση να πάω στην ds3p(τραγική) αλλά παρήγγειλα την 970 Aura. Αν ενδιαφέρεται κανείς ίσως κάνω ένα μίνι review/unboxing/ocing tutorial. Καλορίζικη η aura, είμαι σίγουρος πως θα χτυπάς και ελάχιστα καλύτερο oc σε σχέση με την ud3p ή αν όχι καλύτερο τουλάχιστον το όσο είχες με λιγότερο ρεύμα, η aura είναι απλά ανώτερο mobo και φτιαγμένο για κλοκάρισμα. 2
PunishedSnake Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλορίζικη η aura, είμαι σίγουρος πως θα χτυπάς και ελάχιστα καλύτερο oc σε σχέση με την ud3p ή αν όχι καλύτερο τουλάχιστον το όσο είχες με λιγότερο ρεύμα, η aura είναι απλά ανώτερο mobo και φτιαγμένο για κλοκάρισμα. Ευχαριστώ! Την κούμπωσα,τελικά τα ίδια ,πάνω κάτω, με την giga δίνει σε ρεύματα.Πάλι 4,5 πιάνω με 1.4v,αλλά η προηγούμενη έδινε με το LLC λίγο παραπάνω (1.412) για να μείνει σταθερή.Θα γίνουν και άλλα τεστ βέβαια.Αλλά από ότι φαίνεται με κρατάει πίσω το cpu. Πλεονεκτήματα σε σχέση με την 970-ud3p. Πολύ κρύα VRM.Ακόμα και 1.45 δεν καιγόμουνα όταν ακούμπαγα σε stresstest. Έβαλα έναν ανεμιστήρα πάνω για κάθε ενδεχόμενο αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται σε κανονικά ρεύματα. BIOS.Πραγματικά η giga θα πρέπει να ντρέπεται που έλεγε αυτό το πράγμα UEFI. Πολύ καλός έλεγχος,πολλές επιλογές,εύκολο update. Fan headers.Στην παλιά είχα 2x4πινα και 2x3πινα με σχεδόν μηδενικό έλεγχο απο bios.Η Asus έχει 2x4πινα(cpu PWM ή DC),3x4πινα (chassis PWM ή DC) και ένα 4πινο ειδικά για αντλία (PWM ή DC). Ελέγχονται ως ομάδες. Κάρτα ήχου.Η διαφορά από την VIA 2021 στην Supreme FX είναι χαώδης ειδικά στην ενίσχυση.Με τα Kraken Pro δεν μπορώ να ακούσω μουσική πάνω από 30% volume στα windows. USB 3.1. Και κάποια ψιλο-παράπονα. Το northbridge ζεματάει.Και στην giga ήταν έτσι.Δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει και αν. Δεν δίνει τιμές στο ΗΤ πάνω από 2400.Ενώ το northbridge έχει πολλούς πολλαπλασιαστές,στο ΗΤ μέγιστο το Χ12(το ανάποδο συνέβαινε με την γιγα παραδόξως) 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το northbridge είναι φυσιολογικό να είναι κάπως ζεστό στις am3+ μητρικές, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα