Προς το περιεχόμενο

Destiny 2 [PS4][PS5][Stadia][Xbox One][Xbox Series S|X]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελος και οι 6 barons, δεν τους περιμενα τοσο ωραιους και καθε hunt ειναι διαφορετικο, και στο τελος ενα mini boss. Η δουλεια και το μερακι φανηκανε, και μακαρι αυτο το νεο στουντιο να κανει ολα τα story dlc. Taken King νουμερο 2, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο ολο το dlc. 

Δε ξερω τι θα γινει με το end-game, μαλλον αυτη τη βδομαδα θα ασχοληθω για να κανω και τα activities, και να pusharo 520-530 light για το Nightfall

• Like 1
Δημοσ.

Αν και έφτασα 501 light level και έχω περίπου 160 ώρες στους παιχνίδι, δεν έχω παίξει ποτέ raid. 

Αν μπω με αυτό το level, το raid θα είναι περίπατος; Με ενδιαφέρει μόνο να βγάλω ένα, έστω και ως περίπατο. 

Δημοσ.

Θα γούσταρα και εγώ να βγάλω το Raid αν και είμαι μικρός ακόμα στα 345 light. Το είχα δοκιμάσει με την παρέα κάτι μήνες πριν και ενώ πηγαίναμε καλά, κολλάγαμε σε κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνουμε οπότε δεν το περάσαμε ποτέ. Είμαστε από αυτούς που δεν θέλουμε να δούμε walkthrough. Αν το ψήνει κανείς κάνουμε ένα team και πάμε για ντου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Αν και έφτασα 501 light level και έχω περίπου 160 ώρες στους παιχνίδι, δεν έχω παίξει ποτέ raid. 

Αν μπω με αυτό το level, το raid θα είναι περίπατος; Με ενδιαφέρει μόνο να βγάλω ένα, έστω και ως περίπατο. 

Εννοεις το Leviathan? Λογικα θα μεινει οπως εχει, δεν ακουσα κατι αν το κανουν tune για το Forsaken. Λογικα θα ειναι πανευκολο πλεον, αλλα μπορει να το αλλαξουν για 500+ Light. Και εγω μεσα ειμαι για οποιον θελει run, μπορω να κανονισω ενα raid, φτανει να βρουμε κοινες ωρες

Δημοσ.
12 minutes ago, najinblue3 said:

Εννοεις το Leviathan? Λογικα θα μεινει οπως εχει, δεν ακουσα κατι αν το κανουν tune για το Forsaken. Λογικα θα ειναι πανευκολο πλεον, αλλα μπορει να το αλλαξουν για 500+ Light. Και εγω μεσα ειμαι για οποιον θελει run, μπορω να κανονισω ενα raid, φτανει να βρουμε κοινες ωρες

Ωραίος. Ας κάνουμε κάποιο group. PSN id, marios_geo_eu

Λογικά ΣΚ είναι καλύτερα,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είχαν πει ότι με το forsaken θα δώσουν και νέο Raid. Δεν ισχύει;
Εγώ παίδες μπορώ βραδυνές ώρες τύπου 7-12. Και ΣΚ μπορώ και άλλες ώρες. Απλά θα πρέπει να είμαστε 4 τουλάχιστον.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Νομίζω είχαν πει ότι με το forsaken θα δώσουν και νέο Raid. Δεν ισχύει;
Εγώ παίδες μπορώ βραδυνές ώρες τύπου 7-12. Και ΣΚ μπορώ και άλλες ώρες. Απλά θα πρέπει να είμαστε 4 τουλάχιστον.

Την Παρασκευη βγαινει το νεο Raid

Δημοσ.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί αν όλοι είμαστε περίπου 500 level; Και 1-2 ξέρουν τί πρέπει να γίνει. 

Καθημερινές βραδάκι μετά την δουλεία θα με βόλευε, φτάνει βέβαια να μην θέλει 6 ώρες.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί αν όλοι είμαστε περίπου 500 level; Και 1-2 ξέρουν τί πρέπει να γίνει. 

Καθημερινές βραδάκι μετά την δουλεία θα με βόλευε, φτάνει βέβαια να μην θέλει 6 ώρες.

Νορμαλ καμια ωρα, αν το κανεις 1η φορα θα ελεγα 2-3 ωρες. Να κανονισουμε παιδες αν θελετε, απλα μαλλον απο την επομενη βδομαδα θα μπορεσω εγω

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, najinblue3 said:

Νορμαλ καμια ωρα, αν το κανεις 1η φορα θα ελεγα 2-3 ωρες. Να κανονισουμε παιδες αν θελετε, απλα μαλλον απο την επομενη βδομαδα θα μπορεσω εγω

Την επόμενη βδομάδα θα με βόλευε και εμένα. 

Πείτε κάνα psn id να μαζευτούμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα και για την άλλη εβδομάδα. WISE_linkinpark εγώ.

Έχω μία clan αν σαν ενδιαφέρει να μπείτε ώστε να γίνει πιο "επίσημο" το raid αλλά και για να πάρουμε και τα εξτραδάκια μας. Πλέον μόνο εγώ και ένας φίλος μου είμαστε ενεργά μέλη σε αυτήν οπότε θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μία τετραδούλα. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...