Satzik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όποιος θελει clan με Έλληνες παίκτες έμπειρους που παίζουν καθημερινά Gamers Top Post (GTP). satzik83 για οποιον θελει να με κανει add Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από Satzik
StigmaX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα reputation rewards μέχρι τι item power δίνουν?
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα reputation rewards μέχρι τι item power δίνουν? 280 +-, στο καινουργιο rally event μου πεσε και 288
LordPanag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα μαζευτουμε τιποτα νυχτερινοι να κανουμε καμια καλη παρεα ( PS4) ? Εγω παιζω συνυθως μετα τις 9 το βραδακι. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από LordPanag
garrett156 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 ingame στατιστικα δεν υπαρχουν;να δω τι και πως το κανω στο multi κλπ κλπ;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 εχω φρενάρει στο 285 και δεν ανεβαίνει με τίποτα. βέβαια ακόμανα κανω nightfall και τα weekly pvp milestones τα βαριέμαι λίγο.
StigmaX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 εχω φρενάρει στο 285 και δεν ανεβαίνει με τίποτα. βέβαια ακόμανα κανω nightfall και τα weekly pvp milestones τα βαριέμαι λίγο. Αναγκαστικά θα πρέπει να τα κάνεις για να ανεβεις παραπάνω. Η μάλλον για να επιταχύνεις την άνοδο σου.
otello_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά θα είμαι sherpa στο xbox one κυρίως για pve (nightfall, raid). Όποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει το gamertag του inbox & τι ακριβώς θέλει να κάνει και θα μπω να τον βοηθήσω.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να παει στο max power level χωρις να παιξει καθολου raid & crucible? Το max power level αυτη τη στιγμη ειναι το 300?
StigmaX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να παει στο max power level χωρις να παιξει καθολου raid & crucible? Το max power level αυτη τη στιγμη ειναι το 300? 305 είναι, και ναι, μπορείς, απλά θα σε πάρει περισσότερο χρόνο.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εισαι απολυτα σιγουρος γι' αυτο? Οτι δηλαδη μπορω να φτασω το μεγιστο power level χωρις να κανω καθολου, μα καθολου raid & crucible? Και πως ακιριβως γινεται αυτο? Και οταν λες θα αργησω περισσοτερο τι ακριβως εννοεις? Σε αυτο το βιντεο γιατι λεει οτι το μεγιστο power level ειναι το 350? Ειναι ψευτικο το βιντεο?
StigmaX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εισαι απολυτα σιγουρος γι' αυτο? Οτι δηλαδη μπορω να φτασω το μεγιστο power level χωρις να κανω καθολου, μα καθολου raid & crucible? Και πως ακιριβως γινεται αυτο? Και οταν λες θα αργησω περισσοτερο τι ακριβως εννοεις? Σε αυτο το βιντεο γιατι λεει οτι το μεγιστο power level ειναι το 350? Ειναι ψευτικο το βιντεο? Γιατί όσο μπορείς να κάνεις εβδομαδιαία milestones που δίνουν powerful gear ως reward, θα ανέβεις
najinblue3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εισαι απολυτα σιγουρος γι' αυτο? Οτι δηλαδη μπορω να φτασω το μεγιστο power level χωρις να κανω καθολου, μα καθολου raid & crucible? Και πως ακιριβως γινεται αυτο? Και οταν λες θα αργησω περισσοτερο τι ακριβως εννοεις? Σε αυτο το βιντεο γιατι λεει οτι το μεγιστο power level ειναι το 350? Ειναι ψευτικο το βιντεο? Και γτ να μην τα κανεις? ποιος ο λογος να παρεις το παιχνιδι και να μην κανεις τα βασικα που απαιτει το παιχνιδι? Αν δεν τα κανεις καθολου τοτε θα παρει παρα πολυ καιρο να φτασεις 305
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γιατι το crusible το απεχθανομαι και στο raid πρεπει να εχεις πολυ καλη ομαδα. Τελικα το μεγιστο power level ειναι το 305 ή to 350? Το βιντεο δηλαδη που λεει 350 λεει ψεματα?
najinblue3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δεν αξιζει το παιχνιδι χωρις αυτα τα 2...305 eιναι το power
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα