Paragontas-x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά θα μπει στο game pass το beyond light και δεν είχα σκοπό να το αγορασω μετά το sunset μιας και καταστρέφουν όλα τα όπλα για τα οποία έχουμε χαλάσει πολλές ώρες. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Paragontas-x
soundou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα.μολις αγορασα την εκδοση που εχει τωρα στο ps store που εχει και τα 3 dlc.θα το ξεκινησω σημερα.οποιος καινουργιος η παλιος ενδιαφερεται soundou28 nickname.επεισης δεν βρηκα σχετικο θεμα οσο αφορα το παιχνιδι.το παιζει κανεις?
-WISE- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 16/10/2021 στις 2:54 ΜΜ, soundou είπε καλησπερα.μολις αγορασα την εκδοση που εχει τωρα στο ps store που εχει και τα 3 dlc.θα το ξεκινησω σημερα.οποιος καινουργιος η παλιος ενδιαφερεται soundou28 nickname.επεισης δεν βρηκα σχετικο θεμα οσο αφορα το παιχνιδι.το παιζει κανεις? Πρώτη φορά στον κόσμο του Destiny2;
soundou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 το ειχα ξανα βαλει τον πρωτο χρονο και χθες το ξανα πιασα.οποτε θεωρητικα κ πρακτικα νεοσυλλεκτος
vorlon68 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Σήμερα βγήκε το νεο DLC. Δεν το εχω αγοράσει αλλα με αφηνει να παίξω το story. Αυτο ίσχυε και ποιο παλια?
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλα ντε. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Για την ακρίβεια το αγόρασα το witch queen αλλά δεν με αφήνει να το παίξω. Τι φωστήρες είναι αυτοί που το έφτιαξαν ρε παιδιά; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από skiabox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα