AntiCambeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το Story είναι το ίδιο με η χωρίς το Forsaken;Δηλαδή το έξτρα περιεχόμενο που έχει (?) το Forsaken στο campaign υπάρχει ως συνέχεια η ενδιάμεσα;
-WISE- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το Story είναι το ίδιο με η χωρίς το Forsaken;Δηλαδή το έξτρα περιεχόμενο που έχει (?) το Forsaken στο campaign υπάρχει ως συνέχεια η ενδιάμεσα; Το αρχικό στόρυ του παιχνιδιού είναι άλλο, των ενδοιάμεσων DLCs είναι άλλο και του Forsaken άλλο. Φυσικά έχεις τον ίδιο χαρακτήρα.
DarthGRE Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Ξέρω οτι είναι νεκρό το thread, αλλά ας ρίξω το βιντεάκι μου εδώ, δεν έχω να χάσω τίποτα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους
StelikosV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλησπερα παιδια!Καμια ελληνικη Clan για Destiny 2?Για τα loot και για παρεα μωρε!Thanks!Το ονομα μου ειναι:Anc13nt_Ap3 add me
Paragontas-x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο destiny 2 boost site? Αν ναι μπορεί να μας πει εντυπώσεις και πιο site ήταν αυτό?
Paragontas-x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζεται και ofline αλλα το μεγαλύτερό μέρος του είναι κυρίως online μην σου πω ότι πιστεύω ότι μόνο το 5% είναι το ofline του. Όσο αφορά το προηγούμενο ποστ μου έχει κανείς καμιά ιδέα - εμπειρία? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Paragontas-x
RedAlert539 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 @ronaldofenomeno @Paragontas-x Μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε και έκανε τον διαχωρισμό σε τι μπορείς να πάιξεις solo και τι co-op. Κατά τ'άλλα το Destiny 2, εκτός κι αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο καιρό(που δεν νομίζω), παίζεται μόνο online. Δηλαδή πρέπει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος στο internet για να έχεις πρόσβαση στους servers ακόμα κι αν παίζεις μόνος.
lak10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει με τα seasons πηρα προχθες το upgrade pack για το xbox το οποιο μου δινει οτι expansion εχει βγει μεχρι τωρα και pass για την τωρινη season θελω να κανω pre order το beyond light και το εχει σκετο στα 40 με το season 12 στα 50 και ειναι και η deluxe με τα seasons 12 εως 15 στα 70 τι παιρνουμε?
Paragontas-x Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως σας φαίνεται που στην επόμενη season νομίζω σε περίπου 90 μέρες ότι όπλα και πανοπλίες έχετε πάρει απλά τα αχρηστεύουν για το pve? Ακόμα και τα pinacle weapons που πασχίσαμε αρκετές μέρες, μην πω μήνες για να τα πάρουμε. Έτσι σκέφτεται και προσέχει η Bungie όσους έχουν πληρώσει για να αγοράσουν το παιχνίδι και τα dlc της. Μπράβο στη Bungie για δεύτερη φορά γιατί ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και στο Destiny 1 με αποτέλεσμα να χάσει πολύ κόσμο από το community του κάτι που θα γίνει και σε αυτό το sunset. Και το κερασάκι στην τούρτα μας ζητάει να αγοράσουμε πάλι ένα νέο πακέτο dlc για να κάνουμε πάλι μέρες ή μήνες να πάρουμε τα διαφορετικά και καλά νέα όπλα και πανοπλίες με τα ιδια perks. Να μια πολύ μικρή λίστα με τα όπλα που αχρηστεύονται στο επόμενο season για το pve. Recluse Mountaintop 21% Delerium Not forgotten Luna's howl Revoker Ikelos Wendigo gl3 Redrix's broadsword Loaded question Oxygen sr3 Και σαν δικαιολογία η Bungie μας πασάρει ότι το παιχνίδι και μερικά του όπλα π.χ. recluse είναι σπασμένα και η μόνη λύση είναι να τα πετάξουμε στον κάδο αχρήστων. Και αν τα όπλα που εσύ η ίδια έφτιαξες και έβαλες στο παιχνίδι τα θεωρείς "σπασμένα" και θέλεις να μην τα χρησιμοποιεί τόσο ο κόσμος. Τότε ή ας μην τα έβγαζες εξ' αρχής, ή να είχες βρει άλλο τρόπο να κάνεις τον κόσμο να χρησιμοποιεί και τα νέα(Π.χ. φτιάχνοντας καλύτερα), ή να είχες φτιάξει το "σπασμένο" παιχνίδι σου από την αρχή του παιχνιδιού και όχι στη δύση του θυμήθηκες να μας αχρηστεύσεις τα όπλα και τις πανοπλίες για να βγάλεις καινούργια με άλλο τόσο grind με τα ίδια perks. Και στο κάτω - κάτω της γραφής έχεις μια τεράστια εμπειρία από πρώτου προσώπου παιχνίδια(Βλέπε halo, destiny 1) Ζητάω συγνώμη για το αγανακτισμένο μου ποστ αλλά επειδή είμαι από το d1 και το είχα ξανά φάει στο κεφάλι το d1 sunset μου φαίνεται πραγματικά πολύ μεγάλη κοροϊδία κάτι τέτοιο από μια εταιρία σαν την Bungie που είχε βγάλει το κορυφαίο Halo. Στις 1/3/2020 στις 2:51 ΜΜ, RedAlert539 είπε @ronaldofenomeno @Paragontas-x Μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε και έκανε τον διαχωρισμό σε τι μπορείς να πάιξεις solo και τι co-op. Κατά τ'άλλα το Destiny 2, εκτός κι αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο καιρό(που δεν νομίζω), παίζεται μόνο online. Δηλαδή πρέπει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος στο internet για να έχεις πρόσβαση στους servers ακόμα κι αν παίζεις μόνος. Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το ανάφερα αυτό. Το ξέχασα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από Paragontas-x
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Εδώ δεν ανεβάζουν τα Exotics πάνω από 1060... που πάρα πολλά από αυτά φτύσαμε αίμα για να τα πάρουμε (πχ Truth) Από την μία θα ακούσεις ότι είναι καλό για να μην "παντρεύεσαι" τα όπλα και να δοκιμάζεις άλλα που... σου προτείνει η Bungie αναλόγως το season και από την άλλη κράζουν οι περισσότεροι (και μαζί με αυτούς και εγώ) γιατί έχω ένα συγκεκριμένο build που χρησιμοποιώ στο pvp και κάποια συγκεκριμένα όπλα για το pve αναλόγως την περίπτωση. Και από Σεπτέμβρη πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με τελείως διαφορετικά όπλα΄.
Paragontas-x Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι στα exotics δεν ισχύει το sunset και θα μπορείς να τα ανεβασεις όσο θέλεις ανελαθεν. Και πίστεψέ με κάποια pinnacle legend οπλα έκανες πολύ περισσότερο καιρό να τα πάρεις π.χ. wendigo gl3. Η όλη κοροϊδία όπως λέω και πριν είναι ότι στην ουσία θα βγάλουν νέα όπλα με τα ίδια ακριβώς perk και θα πρέπει να grind αρουμε για να πάρουμε κι αυτά μέχρι να τα αχρηστεύουν κι αυτά σε ένα χρόνο λογικα. Και μ' αρέσει που στα φόρουμ ακόμα και στο δικό της και στο δικό της λένε πείτε μας τη γνώμη σας γιατί εμείς ακούμε το community. Ου το βλέπω και στο D1 το ακουσανε. Μόνο στο απλό crusible θα μπορείς να παίζεις με ότι θέλεις που δεν μετράει το power του κάθε παιχτη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από Paragontas-x
-WISE- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Όχι στα exotics δεν ισχύει το sunset και θα μπορείς να τα ανεβασεις όσο θέλεις ανελαθεν. Και πίστεψέ με κάποια pinnacle legend οπλα έκανες πολύ περισσότερο καιρό να τα πάρεις π.χ. wendigo gl3. Η όλη κοροϊδία όπως λέω και πριν είναι ότι στην ουσία θα βγάλουν νέα όπλα με τα ίδια ακριβώς perk και θα πρέπει να grind αρουμε για να πάρουμε κι αυτά μέχρι να τα αχρηστεύουν κι αυτά σε ένα χρόνο λογικα. Και μ' αρέσει που στα φόρουμ ακόμα και στο δικό της και στο δικό της λένε πείτε μας τη γνώμη σας γιατί εμείς ακούμε το community. Ου το βλέπω και στο D1 το ακουσανε. Μόνο στο απλό crusible θα μπορείς να παίζεις με ότι θέλεις που δεν μετράει το power του κάθε παιχτη. Είσαι σίγουρος για τα exotics; Στις πληροφορίες τους λέει 1060. Βέβαια δεν γράφει για max cap οπότε μάλλον είναι το season cap αφήνοντας ανοιχτό το maximum cap. Ναι ρε συ, ισχύει. Ξεχνάς τι τραβήξαμε για το recluse ή το forgotten; Και τώρα που είπα recluse, ορίστε η εναλλακτική της Bungie. 😛 To solar recluse με max cap 1360
Paragontas-x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αρχικά καμία απολυτως σχέση μιας και το νεο recluse(όπως το λες) το περκ που το κανει τόσο καλό είναι το "master of arms" κάτι που αυτό που λες δεν το έχει. Αν το λες τώρα για την εμφάνιση και μόνο τότε σιγά τα οα. Ναι είμαι σίγουρος το ανακοίνωσαν επισημα. Αν αχρηστευανε και τα exotics ε τότε ας το παραταγαν το παιχβιδι. Όχι ότι τώρα είναι καλύτερα δηλαδή μιας και τα περισσότερα καλά όπλα τα έχουν αχρηστεύσει τόσο απλα. Πραγματικά παρόλο που είμαι παίχτης από το D1 και στα δύο destiny έχω πάρει όλα τα exotics και για τους 3 χαρακτηρες και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παρατήσω εντελώς το παιχνιδι ή να παίζω για κάνα νέο εξοτικ. Δεν ξερω. Και μ αρέσει που λένε συνεχώς ότι ακούνε το community. Το βλέπουμε δεν το βλεπουμε. Τελικά αυτό το τοπικό είναι όντως νεκρό όπως θα είναι και το παιχνίδι σε λίγο καιρό περίπου 90 μέρες που θα τελειώσει αυτό το season Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Paragontas-x 1
Paragontas-x Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Και ορίστε η απόδειξη όσων έλεγα πιο πριν. Ότι δηλαδή η Bungie θα μας κάνει απλά να προσπαθούμε να μας πέσει το ίδιο όπλο με πριν το sunset με λίγο διαφορετικά perks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα