TitanX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτεί. Το destiny2 το πηρα όταν το εδεινε το psplus τσαμπα. Σαν εικονιδιο εχει το forsaken, και δεν μπορω να καταλαβω αν το εχω το forsaken η όχι. Από την άλλη όταν παω να αγορασω το forsaken μου το βγαζει unavailable. Κατι εχω χασει μου φαινεται
DarthGRE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, TitanX είπε Να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτεί. Το destiny2 το πηρα όταν το εδεινε το psplus τσαμπα. Σαν εικονιδιο εχει το forsaken, και δεν μπορω να καταλαβω αν το εχω το forsaken η όχι. Από την άλλη όταν παω να αγορασω το forsaken μου το βγαζει unavailable. Κατι εχω χασει μου φαινεται Έτσι χειρίζεται τις main title screen η Bungie, τις δίνει θέμα απο το τρέχον expansion. Όχι λοιπόν, δεν το έχεις, αλλά ειλικρινά θα έπρεπε να το αποκτήσεις. Απο την οθόνη του director (ο κεντρικός χάρτης όταν έχεις ήδη ανοίξει το παιχνίδι), πρέπει να υπάρχει ένα εικονίδιο forsaken που να σε πετάει στο λινκ του store.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς το Destiny 1 το είχα παίξει ελάχιστα.Εχω κατεβάσει το 2 και μόλις το ξεκίνησα με Titan.Παρόλο που το έχω ρυθμίσει στο Audio για ακουστικά κάνει παράσιτα.Σε εσάς το κάνει;Μόνο στο Destiny 2,στο 1 δεν το έκανε με τα ίδια ακουστικά (HyperX Cloud Core).Το game φταίει; Απο γραφικά οι εχθροί και ο χαρακτήρα μοιάζουν ίδια,όμως το περιβάλλον βελτιωμένο και τα soundtracks καλύτερα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
DarthGRE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δυστυχώς το Destiny 1 το είχα παίξει ελάχιστα.Εχω κατεβάσει το 2 και μόλις το ξεκίνησα με Titan.Παρόλο που το έχω ρυθμίσει στο Audio για ακουστικά κάνει παράσιτα.Σε εσάς το κάνει;Μόνο στο Destiny 2,στο 1 δεν το έκανε με τα ίδια ακουστικά (HyperX Cloud Core).Το game φταίει; Το γεγονός οτι ξεκίνησες με Τιτάνα φταίει, Hunter master race 😂 Πέραν πλάκας, τι ακριβώς εννοείς "παράσιτα"? Επίσης, σε ποια κονσόλα? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από DarthGRE
AntiCambeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Το γεγονός οτι ξεκίνησες με Τιτάνα φταίει, Hunter master race 😂 Πέραν πλάκας, τι ακριβώς εννοείς "παράσιτα"? Επίσης, σε ποια κονσόλα? Στο 1 το ξεκίνησα με Hunter γιατί είναι καλύτερος και για multiplayer,ο Titan είναι καλύτερος για το campaign. Παράσιτα όπως στους ασύρματους αλλά σε μικρή ένταση.Θα δοκιμάσω και με ψείρες,αλλά 90% θα κάνει παράσιτα.Θα δοκιμάσω και με άλλο χειριστήριο. Σε PS4 Chassis μου το κάνει.Θα το τσεκάρω και στο PS4 Pro. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
AntiCambeR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά απο λίγες ημέρες που το είχα ξεκινήσει,κατέβασα το τελευταίο update κάπου 150 Mb,έβαλα το παιχνίδι αλλά δεν ξεκινάει καν,βγάζει μνήμα οτι οι servers δεν είναι διαθέσιμοι. 😕 Ομως βλέπω οτι 1 που έχω add παίζει.Εσάς; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR
DarthGRE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Pαnic είπε Καλησπέρα! Καμία ελληνική clan υπάρχει? Ascendant Cursed είναι αυτή που συμμετέχω εγώ στο Xbox, και νομίζω οτι είμαστε η μεγαλύτερη αυτή την στυιγμή.
a_pascal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Pαnic είπε Καλησπέρα! Καμία ελληνική clan υπάρχει? Είμαι σε αγγλική εγώ... Πρόσθεσέ με όμως [PSN: arathorngr] να παίζουμε μαζί... παίζω πολλές φορές solo...
alextsad Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά Ψάχνω παρέα - clan. Είμαι σε μια με κάτι Αμερικάνους τώρα αλλά παίζω μόνο solo και καθομαι μονο για τα powerful weekly rewards. Τωρα ειμαι 604 light και εχω και το black armory. Παιζω στο ps4 ονομα Peponetos
dinos234 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή έχω σταματήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ και λίγους μήνες και δεν θυμάμαι καλά αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά πώς γίνεται να ανέβεις level είμαι σταθερά στο ίδιο αλλά δεν θυμάμαι πόσο ενω κάποιοι είναι πχ 80 και παραπάνω
-WISE- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/12/2018 στις 9:58 ΠΜ, dinos234 είπε Επειδή έχω σταματήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ και λίγους μήνες και δεν θυμάμαι καλά αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά πώς γίνεται να ανέβεις level είμαι σταθερά στο ίδιο αλλά δεν θυμάμαι πόσο ενω κάποιοι είναι πχ 80 και παραπάνω Έχεις πάρει το forsaken;
dinos234 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, -WISE- είπε Έχεις πάρει το forsaken; Όχι δεν το έχω πάρει.
-WISE- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dinos234 είπε Όχι δεν το έχω πάρει. Για αυτό. Μόνο τότε θα σου βγάζει loot της προκοπής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα