Προς το περιεχόμενο

GeForce FX5950 i ATI 9800XT?

Finalizator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μα τι έγινε ρε παιδιά με την nvidia και τη χαντακώνετε συνέχεια? Παρατήρησα ότι από τότε που βγήκαν οι FX στραφήκατε όλοι στην ATI.

Τόσο χάλια είναι?

Ξαφνικά οι καλύτερες κάρτες (κατά τη γνώμη μου) έγιναν οι χειρότερες? Δεν έχω εμπειρία από τις FX μιας και η τελευταία κάρτα που αγόρασα είναι nvidia Ti 4200 και δουλεύει τέλεια. Τώρα πως είναι δυνατόν οι επόμενης γενιάς κάρτες της nvidia να είναι χειρότερες? :shock:

Εσείς κάτι θα ξέρετε αλλά μου κάνει εντύπωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρατήρησα ότι από τότε που βγήκαν οι FX στραφήκατε όλοι στην ATI.

Αυτό είναι το κεντρικο νόημα.

Ψάξε και σε άλλα threads με αντίστοιχες διαμάχες και θα δεις φίλους (ή απλά υποστηρικτές) της ATI να δικαιολογούν πολύ καλά, αυτό που λες ότι σου κάνει εντύπωση...

epeidi apo ta xeria mou exoune peraseis polles kartes apo ti4200 radeon8500 9700 9700pro 9500 kateliksa stin fx5900 tis opoias i poiotita einai koryfaia kai i pragmatiki dinami tis einai mesa sta paixnidia.... kai oloi kseroume oti ta scores sta diafora benchmarks me ati einai plasmatika ta opoia dinoun kai tin pseydesthisi oti i ati exei kaluteres kartes.... Bebaia den exo dei katholou tis XT

Μα τι έγινε ρε παιδιά με την nvidia και τη χαντακώνετε συνέχεια? Παρατήρησα ότι από τότε που βγήκαν οι FX στραφήκατε όλοι στην ATI.

Τόσο χάλια είναι?

Ξαφνικά οι καλύτερες κάρτες (κατά τη γνώμη μου) έγιναν οι χειρότερες? Δεν έχω εμπειρία από τις FX μιας και η τελευταία κάρτα που αγόρασα είναι nvidia Ti 4200 και δουλεύει τέλεια. Τώρα πως είναι δυνατόν οι επόμενης γενιάς κάρτες της nvidia να είναι χειρότερες? :shock:

Εσείς κάτι θα ξέρετε αλλά μου κάνει εντύπωση.

Πράγματι, οι nVidia ΗΤΑΝ οι καλύτερες κάρτες. ΤΟ θέμα είναι όμως ότι από όταν βγήκε η 9700, η ΑΤΙ πέρασε μπροστά. Και το χειρότερο είναι ότι η nVidia έβγαλε drivers που ρίχνουν την ποιότητα των γραφικών ώστε να ανεβαίνουν οι επιδόσεις.

epeidi apo ta xeria mou exoune peraseis polles kartes apo ti4200 radeon8500 9700 9700pro 9500 kateliksa stin fx5900 tis opoias i poiotita einai koryfaia kai i pragmatiki dinami tis einai mesa sta paixnidia.... kai oloi kseroume oti ta scores sta diafora benchmarks me ati einai plasmatika ta opoia dinoun kai tin pseydesthisi oti i ati exei kaluteres kartes.... Bebaia den exo dei katholou tis XT

Και αν σου πώ ότι η ΑΤΙ κάρτες είναι πιο γρήγορες μέσα σε παιχνίδια, ειδικά όσο ανεβάζεις ΑΑ και AF τι θα πεις; Αν σου πω ότι οι αντίστοιχες nVidia για να πετύχουν αντίστοιχες επιδόσεις και στα παιχνίδια και στα benchmarks ρίχνουν την απεικόνιση κάτω από τα specs που ορίζει το DX9 τι θα πεις; Και ναι, είναι πιο γρήγορη η καρτούλα σου στα παιχνίδια, γιατί τα benchmarks καταλαβαίνουν (πλέον) ότι οι drivers πάνε να κλέψουν και δεν τους αφήνουν...

well.. na ta leme kai sosta paidia...

tha to po gia xiliosth fora...

Nai.. h FX5950 dixnei ta dodiatis, einai para polu kalh STA PALIA PAIXNIDIA!!

Ola ta kainouria tha exoun pixel shaders!!! Kai an oi programmatistes den grapsoun idiko kodika gia nnvidia tote einai xeiroterh apo 9700pro. auto to katalaveneis?

Μα δεν καταλάβαμε ακόμη, ότι δεν είναι στις προθέσεις του παιδιού να κατάλαβει αυτά που γράφουμε? Μην το ψάχνετε... Τα έχουμε πολλάκις γράψει. Ας ελπίσουμε πως όσοι ενδιαφέρονται να προβούν σε αγορές έχουν καταλάβει τι είναι καλό γι'αυτόυς.

Kai an oi programmatistes den grapsoun idiko kodika gia nnvidia...

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, λέγοντας ειδικό κώδικα εννοούμε εναλλακτικά paths, με μικρότερα pressicions οπότε και απώλειες σε image quality κτλ...

H ati einai kaliteres se sxesi me thn Nvidia sta xrhmata Frames/Euro

to idio einai kai h AMD se sxesi me thn Intel,

egw prosopika koitaw poia prosferh ta perisotera gia ta xrhmata pou diatheto,

kai epidi h nvidia exei probadisma opos kai h intel enanti ths ATI/AMD, einai

logiko na exei kalitero "value" h ATI.

mexri na alaksei afto ATI,

Pantos pragmatika san tin diamaxh Intel/AMD

kalo gia emas pou deinoume ta xrhmata mas.

YP. ama pareis 9700XT h 5950FX den tha noiothis oti peta3es ta xrhmata sou? (value)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...