Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα ασύρματο access point για το σπίτι μου το οποίο να έχει δυνατό ασύρματο (αν είναι δυνατόν dual band), να δέχεται dd-wrt και μέχρι 50 ευρώ (μεταχειρισμένο).

Το access point θα βρίσκεται σε ένα δωμάτιο όπου έχω το adsl modem/router TP-Link-D-W8960N.

Ασύρματα θέλω να συνδέεται ένας media server που έχω στο σαλόνι (ταινίες HD κτλ) και ο οποίος βρίσκεται στα 12m ενώ παρεμβάλλονται και 2 τοίχοι. Επίσης θέλω να καλύπτει ασύρματα τον κήπο, και να παίζουν οι ταινίες από το server στα 10m περίπου, χωρίς εμπόδια ενδιάμεσα σε access point και υπολογιστή, πέρα από ένα παράθυρο που είναι δίπλα στο access point. Εννοείται πως πέρα από αυτά, θα συνδέονται και 3-4 άλλες συσκευές, τηλέφωνα, φορητοί κτλ, με μικρότερη όμως απαιτήσεις για ταχύτητα δεδομένων.

Παλιότερα είχα πάρει ένα TP-Link wa901nd v3, 2.4Ghz 300mbps και έπαιζαν όλα θαυμάσια (με dd-wrt), χωρίς προβλήματα. Επειδή αναγκάστηκα να το χαρίσω σε εναν γνωστό μου, υπέθεσα πως το TP-Link-D-W8960N θα έπαιζε το ίδιο καλά. Όμως ενώ στιγμιαία δουλεύει σωστά, μετά από λίγο το ασύρματό του είναι άθλιο. Ειδικά όταν κατεβάζει κάτι ο server στο σαλόνι, το ασύρματο είναι σχεδόν απροσπέλαστο. Το κινητό δυσκολεύεται να συνδεθεί, ενώ είναι δίπλα του, από υπολογιστή δε μπορώ να κάνω καν ping στο server και άλλα ωραία.

Να πάρω πάλι ένα wa901nd που ξέρω πως θα δουλεύει ή να ψάξω να βρω κάτι μεταχειρισμένο στα ίδια χρήματα που να είναι καλύτερο; Έχετε καμια πρόταση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...