insome Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το θέμα είναι ακριβώς η πρόσφατη αύξηση τιμών των SSD και μνημών και πόσο θα διαρκέσει αυτό. Δεν μπορώ να μαντέψω, αλλά πολλά άρθρα εκτιμούν πως δεν θα δούμε μειώσεις μέσα στο 17.
Billator Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 η εφαρμογή taobao παίζει στα αγγλικά?Νομιζω όχι, για το πώς θα κάνεις account στην σελίδα τους υπάρχει tutorial στο ιντερνέτ που σου μεταφράζει τα πεδία που δεν μπορεί το Google translate. Σου γράφει αναλυτικά τι να προσέξεις κ πολλά ακόμα. Την εφαρμογή με βοήθησε μία φίλη μου να την χρησιμοποιήσω δεν ξέρω αν μπαίνει να αγγλικά. 1
AbyssD Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Η πρώτη μου αγορά από το taobao Παρείχαν κ επιπλέον έκπτωση από την κινέζικη εφαρμογή τους. Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να το ανεβάσω σαν προσφορά γιατί δεν αποτελεί κλασική αγορά από κίνα. 189 ήταν μαζί με τα 19 ευρώ που κόστισαν τα μεταφορικά γιατί δεν στέλνουν άμεσα Ελλάδα (1259 γουαν έκανε). Ρίχνω επομένως συχνά πυκνά καμιά ματιά γιατί βγαίνουν ωραία deals. Πολυ κριμα που δεν εμαθε κανεις αλλος για αυτη την προσφορα! Θα σκεφτομουν να αγορασω SSD μονο αν οι τιμες ηταν σε αυτα τα λεφτα πανω κατω για 1TB και καλο SSD ετσι θα επρεπε να ειναι και οι τιμες τους αλλωστε γιατι τωρα ειναι απατη και κλεψια.
Billator Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Πολυ κριμα που δεν εμαθε κανεις αλλος για αυτη την προσφορα! Θα σκεφτομουν να αγορασω SSD μονο αν οι τιμες ηταν σε αυτα τα λεφτα πανω κατω για 1TB και καλο SSD ετσι θα επρεπε να ειναι και οι τιμες τους αλλωστε γιατι τωρα ειναι απατη και κλεψια. Δεν μπορώ να βάλω προσφορά για κάτι αμφιβόλου τρόπου αγοράς/αποστολής/πληρωμής χωρίς να το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Λογικό είναι πιστεύω. Δεν έκρυψα κάτι, μπορεί απλά να κατέληγε να χάσω τα λεφτά μου. Θα έπαιρνα στο λαιμό μου κ άλλους; Black friday απο αμερικά για αρκετά κομμάτια έδιναν 99$ τον 750Gb crucial, κ έβγαινε 121,54 ευρώ (127,81$) με το τελωνείο. Μετά απο 2 μήνες μου επέστρεψαν κ 13,77ευρώ (14,70$) ως την διαφορά του τελωνείου που βγήκε τελικά. Οπότε 107,77 ευρώ μου βγήκε στην πράξη. Αυτή ήταν μια προσφορά που μπορούσε να πάρει οποιοσδήποτε. Και προκύπτει πιο VFM σε σχέση με τον 1tb που πήρα κ άνοιξε απο μένα εκείνο το θεμα των 750gb http://www.insomnia.gr/topic/628527-amazoncom-crucial-mx300-750gb-125e-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-1? (την επιστροφή λογικά την πήραν όλα τα παιδιά των 14,70$ στις 17/01/2017 τσεκάρετε το ) 2
Philippe Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια σου ρε Billator! Θες να κάνεις ένα ψυχικό και να μου πεις 5+1 τυχαία νούμερα από το 1 ως το 45 (τζόκερ); Btw, 14,70$ ήταν όλο το τελωνείο και 13,12$ τα μεταφορικά, που σημαίνει ότι εσένα δεν πέρασε καθόλου από τελωνείο.. PS1: Δεν μας είπες ποιος ήταν ο ssd του μαομαο, κανένας Plextor ήταν;PS2: Thanks again για τους MX300. Και οι τρεις ήταν υπέροχοι 1
Billator Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια σου ρε Billator! Θες να κάνεις ένα ψυχικό και να μου πεις 5+1 τυχαία νούμερα από το 1 ως το 45 (τζόκερ); Το δοκίμασα δεν πιάνει Btw, 14,70$ ήταν όλο το τελωνείο και 13,12$ τα μεταφορικά, που σημαίνει ότι εσένα δεν πέρασε καθόλου από τελωνείο.. Δεν το πρόσεξα αυτό Καλή φάση! Χαχαχα PS1: Δεν μας είπες ποιος ήταν ο ssd του μαομαο, κανένας Plextor ήταν; PS2: Thanks again για τους MX300. Και οι τρεις ήταν υπέροχοι Όχι ρε πάλι mx300 ήταν απλά m2 έχω ρεντα με αυτο το μοντέλο φαίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα