logokrimenos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Είμαι σε φάση αναζήτησης νέου κινητού για να πάρω τον άλλο μήνα, μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε κάτι πιο οικονομικό Xiaomi Redmi Note 4, ωστόσο σήμερα που χάζευα πάλι έπεσα στο κινητό του τίτλου. Είμαι κάτοχος Samsung Note 2 εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Στόχος μου ηταν να πάρω το Note 7, αλλά μου χάλασαν τα σχέδια γτ βγήκε μπόμπα. Το Α7 με καλύπτει απο οθόνη που ήθελα μεγάλη και απο Ram που ήθελα να έχει τουλάχιστον 2gb για να βγάλει αρκετό καιρό. Απο τις 2 επιλογές πιο πιστεύετε αξίζει περισσότερο? Συνδυασμό ποιότητας και τιμής, δεν έχω θέμα να δώσω 400-450 για το Samsung που θυμίζει λίγο Note, αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν κάποιο αντίκτυπο αυτά τα 200+ που κοστίζει. Ή να πάρω το Xiaomi και να περιμένω λίγο καιρό μήπως βγει κατι πιο αξιόλογο σε Samsung, ίσως και κανένα Note
TheAccountant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 A7 θα πάρεις αμα θες συγκεκριμενα πράγματα. Την καλυτερη κάμερα, το NFC, την 800αρα μπάντα LTE. Αν δε σε καινε, δεν υπαρχει καποιος καλός λογος να δώσεις 200+ εξτρα. Το Xiaomi ειναι ουτως η αλλως πολυ καλη πρόταση.
logokrimenos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Για την 800άρα μπάντα είδα μόλις και το 4X της Xiaomi που υποστηρίζει. NFC δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, κάμερα γενικά βγάζω και με τις 2 οπότε είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Κατα τα άλλα απλό σερφάρισμα, fb, viber, messenger, snapchat κλπ δεν κάνω καμια βαριά χρήση
fotislado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το note και να βγει φιλε μου θα εχει τα διπλα λεφτα απο αυτα που θες να δωσεις....επισης με τοσα λεφτα παρε s7 edge.εγω εκανα την μεταβαση και το πηρα απο το note 4.πιστεψε με αξιζει να πεσεις λιγο σε ιντσες γι αυτην την καμερα και την οθονη.
logokrimenos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το note και να βγει φιλε μου θα εχει τα διπλα λεφτα απο αυτα που θες να δωσεις....επισης με τοσα λεφτα παρε s7 edge.εγω εκανα την μεταβαση και το πηρα απο το note 4.πιστεψε με αξιζει να πεσεις λιγο σε ιντσες γι αυτην την καμερα και την οθονη. Δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα αν πρόκειται να πάρω το Note, το S7 Edge το έχουν 2 κολλητοί μου φοβερό κινητό αλλά με ενοχλεί που είναι μικρότερο. Για μένα το καλύτερο μέγεθος θα ήταν 6 ίντσες, αλλά δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο
yimmiyimmi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Θα κοιτουσα και το moto g4plus προσωπικά, αλλά αν το μπάτζετ δεν είναι θέμα δική σου επιλογή
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Για μένα το καλύτερο μέγεθος θα ήταν 6 ίντσες, αλλά δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο Δες αυτο αν σου κανει... http://www.skroutz.gr/s/9535485/Xiaomi-Mi-Max-64GB.html Και σε Samsung αυτο https://www.bestprice.gr/item/2154772762/samsung-galaxy-a9.html 1
fotislado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Συμφωνω με το Α9 pro...το σκεφτομουνα να το χτυπησω κ εγω
logokrimenos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πως μου ξέφυγε το Α9??? Το Xiaomi Mi Max το είχα μπανίσει και το σκεφτόμουν. Σε κανα μαγαζί να παίζουν αυτά να τα δώ Live?
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το Xiaomi Mi Max το έχει το eshop. Gr Το Α9 σε καμία Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα