stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Παιδιά καλημερα! Ήθελα να ρωτήσω αν στο broadcast του Ps4 υπαρχει καποιο προγραμμα να σου εμφανιζει αυτους που σε κανουν follow subscribe κλπ... εχω διπλα μου λαπτοπ οποτε μηπως μπορω να κανω κατι απο εκει?? Ευχαριστω πολυ!
panossar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Γιατι δεν κανεις μεσω twitch απο το ps4?. απο κει μπορεις να δεις ποσοι βλεπουν και ποσοι εχουν κανει follow 1
stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Γιατι δεν κανεις μεσω twitch απο το ps4?. απο κει μπορεις να δεις ποσοι βλεπουν και ποσοι εχουν κανει follow Εννοεις να καυεβασω την εφαρμογη?? Εγω θελω να βγαζει και notification στην οθονη την ωρα που παιζω οτι ο ταδε εκανε follow.
panossar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Την ωρα που πατας να κάνεις broadcast δεν σου ενφανιζει επιλογη twitch? Επειδη δεν ειμαι χομ τωρα και θα λειπω μεχρι Σάββατο δεν το θυμαμαι απεξω. Οταν πατας να κανεις share σου βγάζει μεσω playstation, us stream και twitch σωστα?
stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Την ωρα που πατας να κάνεις broadcast δεν σου ενφανιζει επιλογη twitch? Επειδη δεν ειμαι χομ τωρα και θα λειπω μεχρι Σάββατο δεν το θυμαμαι απεξω. Οταν πατας να κανεις share σου βγάζει μεσω playstation, us stream και twitch σωστα? Ναιιι! Απο εκει κανω! Αλλα εγω θελω να μου βγαζει τα notifications και να το βλεπει και ο αλλος την ωρα που παιζω!!!
panossar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μπες απο το λαπτοπ στο καναλι σου στο twitch και εχει εκει διαφορες επιλογες, κοιταξε εκει αν εχει να σου πεταει ειδοποιησεις και τα follow, μεσω pc τα ρυθμίζεις ετσι, απο το ps4 δεν το εχω δοκιμασει. Για κοιταξε το. Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορω, δεν τα θυμαμαι απεξω, αν ξερει καινκαποιος αλλος θα σου πει.
stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μπες απο το λαπτοπ στο καναλι σου στο twitch και εχει εκει διαφορες επιλογες, κοιταξε εκει αν εχει να σου πεταει ειδοποιησεις και τα follow, μεσω pc τα ρυθμίζεις ετσι, απο το ps4 δεν το εχω δοκιμασει. Για κοιταξε το. Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορω, δεν τα θυμαμαι απεξω, αν ξερει καινκαποιος αλλος θα σου πει. Ενταξει!! Θα το τσεκαρω!! Ευχαριστωωωω!!!
Greygore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ναιιι! Απο εκει κανω! Αλλα εγω θελω να μου βγαζει τα notifications και να το βλεπει και ο αλλος την ωρα που παιζω!!! Αν κατάλαβα σωστά θες κάποιο είδος overlay/notification system του στυλ TwitchAlerts; Δυστυχώς απο όσο έχω δει δεν υπάρχει κάποια υποστήριξη για 3rd party plugins στο "Live" streaming κατ'εύθείαν απο PS4 (γενικά είναι πολύ περιορισμένο σε features η συγκεκριμένη λειτουργία)... Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι μέσω εξωτερικής capture card, ενωμένη με PC και streaming απο κάποιο broadcaster όπως OBS ή XSplit, όπου και μπορείς να διαμορφώσεις το stage όπως το θες. Edit: Υπάρχει και η πιο "τζάμπα" λύση να κάνεις stream μέσω PS4 Live -> capture με OBS/XSplit το παράθυρο του channel που κάνεις stream -> broadcast το αποτέλεσμα σε δεύτερο Twitch channel και να δουλέψεις τυχόν plugins εκεί, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα και απο laptop φαντάζομαι θα είναι και λίγο εκνευριστικό λόγω της οθόνης
stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αν κατάλαβα σωστά θες κάποιο είδος overlay/notification system του στυλ TwitchAlerts; Δυστυχώς απο όσο έχω δει δεν υπάρχει κάποια υποστήριξη για 3rd party plugins στο "Live" streaming κατ'εύθείαν απο PS4 (γενικά είναι πολύ περιορισμένο σε features η συγκεκριμένη λειτουργία)... Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι μέσω εξωτερικής capture card, ενωμένη με PC και streaming απο κάποιο broadcaster όπως OBS ή XSplit, όπου και μπορείς να διαμορφώσεις το stage όπως το θες. Edit: Υπάρχει και η πιο "τζάμπα" λύση να κάνεις stream μέσω PS4 Live -> capture με OBS/XSplit το παράθυρο του channel που κάνεις stream -> broadcast το αποτέλεσμα σε δεύτερο Twitch channel και να δουλέψεις τυχόν plugins εκεί, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα και απο laptop φαντάζομαι θα είναι και λίγο εκνευριστικό λόγω της οθόνης Ναι και το λαπτοπ ειναι λιγο στα τελευταια του! Η capture card τι ειναι? Ποσο κοστιζει περιπου?
Greygore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Η capture card τι ειναι? Ποσο κοστιζει περιπου? Μια και μιλάμε για laptop (αρά εξωτερική capture card), είναι βασικά ένα κουτί το οποίο παίρνει σαν είσοδο το HDMI output του PS4 (και γενικά οτιδήποτε HDMI output θες) και το μεταφέρει μέσω USB στο PC σου (δείχνει την εικόνα σε ειδικό πρόγραμμα, ανάλογα τον κατασκευαστή της capture card). Ενώνεις δηλαδή την κονσόλα στο κουτάκι αντί στην TV, το κουτί στο PC, και έχεις εικόνα απο την κονσόλα στο PC. Απο τιμές εξαρτάται, κανούριες όταν είχα πάρει την δική μου πριν κανένα χρόνο είχε αρκετά αξιοπρεπείς (χωρίς αλλοίωση εικόνας ή lag) απο $60-κάτι και άνω. For the record, χρησιμοποιώ την AverMedia Lite GP310, την οποία είχα βρει μεταχειρισμένη απο το Amazon (UK) στα €75~ περίπου. Αν το κόστος είναι απαγορευτικό (και έχεις Win10 στο laptop), μπορείς να δοκιμάσεις και το official PS4 Remote Play app της Sony ίσως (και να κάνεις απο εκεί stream με το OBS) - δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μέθοδο μια και ακόμα είμαι με Win 7 στο δικό μου
stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μια και μιλάμε για laptop (αρά εξωτερική capture card), είναι βασικά ένα κουτί το οποίο παίρνει σαν είσοδο το HDMI output του PS4 (και γενικά οτιδήποτε HDMI output θες) και το μεταφέρει μέσω USB στο PC σου (δείχνει την εικόνα σε ειδικό πρόγραμμα, ανάλογα τον κατασκευαστή της capture card). Ενώνεις δηλαδή την κονσόλα στο κουτάκι αντί στην TV, το κουτί στο PC, και έχεις εικόνα απο την κονσόλα στο PC. Απο τιμές εξαρτάται, κανούριες όταν είχα πάρει την δική μου πριν κανένα χρόνο είχε αρκετά αξιοπρεπείς (χωρίς αλλοίωση εικόνας ή lag) απο $60-κάτι και άνω. For the record, χρησιμοποιώ την AverMedia Lite GP310, την οποία είχα βρει μεταχειρισμένη απο το Amazon (UK) στα €75~ περίπου. Αν το κόστος είναι απαγορευτικό (και έχεις Win10 στο laptop), μπορείς να δοκιμάσεις και το official PS4 Remote Play app της Sony ίσως (και να κάνεις απο εκεί stream με το OBS) - δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μέθοδο μια και ακόμα είμαι με Win 7 στο δικό μου Εχω και σταθερο! Δυνατο μηχανημα απλα περιμενω μια καρτα γραφικω σε 15 μερες! Γι αυτο εχω λιωσει το ps4 τωρα! Καταλαβα πανω κατω! Πωπω πολυ περιπλοκα! Πρεπει να δω και το ιντερνετ... μπορω να παιζω και να στιμαρω μονο offline παιχνιδια! Δεν θα εχω καποιο προβλημα με την caoture card ε?
Greygore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πρεπει να δω και το ιντερνετ... μπορω να παιζω και να στιμαρω μονο offline παιχνιδια! Δεν θα εχω καποιο προβλημα με την caoture card ε? Κυρίως είναι το θέμα οτι παίζει πολύ καλώδιο με τέτοιο setup, θες τουλάχιστον 3 καλώδια (HDMI απο PS4, USB απο capture card, ρεύμα για την capture card) και το connect/disconnect το HDMI απο την κάρτα στην TV (εκτός αν βάλεις και κάποιο HDMI splitter ενδιάμεσα, αλλά εκεί... χάνεται λίγο η μπάλα ) και οι τιμές είναι γενικά λίγο τσιμπημένες αν δεν σκοπεύεις να κάνεις streaming συχνά. Για desktop PC υπάρχει και η επιλογή για internal capture card, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να προτείνω κάποια (και στα διάφορα forum αναφέρουν πως έχει πιο ψηλές απαιτήσεις CPU/RAM απο μια εξωτερική). Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, αν τελικά πας προς capture card έχε υπ'όψιν πως το PS4 (και γενικά οι κονσόλες της Sony) έχουν ενσωματωμένη λειτουργία HDCP, η οποία ουσιαστικά "μπλοκάρει" το external capture για προστασία πνευματικών δικαιωμάτων (π.χ. για να μην κάνεις capture ταινίες/Netflix/μουσική απο τις υπηρεσίες του PS4 και μετά save στο PC). Στο PS4 ευτυχώς μπορείς να απενεργοποιήσεις την προστασία απο τις ρυθμίσεις της κονσόλας (απαραίτητο για να δουλέψει η capture card, αλλά δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες όπως YouTube/Netflix όσο είναι απενεργοποιημένη).
panossar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πάντως το πιο βολικο ειναι μεσω twitch μαζι με ενα pc κοντα να βλεπεις μνμτα αν εχεις κιολας , ποσοι θα βλέπουν ποια? Και το πιο απλο ειναι youtube χωρις πολλα πολλα. Επιπλέον οπως λες περιμενεις καρτα γραφικων και τωρα ασχολεισαι λιγο με το 4. Οποτε γνωμη μου ειναι οτι αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις αρκετα με το στριμ μεσω της κονσολας δεν χρειαζεται να μπεις και σε περιττα εξοδα. Κανε ενα απλο στριμ και εισαι οκ Νομίζω 1
stelarasg7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Βρε ναι δεν λεω! Εμενα το προβλημα μου εξ αρχης ηταν τα notifications... μεσω πχ 3rd party προγραματος που ειπε το παιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα