Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα μου φαίνεται.Αυτονομια καλη;

Φορ τζι 8-10 ώρες οθόνη, ενδεικτικά αυτή την στιγμή είμαι με 55% και οθόνη 4 ώρες.

Με πολλά παιχνίδια μέσα στην ημέρα..

Δημοσ.

Το leeco le max2 παιδιά;

Σαφώς και είναι πολύ καλύτερο από το xiaomi snapdragon 820 φοράει, αρνητικά σε σχέση με το xiaomi η αυτονομία η έλλειψη sd, γενικά όμως είναι τηλεφωναρα

Δημοσ.

Τα 50 ευρώ τα αξίζει όμως το xiaomi NOTE 4x.. Με τον snapdragon 625.

Είχες και έδωσες το redmi note 3 γιατί σου φαίνονταν μεγαλο για τα χέρια σου. Τώρα εισαι πάλι σε 5.5

Εκανες ολοκληρο θέμα (με εμας και τη wind) για το αν εχει 800 γιατί την ήθελες. Τώρα εχεις κινητό χωρίς B20 - 800αρα

Πριν λίγο διάβασα οτι θες να το δώσεις και να πάρεις s8 επειδή ειναι πιο επωνυμο.

Ποιος θα σε πάρει σοβαρά και θα απαντήσει σοβαρά σε ερώτηση ή απορία σου;

osrry για το offtopic αλλά δεν άντεξα 

Δημοσ.

Είχες και έδωσες το redmi note 3 γιατί σου φαίνονταν μεγαλο για τα χέρια σου. Τώρα εισαι πάλι σε 5.5

Εκανες ολοκληρο θέμα (με εμας και τη wind) για το αν εχει 800 γιατί την ήθελες. Τώρα εχεις κινητό χωρίς B20 - 800αρα

Πριν λίγο διάβασα οτι θες να το δώσεις και να πάρεις s8 επειδή ειναι πιο επωνυμο.

Ποιος θα σε πάρει σοβαρά και θα απαντήσει σοβαρά σε ερώτηση ή απορία σου;

osrry για το offtopic αλλά δεν άντεξα

Εσένα ποιος θα σε πάρει που δεν είχες κανένα από όλα;

Τουλάχιστον εγώ ξόδεψα και μια χιλιάδα το τελευταίο δίμηνο. Τα ίδια μας λες τόσα χρόνια δεν έχεις αλλάξει, τα ίδια έβλεπα και με τα προηγούμενα account μου.

Δημοσ.

επειδή βγαίνουμε offtopic

Εσένα ποιος θα σε πάρει που δεν είχες κανένα από όλα;
Τουλάχιστον εγώ ξόδεψα και μια χιλιάδα το τελευταίο δίμηνο. Τα ίδια μας λες τόσα χρόνια δεν έχεις αλλάξει, τα ίδια έβλεπα και με τα προηγούμενα account μου.

Ο λόγος σου στάζει ωριμότητα και επιχειρηματολογια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ... γιατί απλά θα πάει χαμένο

Δημοσ.

επειδή βγαίνουμε offtopic

Ο λόγος σου στάζει ωριμότητα και επιχειρηματολογια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ... γιατί απλά θα πάει χαμένο

Μην πεις τίποτα εξάλλου μας πρηζεις τόσα χρόνια, πρώτα ξόδεψε χρήμα και μετά μιλα για το κάθε προϊόν εγώ τα ρίχνω άγρια τα χρήματα.

Δημοσ.

Ναι τα ρίχνεις ... στο βρόντο. 

Μακάρι να σου δίνουν πολλά για πάντα και να  ξοδεύεις ασύστολα και αυτό το λεω ειλικρινά

Δημοσ.

Ναι τα ρίχνεις ... στο βρόντο.

Μακάρι να σου δίνουν πολλά για πάντα και να ξοδεύεις ασύστολα και αυτό το λεω ειλικρινά

Ωραιος τότε ελπίζω να πιάνουν οι ευχές σου.

Δημοσ.

Δεν το εχω ανοίξει ακόμη.Εχω πολλές δουλειές και δεν νομιζω θα ασχοληθώ ως την Τετάρτη.Θα ενημερώσω

Τετάρτη; άνοιξε το άμεσα ίσως χρειαστεί Doa.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...