vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Από κάμερα; Επίπεδα P9 lite... Βίντεο πολύ καλύτερο κ έχει κ Slow motion.
vairass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μια χαρα μου φαίνεται.Αυτονομια καλη; Φορ τζι 8-10 ώρες οθόνη, ενδεικτικά αυτή την στιγμή είμαι με 55% και οθόνη 4 ώρες. Με πολλά παιχνίδια μέσα στην ημέρα..
chios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το leeco le max2 παιδιά; Σαφώς και είναι πολύ καλύτερο από το xiaomi snapdragon 820 φοράει, αρνητικά σε σχέση με το xiaomi η αυτονομία η έλλειψη sd, γενικά όμως είναι τηλεφωναρα
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τα 50 ευρώ τα αξίζει όμως το xiaomi NOTE 4x.. Με τον snapdragon 625. Είχες και έδωσες το redmi note 3 γιατί σου φαίνονταν μεγαλο για τα χέρια σου. Τώρα εισαι πάλι σε 5.5 Εκανες ολοκληρο θέμα (με εμας και τη wind) για το αν εχει 800 γιατί την ήθελες. Τώρα εχεις κινητό χωρίς B20 - 800αρα Πριν λίγο διάβασα οτι θες να το δώσεις και να πάρεις s8 επειδή ειναι πιο επωνυμο. Ποιος θα σε πάρει σοβαρά και θα απαντήσει σοβαρά σε ερώτηση ή απορία σου; osrry για το offtopic αλλά δεν άντεξα
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Είχες και έδωσες το redmi note 3 γιατί σου φαίνονταν μεγαλο για τα χέρια σου. Τώρα εισαι πάλι σε 5.5 Εκανες ολοκληρο θέμα (με εμας και τη wind) για το αν εχει 800 γιατί την ήθελες. Τώρα εχεις κινητό χωρίς B20 - 800αρα Πριν λίγο διάβασα οτι θες να το δώσεις και να πάρεις s8 επειδή ειναι πιο επωνυμο. Ποιος θα σε πάρει σοβαρά και θα απαντήσει σοβαρά σε ερώτηση ή απορία σου; osrry για το offtopic αλλά δεν άντεξα Εσένα ποιος θα σε πάρει που δεν είχες κανένα από όλα; Τουλάχιστον εγώ ξόδεψα και μια χιλιάδα το τελευταίο δίμηνο. Τα ίδια μας λες τόσα χρόνια δεν έχεις αλλάξει, τα ίδια έβλεπα και με τα προηγούμενα account μου.
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 επειδή βγαίνουμε offtopic Εσένα ποιος θα σε πάρει που δεν είχες κανένα από όλα;Τουλάχιστον εγώ ξόδεψα και μια χιλιάδα το τελευταίο δίμηνο. Τα ίδια μας λες τόσα χρόνια δεν έχεις αλλάξει, τα ίδια έβλεπα και με τα προηγούμενα account μου. Ο λόγος σου στάζει ωριμότητα και επιχειρηματολογια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ... γιατί απλά θα πάει χαμένο
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 επειδή βγαίνουμε offtopic Ο λόγος σου στάζει ωριμότητα και επιχειρηματολογια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ... γιατί απλά θα πάει χαμένο Μην πεις τίποτα εξάλλου μας πρηζεις τόσα χρόνια, πρώτα ξόδεψε χρήμα και μετά μιλα για το κάθε προϊόν εγώ τα ρίχνω άγρια τα χρήματα.
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι τα ρίχνεις ... στο βρόντο. Μακάρι να σου δίνουν πολλά για πάντα και να ξοδεύεις ασύστολα και αυτό το λεω ειλικρινά
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι τα ρίχνεις ... στο βρόντο. Μακάρι να σου δίνουν πολλά για πάντα και να ξοδεύεις ασύστολα και αυτό το λεω ειλικρινά Ωραιος τότε ελπίζω να πιάνουν οι ευχές σου.
aggelos255 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τελικά αγόρασα το 4χ.Να κλείσει το θέμα παρακαλώ 1
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Τελικά αγόρασα το 4χ.Να κλείσει το θέμα παρακαλώ Καλοτάξιδο.. Πως σου φαίνεται;
aggelos255 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δεν το εχω ανοίξει ακόμη.Εχω πολλές δουλειές και δεν νομιζω θα ασχοληθώ ως την Τετάρτη.Θα ενημερώσω 2
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δεν το εχω ανοίξει ακόμη.Εχω πολλές δουλειές και δεν νομιζω θα ασχοληθώ ως την Τετάρτη.Θα ενημερώσω Τετάρτη; άνοιξε το άμεσα ίσως χρειαστεί Doa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα