Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την ομάδα!

Επειδή από μέρα σε μέρα περιμένω τον 1700 και σκέφτομαι να κάνω και OC τι ψήκτρα προτείνεται;

Η Corsair H60 θα κάνει δουλειά ή θέλω κάποια καλύτερη;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω θέμα αρκεί να είναι κάτι "καλό και σίγουρο".

Με νερό δεν έχω ασχοληθεί ποτέ για να έχω προσωπική άποψη. Απλά το θέμα είναι να υπάρχει και διαθέσιμη γιατί από ότι είδα μόνο η Η60 κι η Η110 υπάρχει άμεσα διαθέσιμη για ΑΜ4 socket . . .

Υ.Γ. Μόνο αυτές έχω βρει . . . : 

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psiktres-cpu-cooler.htm?SOCKET=AM4

Επεξ/σία από Madlef86
Δημοσ.

για να δεις πληρη διαθεσημοτητα στο ΑΜ4 σοκετ ισως μεχρι το καλοκαιρι να περιμενεις δεν ξερω. Απο ψυκτρες αερα παντως θα προτεινω Νοκτουα, λιγο ακριβες αλλα αξιζουν μεχρι τελευταιας δεκαρας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να δεις πρωτα πως τα παει η στοκ και μεχρι ποσο μπορει να σε κρατησει σε ρολογια και αν δεν σε καλυπτει τοτε να κανεις αγορα αλλης

• Like 1
Δημοσ.

οι νεες στοκ ψυκτρες της ΑΜΔ δεν εχουν καμμια σχεση με τις παλιες. Φαινεται να εχουν βελτιωθει αρκετα τα πραγματα με τις καινουργιες.

Δημοσ.

Δεν έχω βρει και κάποιον στον ίντερνετ να το έχει κάνει κι όλας, γι αυτό μάλλον το σκέφτομαι και περισσότερο.

Δημοσ.

Με στοκ πάντως θα πάει σε χαλαρό OC. Σοβαρό OC δεν κάνεις με στοκ.

Αν σκοπευει να τον παει γυρω στα 3800 μια χαρα θα ειναι με την στοκ ,αν θελει παραπανω σιγουρα θα χρειαστει κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Αρα η λογική λέει κρατάμε την μαμά και παίζουμε μέχρι 3,7 για safe και πιο καλοκαίρι βρίσκουμε κάτι καλύτερο, σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...