Προς το περιεχόμενο

explorer.exe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά επείδή μου έχει σπασει τα νεύρα με τιις παραξενιές του έκανα ένα λαθος και στον φάκελο "downloads" τον απενεργοποίησα χρησιμοποιώντας το LockHunter και τώρα ο φάκελος δεν αναγνωρίζεται και δεν ανοίγει.Πως μπορώ να τον κάνω να ανοίγει παλι τον φάκελο;

Δημοσ.

Καλώς ήρθες φίλε(η) στο insomnia.

Για αρχή, να ξέρεις ότι πρέπει να βάζεις ποιο περιγραφικούς τίτλους στα θέματα σου (κάτι που αναφέρεται και στους κανόνες) γιατί το explorer.exe δε μας λέει τίποτα.

Στο θέμα σου τώρα.

Θα πρέπει να δώσεις ποιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τι εννοείς ότι σου "έχει σπάσει τα νεύρα με τις παραξενιές του"; Ποιος, ο explorer ή ο φάκελος downloads και ποιες είναι αυτές οι παραξενιές;

Το lockhunter γιατί το χρησιμοποίησες; Ήταν κλειδωμένος ο φάκελος; Και τι έκανες, τον ξεκλείδωσες ή τον διέγραψες;

Σε ποια windows είσαι;

Είσαι σαν διαχειριστής ή απλός χρήστης;

Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε %userprofile%\Downloads και πάτα enter. Σου ανοίγει ο φάκελος;

Δημοσ.

έχω windows 10.Ο λόγος που λεω ότι μου έχει σπασει τα νεύρα ειναι ότι ορισμένες φορές κολλαει και δεν ανοίγει τον φακελο ή δεν με αφήνει να διαγράψω κάτι απο αυτόν όπως φωτογραφίες ας πούμε.Το lockhunter το χρησιμοποιούσα ως λυση για να μπορώ να μετακινώ ή να διαγραφω κάτι που ο explorer.exe δεν με αφήνει .Αυτή τη φορά έδωσα εντολή μέσω του lockhunter ο φάκελος downloads να μην χρησιμοποιέιται απο το explorer.exe.Δεν διέγραψα τον φάκελο βέβαια.Απο τότε το pc δεν αναγνωρίζει την τοποθεσία του φακέλου και δεν τον ανοιγει.Την ενεργεια που λες την έχω κάνει και δεν βρίσκει τον φάκελο.Μόλις πατήσω το εικονίδιο του φακέλου μου λέει ότι δεν υπαρχει ο φάκελος.Εχω ψάξει ως διαχειριστής.

Δημοσ.

Δεν το έχω δουλέψει ποτέ το πρόγραμμα που λες και δεν ξέρω αλλά μέσω αυτού δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά του φακέλου?Το ότι ο explorer των windows δεν σε αφήνει να σβήσεις κάτι γίνεται για διάφορους λόγους.Μπορει αυτό που θες να χρησιμοποιήσετε από κάποιο πρόγραμμα και για αυτό να μην σε άφηνε.Δοκιμασε πάντως μέσω του προγράμματος που τον απενεργοποίησες να τον επαναφέρεις.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον kajwbtfe από πάνω. Δες μπορείς με το lock να επαναφέρεις τον φάκελο;

Μπορεί να μην σε αφήνει να σβήσεις ή να μετακινήσεις κάτι το antivirus (για exe και zip/rar αρχεία). Αν τα σκανάρει και εσύ πας να τα σβήσεις δε σε αφήνει.

Επίσης, αν έχεις κατεβάσει κάτι με το torrent και το πρόγραμμα του torrent είναι ανοιχτό και το κατεβασμένο στη λίστα του για seeding τότε δε μπορείς να το διαγράψεις.

Γενικά όμως, κάτι μπλοκάρει το αρχείο και αν εσύ το πιέζεις τότε μόνο μπελά θα βρεις. Πρέπει να βρεις τι το κρατάει κλειδωμένο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν βλέπω καμία διαδικασία επαναφοράς απο το lockhunter.Μάλλον έκανα μεγάλη βλακεία και τώρα δεν μπορώ να κάνω κατι.Πιστευα ότι η επαδρομολόγηση μέσω explorer.exe θα ήταν ευκολη αλλα μου φαινεται ότι τα έχασα όλα.Δεν έχει σχέση με τα torrent η άρνηση διαγραφής.Το ξέρω αυτο  που λες και ειναι φυσιολογικό.Δεν ήταν φυσιολογικό να μην σβήνεται ένα αρχείο επειδή λεει ότι το jpg που έχει μέσα ο φάκελος χρησιμοποιέιται απο άλλο πρόγραμμα (explorer.exe) και ετσι δεν μπορεί να μετακινηθεί ή να σβηστει!

Δημοσ.

Καμία επαναφορά συστήματος δοκίμασες; (Μπας και! )

Δες στο παρακάτω λινκ μήπως μπορέσεις να επαναφέρεις τον φάκελο.

https://www.sevenforums.com/tutorials/18583-user-folders-restore-default-location.html

Αν κατέβεις στο Option Two, έχει κάτι bat αρχεία που ξαναδημιουργούν τα διάφορα user folders. Τρέξε αυτό για το Downloads.

Μια άλλη λύση είναι να δημιουργήσεις νέο χρήστη και να μεταφέρεις τα αρχεία σου εκεί.

Δημοσ.

micos000 σε ευχαριστώ πολύ.Ειχα δημιουργήσει προφίλ νέου χρήστη αλλά διαπίστωσα ότι  ο φάκελος τελικά διαγράφτηκε και εξαφανίστηκε.Δεν μπορώ να καταλαβω και εγω πως έγινε.Πολύ χρήσιμο το λινκ με τα bat αρχεία αλλα ενω έτρεξε με επιτυχία δεν βρέθηκε τιποτα.Το πήρα λοιπον απόφαση οτι χάθηκαν :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...