Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok κατάλαβα θα ανοίξω skroutz, θα επιλέξω 55", θα κλείσω τα μάτια και μετά όπου πέσει το δάχτυλο :P

Δεν μπερδεύομαι ρε παιδιά, δεν έχω iq πατάτας... γι' αυτό ρώτησα να πάρω γνώμες και παράλληλα με το δικό μου ψάξιμο να καταλήξω κάπου.

Δημοσ.

Ok κατάλαβα θα ανοίξω skroutz, θα επιλέξω 55", θα κλείσω τα μάτια και μετά όπου πέσει το δάχτυλο :P

Δεν μπερδεύομαι ρε παιδιά, δεν έχω iq πατάτας... γι' αυτό ρώτησα να πάρω γνώμες και παράλληλα με το δικό μου ψάξιμο να καταλήξω κάπου.

Απο κοντα να τις δεις να παιζουν εννοω σε μαγαζι οχι σε φωτογραφιες στον σκρουτζ....

Δημοσ.

Απο κοντα να τις δεις να παιζουν εννοω σε μαγαζι οχι σε φωτογραφιες στον σκρουτζ....

Sigh... αστειευόμουν προφανώς...

Δημοσ.

Γενικως η samsung εχει θεματα στο 90% των προιοντων της, ακομη και στα πλυντηρια. Ειναι μια εταιρεια που βγαινει πρωτη σε ζημιες 2 χρονια τωρα και αυτη τη στιγμη λειτουργει με δανεικα απο το κρατος.

Αυτο το γραφω επειδη βλεπω οτι προτεινονται πολλα προιοντα απο αυτη την εταιρεια και ο κοσμος δινει τα λεφτουδακια του. Και μετα βλεπεις μονο ποστς απο κατω, καμενα pixels, γραμμες στην οθονη, δε παιζει ο ηχος, δεν ανοιγει η τηλεοραση.......... μια σελιδα ποστς μονο απο samsung ζημιες. ΕΙναι το ιδιο οπως με την WD στους δισκους. Πρωτη προτεινομενη..... πρωτη και σε fails δισκων.

Δημοσ.

Κοίτα πιθανώς να έχει και ένα ποσοστό παραπάνω σε ζημιές το οποίο δε μπορώ να γνωρίζω αλλά έχει και πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς ειδικά σε tv/monitor/mobile οπότε λογικό μέχρι ενός σημείου να διαβάζουμε και να φτάνουν στα αυτιά μας τα προβλήματα.

Τεσπά απ' όσο έχω δει και έχω διαβάσει μάλλον είναι και λίγο θέμα τύχης. Στο pc έχω δύο monitor ένα samsung ένα lg. Το προηγούμενο LG που είχα χάλασε πρώτο ενώ το Samsung δεν έχει πάθει τίποτα.

Δημοσ.

λογικο να ακους για samsung οταν το 80% των συσκευων ειναι samsung, το παραλογο θα ταν να ακουγες συνεχεια για προβληματα στις jvc... που το ποσοστο στην αγορα ειναι 1%.... τα ποσοστα που γραφω ειναι τυχαια...

Δημοσ.

Ναι ειναι τυχαια τα νουμερα σου, γιατι ειναι μονο 21% αν θυμαμαι καλα. Αλλα τα προβληματα ειναι εξισου πολλα που δε δικαιολογουνται.

Και η jvc που αναφερες μαλλον τυχαια....... ειναι στη πρωτη πενταδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει και ειναι και λογικοτατο... Γι αυτο στην ουσια ολα εξαρτωνται απο το τι βιωματα εχεις εσυ με την Χ μαρκα κτλ και η αγορα ειναι και πολυ θεμα τυχης πλεον.... Γιατι μιλαμε καθαρα για αντοχη στον χρονο... Για ποιοτητα και τετοια αυτα τα βλεπεις και τα ξεχωριζεις λιγο αν τα ψαξεις...

Λιγες sony εχουν καει στα πρωτα στα 2-3 χρονια χωρις καλυψη εγγυησης και λιγες thomson 7ετιας παιζουν ακομα?

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.

Σχετκα με οσο γραφονται, εχω μερικες ερωτησεις?

Γιατι σε ολα τα τεστ και reviews σε ολο το κοσμο, σε ολες τις Ηπειρους, TV με VA panel παιρνουν τις υψηλοτερες βαθμολογιες? Τοσο σε αντιθεση οσο και σε χρωμα.??? Ανευ μάρκας.

Γιατι υπαρχουν τοσοι πολλοι καταναλωτες που παραπονιουνται για IPS glow και για κακο μαυρο σε σκοτεινες ταινιες?

Γιατι τα κορυφαια VA-SPVA panel εχουν χρωματικη ακριβεια 98% (μερικα νεα 100%) στο DCI-P3?? Που περιγραφει πληρως την ρεαλιστικοτητα των στουντιο που αναφερθηκε.

Πως γινεται στα καταστηματα να βλεπουμε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που ειπωθηκε? Σε ταινιες με χαμηλο gamma πιο σκοτεινες σκηνες δινουν περισσοτερη λεπτομερια σε VA?? Μηπως λογο υψηλότερης αντιθεσης και δυναμικων??  

Α και ολα αυτα κατα καιρους τα εχω ανεβάσει σε λινκ, με διαγράμματα, με φωτο και οτι αλλο μπορεί να αποδείξει τα λεγομενα μας. Οτιδήποτε αλλο ακούγεται μεχρι τωρα αποτελει προσωπικη αποψη.. Σεβαστη αλλα μεχρι εκει.

Δωστε μου ενα link με την συνεργασια samsung - lg που αναφερθηκε... Αν γινει αυτο μαλλον τα γαϊδούρια θα βγάλουν φτερα....(λογια αντιπρόεδρου τους σε συνέντευξη). Το κόλλημα το εχουν και δυο πάραυτα.

Η LG υοθετησε την τεχνολογία Νano της Samsung που χρησιμοποιουσε πριν δυο χρονια. Αλλα ολη την βαση την εχει δωσει στις OLED. Και ειναι και το πιο σοφο πραγμα καθως εκει τα παει πολυ καλα και το προιον ποιοτικα στεκεται ψηλα. Τα IPS δεν αποτελουν κανενα μελλον. Ολες οι εταιριες τα εχουν σταματησει απο τα μοντελα τους. Μονο στα κινητα εχουν πολυ μελλον.

Περι ηλεκτρονικών και αξιοπιστίας.

Ολες οι TV εχουν μια συγκεκριμένη σύσταση υλικων και πλακετων. Πλέων με τοσα χρονια τεγχνογνωσιας τα κυκλώματα αυτα ειναι πολυ απλα στην συσταση τους. Ως ηλεκτρονικός λεω υπεύθυνα οτι ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι TV εχουν το ιδιο fault ratio. Οσο ευκολα θα χαλασει μια SONY τοσο ευκολα θα χαλασει και μια samsung στις ιδιες συνθήκες λειτουργίας. Μπορω αν θελετε να ανεβάσω και σχηματικά και service manual που αποδεικνύουν την ομοια τοπολογία και χρηση εξαρτημάτων. Οποιος θελει μου λεει.

Τωρα για τις αερολογίες περι δάνειων και κατάρρευσης της Samsung. Δεν ειμαι κάποιος μέτοχος τους να τους υποστηρίξω.  Απλα ολοι ξέρουμε οτι η Κορέα αναπτύχθηκε εξαιτιας τους. Το 20% της οικονομίας τους το ελεγχει αυτη η εταιρια. Παντου τα διαβαζουμε.

http://money.cnn.com/2017/02/17/technology/samsung-south-korea-daily-life/

Ολα τα αλλα ειναι είχαμε να λεμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...