crom251 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εχω το huawei p8 lite. Συνδεω το κινητο με usb στον υπολογιστη και το κινητο μονο φορτιζει. Δεν μου δινει επιλογη για μεταφορα αρχειων κλπ. Το εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικα καλωδια και σε 2 διαφορετικους υπολογιστες και γινεται το ιδιο πραγμα. Πριν καποιο καιρο με τα ιδια καλωδια μου εβγαζε επιλογη για μεταφορα αρχειων μολις το συνδεα στον υπολογιστη. Τι φταιει και τι μπορω να κανω?
makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Συνδεόταν αρχικά και τώρα δεν συνδέεται ή τώρα προσπάθησες για πρώτη φορά και δεν συνδέεται;
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Κατέβασε πρώτα τους Drivers και πέρασε τους στον υπολογιστή. Θα τους βρεις εύκολα εδώ http://www.doctorandroid.gr/2013/02/adb-driver-installer-driver.html?m=1
crom251 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Συνδεόταν αρχικά και τώρα δεν συνδέεται ή τώρα προσπάθησες για πρώτη φορά και δεν συνδέεται; Πριν καποιο καιρο με τα ιδια καλωδια μου εβγαζε επιλογη για μεταφορα αρχειων μολις το συνδεα στον υπολογιστη. Κατέβασε πρώτα τους Drivers και πέρασε τους στον υπολογιστή. Θα τους βρεις εύκολα εδώ http://www.doctorandroid.gr/2013/02/adb-driver-installer-driver.html?m=1 Θα το δοκιμασω και επανερχομαι... Το κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν μου αναγνωριζει το κινητο. Error Device not found
makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Επειδή πέρασα την ίδια φάση μετά την εγκατάσταση των 10, βρήκα μια λύση και ησύχασα. Δοκίμασε με τους drivers και αν δεν τα καταφέρεις τα ξαναλέμε. Edit Δεν έχεις πει τι λειτουργικό έχεις. Εάν έχεις Win, στα settings/ διαχείριση του υπολογιστή πρέπει να φαίνεται η συσκευή εάν είναι συνδεδεμένη και αν υπάρχει πρόβλημα εμφανίζεται τριγωνάκι με θαυμαστικό. Με δεξί κλικ ζητάμε ενημέρωση οδηγού και εάν δεν διορθωθεί το πρόβλημα ακολουθείς τα επόμενα. Πάμε στο φάκελο των Windows, βρίσκουμε το φάκελο INF, σ' αυτό (κάτω-κάτω) το αρχείο wpdmtp και με δεξί κλικ ζητάμε εγκατάσταση. Στην περίπτωσή μου, αναγνωρίστηκε και πάλι το κινητό, εμφανίστηκε αμέσως καρτέλα σύνδεσης, άνοιξα τον Explorer και στην ονομασία του κινητού εμφανίστηκαν οι δύο χώροι (του κινητού και της SD κάρτας) με όλα τα περιεχόμενα. 3
crom251 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Win 7 ultimate service pack 1 εχω. Δοκιμασα αυτα που ειπες. Με το ενημερωση οδηγου δεν καταφερα κατι. Εψαχνε ''αιωνια'' συν οτι δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν το κινητο αυτο που πατησα. Στη 2η λυση μου εβγαζε μηνυμα The INF file you selected does not support this method of installation. Εκανα το εξης και καταφερα να το αναγνωρισει. Ειχα το κινητο συνδεδεμενο και εκανα επανεκκινηση του υπολογιστη και το αναγνωρισε. Μετα βεβαια οταν το εβγαλα και το ξαναεβαλα (ενω ο υπολογιστης ηταν ανοιχτος) παλι τα ιδια. Μονο φορτιζε και καμια επιλογη για να μπω στα αρχεια. Δεν ξερω τι κολλημα εχει φαει...
makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Έχεις επιλεγμένο το MTP στο USB Computer Connection και το USB Debugging είναι On στο Developer Options;
xaniared Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Είχα το ίδιο πρόβλημα με άλλο κινητο (μόνο φόρτιζε). Δε με άφηνε να επιλέξω mpt και ptp και αποδείχθηκε ότι λόγω κάποιου προβλήματος στην μητρική δε μπορούσαν να περάσουν δεδομένα μέσω της micro usb θύρας. Αν έχεις εγγυηση όπως εγώ είσαι τυχερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα