Προς το περιεχόμενο

Στο Android από σήμερα το Super Mario Run

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τόσοι άσχετοι εδώ μέσα πως και δε μαζεύτηκαν στο νήμα του Switch; Περάστε,θα βρείτε και παρέα που υποστηρίζουν τις ίδιες μπαρουφες περί γρατσουνισμενης οθόνης.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχετε ένα θεματάκι οι nintendάκιδες με την αντίθετη άποψη και με το να σας τονίζουν τα αρνητικά της ninty ή είναι ιδέα μου; 

Βασικά είναι η ίδια κατάσταση όταν γράφεις τα αρνητικά του iPhone, του Android, του Mac, των Windows, και πάει λέγοντας :P

• Like 4

• Moderators

Πατάς Alt tab, γράφεις google, πατάς το πρώτο link που βγάζει, γράφεις αυτό που ρωτάς εμένα, θα εκπλαγείς με το τι θα σου βγάλει. Τα παραπάνω μην τα πεις όμως σε άλλους, είναι μυστικό του Βατικανού που μου το έδωσε ο Πάπας ο ίδιος!

https://www.youtube.com/watch?v=Whk8hD0b6eA

Alt-tab, waterfox, google, wikipedia:

Το Χ1 κυκλοφόρησε το 2015. Έχουμε 2017, άρα:

2017 μείον 2015 ίσον πέντε χρόνια. Έχεις δίκιο τελικά!

• Like 7

Έχετε ένα θεματάκι οι nintendάκιδες με την αντίθετη άποψη και με το να σας τονίζουν τα αρνητικά της ninty ή είναι ιδέα μου; 

Έχετε ένα θεματάκι οι Activision-άδες/ΕΑ-άδες/Sony-αδες με την αντίθετη άποψη και με το να σας τονίζουν τα αρνητικά της ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ FPS ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ-εταιρείες "σας" ή είναι ιδέα μου; 

Καταλαβαίνεις έτσι το λάθος στην άποψη σου ή  μήπως όχι; Αν όχι οι παρωπίδες δεν είναι δικές μου

Αυτό που εκνευρίζει είναι η μίρλα. Δε γουστάρεις Nintendo/MS/Sony/EA κλπ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. Μην δώσεις τα λεφτά σου.

ΑΣΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ (ΑΝΟΥΣΙΑ) ΜΙΡΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Παράλογο;

• Like 2

Πατάς Alt tab, γράφεις google, πατάς το πρώτο link που βγάζει, γράφεις αυτό που ρωτάς εμένα, θα εκπλαγείς με το τι θα σου βγάλει. Τα παραπάνω μην τα πεις όμως σε άλλους, είναι μυστικό του Βατικανού που μου το έδωσε ο Πάπας ο ίδιος!

https://www.youtube.com/watch?v=Whk8hD0b6eA

Βρίσκω ένα tablet με το SoC που βγήκε Δεκέμβριο του 2015 και κόστιζε και 500 κατοστάρικα.

Ψάχνω tablet του 2012 όπως μας είπες.

Ρώτα μια τον Παπα να σου πει γιατί το βιάζομαι λίγο.

γιατί ως γνωστόν το jailbreak, root, cracks, torrents, σπασμένα apk, παράνομα markets κτλ τα ανακάλυψαν οι τεχνολογικά προηγμένοι ΕΛληνες 

διαδοσται!!!!

chemtrail-dinatos-gr.jpg

ενας θεος ξερει πως απο αυτο που εγραψα εσυ συμπέρανες οτι έστω υπονόησα οτι τα ξεκινησαν οι ελληνες αυτα που αναφερεις... μαλλον εκτος απο ορθογραφια δεν γνωριζεις ουτε τη σημασια των σημειων στηξεως...

ακυρο το quote μου , δεν διαβασα σωστα

παρ ολα αυτα καθεσαι και αναλώνεσαι σε αριθμους, προσωπικα ουτε στο snes εχω προβλημα σε 55αρα αμα καθομαι σε μεγαλη αποσταση, δεν λεω βεβαια οτι δεν φαινεται το πιξελιασμα

Δεν είπα ποτέ ότι δεν αξίζουν τα παχνίδια της Nintendo, 4 Κονσόλες της Nintendo έχω σπίτι + παιχνίδια. Απλά βλέπω την διαφορά άμα βάλω το παιχνίδι στο PC και εκεί αναφέρομαι ότι εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις. Πλέον φτάσαμε σε σημείο να μπορείς να αγοράσεις από το Nintendo Wii Store παιχνίδια μέσα στον Dolphin Emulator :P 

• Like 2

3 λαλούν και 2 switch χορεύουν.

Alt-tab, waterfox, google, wikipedia:

Το Χ1 κυκλοφόρησε το 2015. Έχουμε 2017, άρα:

2017 μείον 2015 ίσον πέντε χρόνια. Έχεις δίκιο τελικά!

Μου την είπες τώρα άσχημα! :P

Μάρτιος 2017 και αγοράζεις 300+ h/w έστω του 2015? Έχεις δίκαιο είναι η ευκαιρία του αιώνα μην πω και πόσο future proof αγορά είναι και είναι η αγορά της χιλιετίας! 

Ντρέπομαι που δεν έπιασα την ακριβή χρονολογία παλαιού h/w!

Έχετε ένα θεματάκι οι Activision-άδες/ΕΑ-άδες/Sony-αδες με την αντίθετη άποψη και με το να σας τονίζουν τα αρνητικά της ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ FPS ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ-εταιρείες "σας" ή είναι ιδέα μου; 

Καταλαβαίνεις έτσι το λάθος στην άποψη σου ή  μήπως όχι; Αν όχι οι παρωπίδες δεν είναι δικές μου

Αυτό που εκνευρίζει είναι η μίρλα. Δε γουστάρεις Nintendo/MS/Sony/EA κλπ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. Μην δώσεις τα λεφτά σου.

ΑΣΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ (ΑΝΟΥΣΙΑ) ΜΙΡΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Παράλογο;

Σε φόρουμ είσαι, σε μια χώρα που και καλά έχει "δημοκρατία και ελευθερία του λόγου" τρομάρα μας.

Θα τα δεις και θα τα ακούσεις όλα, μερικά θα σου αρέσουν, μερικά πάλι όχι.

Λάθος στην άποψη μου δεν βλέπω, βλέπω ότι είναι διαφορετική, κατά πολύ, από την δικιά σου και αυτό δεν το σέβεσαι και λες για μίρλα. Ναι δεν γουστάρω κοροϊδία από καμία εταιρία, όποια και αν είναι αυτή. Δεν θέλω, απαιτώ όταν θα σκάσω ένα ποσό να αντικατοπτρίζει την αξία στην αγορά με την ημερομηνία και όχι να μου πουλάνε ότι ΘΑ τρέχει κάποια games στο μέλλον τα οποία ΘΑ τα αγοράσω με εκ νέου λεφτά. Γιατί αέρα πουλάει αυτήν την στιγμή η ninty. Θες να το δεις και να το καταλάβεις; Καλώς. Δεν θες, οκ έχω παρωπίδες. 

Βρίσκω ένα tablet με το SoC που βγήκε Δεκέμβριο του 2015 και κόστιζε και 500 κατοστάρικα.
Ψάχνω tablet του 2012 όπως μας είπες.
Ρώτα μια τον Παπα να σου πει γιατί το βιάζομαι λίγο.

Που είναι το Irony tab του Leonard όταν το χρειάζομαι; 

• Like 1

Αυτός είναι ήταν ο τίτλος του θέματος.

Ο σωστός τίτλος:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΨΕΣ ΠΟΥ Η NINTENDO ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ
  • Like 4

και όχι να μου πουλάνε ότι ΘΑ τρέχει κάποια games στο μέλλον τα οποία ΘΑ τα αγοράσω με εκ νέου λεφτά.

Στις άλλες κονσόλες συμβαίνει κάτι διαφορετικό?

Στο PC δεν αγοράζεις τα παιχνίδια με "εκ νέου λεφτά"?

Αυτός είναι ήταν ο τίτλος του θέματος.

Ο σωστός τίτλος:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΨΕΣ ΠΟΥ Η NINTENDO ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ

άμα η nintendo δε πουλάει και γίνει sega (δηλαδή multiplatform developer/publisher), τότε δε θα έχει το ίδιο γούστο 

ευτυχώς που τη γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μετά το wii u, δεν της το είχα 

το switch θα σαρώσει

αλλά το mario run είναι σκουπίδι 

άμα η nintendo δε πουλάει και γίνει sega (δηλαδή multiplatform developer/publisher), τότε δε θα έχει το ίδιο γούστο 

ευτυχώς που τη γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μετά το wii u, δεν της το είχα 

το switch θα σαρώσει

αλλά το mario run είναι σκουπίδι 

Συγκρίνεις hardware με έναν game τίτλο; Τι συμπέρασμα περιμένεις να βγάλεις;

Για πες μου τι δε σου άρεσε στον τίτλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...