Προς το περιεχόμενο

Στο Android από σήμερα το Super Mario Run

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To κράξιμο το θέλουν κανονικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Πληρώνεις 10€ γι αυτό:

- Tap Tap μόνο

- Να έχεις ανοιχτό το Internet

- Γραφικά μέτρια σε 2D

Σιγά δηλ το δύσκολο development που κάνουν και γι αυτούς είναι παιχνιδάκι - υπάρχουν τόσα δωρεάν παιχνίδια με 3D γραφικά και καλύτερο gameplay (όχι tap tap) και η Nintendo κάθεται και ζητάει 10€ για κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνουν.

Αν θέλουν να οικονομήσουν τότε να βάλουν καλύτερα διαφημίσεις+αν κάποιος θέλει πχ παραπάνω powerups.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Η Nintendo το μόνο που προσφέρει, διαφορετικό από τους άλλους, είναι τα συγκεκριμένα ιστορικά IPs. Mario, Zelda, Metroid κτλ. και μερικές υποψίες καινοτομίας στο χειρισμό. Αξίζουν αυτά για κάποιον; Ναι, το αγοράζει. Όχι, δεν το αγοράζει. Αυτά.

Όσον αφορά το Mario run, δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ. Υπάρχουν τόσα και τόσα αξιόλογα endless runners δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν και offline. Αλλά το μουστάκι του Mario για να το δεις να χοροπηδάει πρέπει να πλερώσεις φίλε μου.

• Like 1

To κράξιμο το θέλουν κανονικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Πληρώνεις 10€ γι αυτό:

- Tap Tap μόνο

- Να έχεις ανοιχτό το Internet

- Γραφικά μέτρια σε 2D

Σιγά δηλ το δύσκολο development που κάνουν και γι αυτούς είναι παιχνιδάκι - υπάρχουν τόσα δωρεάν παιχνίδια με 3D γραφικά και καλύτερο gameplay (όχι tap tap) και η Nintendo κάθεται και ζητάει 10€ για κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνουν.

Αν θέλουν να οικονομήσουν τότε να βάλουν καλύτερα διαφημίσεις+αν κάποιος θέλει πχ παραπάνω powerups.

Η ας έβαζε τουλάχιστον διαφημίσεις με την επιλογή να πληρώσεις για να τις αφαιρέσεις.

Η Nintendo το μόνο που προσφέρει, διαφορετικό από τους άλλους, είναι τα συγκεκριμένα ιστορικά IPs. Mario, Zelda, Metroid κτλ. και μερικές υποψίες καινοτομίας στο χειρισμό. Αξίζουν αυτά για κάποιον; Ναι, το αγοράζει. Όχι, δεν το αγοράζει. Αυτά.

Όσον αφορά το Mario run, δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ. Υπάρχουν τόσα και τόσα αξιόλογα endless runners δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν και offline. Αλλά το μουστάκι του Mario το πλερώνεις φίλε μου.

Άμα το παιχνίδι ήταν δωρεάν ο Mario θα ήταν κάπως έτσι..

5931002_700b.jpg

• Like 1

Είμαι gamer και επειδή είμαι gamer με κάποια χρόνια προϋπηρεσίας έχω απαιτήσεις.

Τώρα αν σε άλλους τους αρέσει να πληρώνουν χρυσάφι για υλικό 5 ετών και να παίζουν τα ίδια games 30 χρόνια τώρα πρόβλημα τους. 

Και εγώ είμαι gamer με πολλά χρόνια προυπηρεσίας και έχω και εγώ απαιτήσεις αλλά εμένα οι απαιτήσεις μου έρχονται στην εμπειρία του παιχνιδιού. Ωραία τα νουμεράκια για να παίζουμε υπέρ-ατού αλλά δεν βοηθάνε ένα παιχνίδι να είναι καλή εμπειρία αν ο δημιουργός είναι άμπαλος. Δεν είναι καλύτερο το Dark Sous 2 από το Dark Souls 1 επειδή το πρώτο τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση και μεγαλύτερο framerate. Το Dark Souls 1 στο PS3 (ναι ναι με το 30-11άρι framerate και την sub-720p ανάλυση) είναι δέκα φορές καλύτερο από το Dark Souls 2 στο πιο uber trooper PC με 4Κ και 200fps. 

Επίσης όταν αγοράζεις κάτι το αγοράζεις σαν ένα πακέτο εμπειρίας. Εσύ θεωρείς ότι το hardware είναι παλιό, εγώ θεωρώ ότι το μηχάνημα προσφέρει κάτι που δεν έχει κανένας άλλος και αυτή η διαφορά για να δημιουργηθεί έχει πέσει δουλειά που πρέπει να πληρωθεί. Τα αστεία περί emulation τα αφήνω στην άκρη και γιατί το emulation δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν ήδη οι κονσόλες με τα παιχνίδια τους και γιατί δεν είναι τέλειο (καλή τύχη που λες να παίξεις metroid prime με το dolphin). 

Είναι σαν να πηγαίνεις να παίξεις μπάλα με τον γιο σου και να λες ότι η αλάνα που παίζετε τη μπάλα σας δεν είναι σαν το γήπεδο της Juventus. Εχετε χάσει την "μπάλα" παιδιά, sorry. 

• Like 1

Βγάλτε ζήλια μ' αρέσει. Βρίζετε το Switch και το The Legend of Zelda ... 

Ζήλια..επειδή αυτοί(όπως και εγώ) είμαστε απογοητευμένοι με το εν λόγω παιχνίδι; :mellow:

Τεσπα, το mario run είναι ένα παιχνίδι της σειράς(στην καλύτερη των περιπτώσεων) και δεν προσφέρει τίποτα από την παρακαταθήκη της nintendo στο θέμα.Για τζάμπα καλό είναι, για 10€ με τίποτα.

Με 3€ λιγότερα αγοράζεις τα Baldur's Gate-Icewind Dale για android...

• Like 2

Εσύ δηλαδή που βρίσκεις αυτό το παιχνίδι φοβερό μεγάλωσες με τη Nintendo?

Το φοβερο ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα μας.

Δικο σου προβλημα αν δεν σου αρεσει

Πολύ ωραίο παιχνίδι και καλοφτιαγμένο όχι σαν του σωρού τις δευτεράντζες που έχουν γεμίσει τα stores. Το μόνο του αρνητικό ότι είναι ακριβό.

H Nintendo βάζει κατά καιρούς προσφορές, το καλοκαίρι σίγουρα θα πέσει στην μισή τιμή. Εγώ το κατέβασα φυσικά, μια χαρά υπέροχο είναι. Τα άλλα ας τα λένε οι μίζεροι. 

Ζήλια..επειδή αυτοί(όπως και εγώ) είμαστε απογοητευμένοι με το εν λόγω παιχνίδι; :mellow:

Τεσπα, το mario run είναι ένα παιχνίδι της σειράς(στην καλύτερη των περιπτώσεων) και δεν προσφέρει τίποτα από την παρακαταθήκη της nintendo στο θέμα.Για τζάμπα καλό είναι, για 10€ με τίποτα.

Με 3€ λιγότερα αγοράζεις τα Baldur's Gate-Icewind Dale για android...

Εγώ συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες. Αλλά μην ξεχνάς ότι το mobile gaming στοχεύει σε άτομα που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ όλη την ημέρα και απλά δεν έχουν χρόνο να απορροφηθούν στο Baldur's Gate κλπ. Και όχι φίλε δεν είναι απογοητευμένοι, απλά κράζουν όπως για τη Samsung, για την Αpple κλπ. Η συμπεριφορά του δίχρονου με κουράζει και ότι επί της ουσίας δεν συζητάμε και τίποτα σημαντικό. Μου θυμίζει τις συζητήσεις στο SDNA, πολύ χαμηλό επίπεδο. 

H Nintendo βάζει κατά καιρούς προσφορές, το καλοκαίρι σίγουρα θα πέσει στην μισή τιμή. Εγώ το κατέβασα φυσικά, μια χαρά υπέροχο είναι. Τα άλλα ας τα λένε οι μίζεροι. 

Εγώ συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες. Αλλά μην ξεχνάς ότι το mobile gaming στοχεύει σε άτομα που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ όλη την ημέρα και απλά δεν έχουν χρόνο να απορροφηθούν στο Baldur's Gate κλπ. Και όχι φίλε δεν είναι απογοητευμένοι, απλά κράζουν όπως για τη Samsung, για την Αpple κλπ. Η συμπεριφορά του δίχρονου με κουράζει και ότι επί της ουσίας δεν συζητάμε και τίποτα σημαντικό. Μου θυμίζει τις συζητήσεις στο SDNA, πολύ χαμηλό επίπεδο. 

Φυσικά γνώμη σου, αλλά μια φορά ζήλια δεν είναι για πολλούς εκ ημών, είναι παρατήρηση μιας πραγματικότητας(το παιχνίδι είναι απλοϊκό ακόμη και για mobile μάριο,ιδίως όταν με emus έχεις τους πολύ ανώτερους τίτλους των GB/GBA/NDS).

Από εκεί και πέρα ότι γουστάρει ο καθείς κάνει, αγόρασε/στε το εάν πιστεύεις ότι αξίζει, εμείς θα το προσπεράσουμε.

Τουλάχιστον εγώ δεν κράζω καμιά εταιρεία που αποφάσισε να φέρει πίσω κάποιον θρύλο. Απλά λέω ότι μόνο μια φορά πετυχαίνει κάτι και δεν μπορεί να επαναληφθεί.

Αλλιώς τι νόημα θα είχε να βγαίνουν καινούργια πράγματα, θα φέρνανε ξανά τα ίδια πίσω.

Λέω ότι όσοι τα ζήσαμε, ελάχιστοι θα τα ξανά δοκιμάσουν αυτά τα παιχνίδια και θα το παρατήσουν σχεδόν αμέσως.

Αυτά είναι κυρίως για αυτούς που δεν προλάβανε τις κασέτες (ή το νοκια) ...

Και ρωτάω πάλι.

Τι ακριβώς εννοείς αποφάσισε να φέρει πίσω?

Πότε σταμάτησαν τα Mario games?

Το φοβερο ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα μας.

Δικο σου προβλημα αν δεν σου αρεσει

και δικό σου πρόβλημα που δε σου αρέσει που δε μου αρέσει 

επίσης δεν είναι όλα υποκειμενικά σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν κάποια  αντικειμενικά κριτήρια για το τι είναι καλό και τι όχι και στη προκειμένη περίπτωση με το ζόρι έχουμε να κάνουμε με παιχνίδι με τη κλασική έννοια του όρου 

οπότε πες απλά ότι σου αρέσουν οι σαβούρες και μην επικαλείσαι το ότι μεγάλωσες με τη nintendo γιατί με αυτή μεγαλώσαμε και εμείς και για αυτό το λόγο έχουμε και κάποια κριτήρια

είναι σα να μου λες ότι μεγάλωσες με κλασική μουσική αλλά σου αρέσει ο παντελίδης  :blink:

αν ήσουν 15χρονο και είχες μεγαλώσει με tablet να το καταλάβω

• Like 1

και δικό σου πρόβλημα που δε σου αρέσει που δε μου αρέσει

επίσης δεν είναι όλα υποκειμενικά σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια για το τι είναι καλό και τι όχι και στη προκειμένη περίπτωση με το ζόρι έχουμε να κάνουμε με παιχνίδι με τη κλασική έννοια του όρου

οπότε πες απλά ότι σου αρέσουν οι σαβούρες και μην επικαλείσαι το ότι μεγάλωσες με τη nintendo γιατί με αυτή μεγαλώσαμε και εμείς και για αυτό το λόγο έχουμε και κάποια κριτήρια

είναι σα να μου λες ότι μεγάλωσες με κλασική μουσική αλλά σου αρέσει ο παντελίδης :blink:

αν ήσουν 15χρονο και είχες μεγαλώσει με tablet να το καταλάβω

Εχεις δικιο με τα υποκειμενικά-αντικειμενικα κριτηρια δεν διαφωνώ.

Αν το θεωρεις σαβουρα δικο σου προβλημα και αν ειχες μεγαλωσει με nintendo δεν θα ειχες αυτη την αποψη οποτε κοροιδευεις καθαρα τον εαυτό σου.

Γι'αυτο μην κραζεις κατι που δεν θα καταλαβεις ποτε στη ζωη σου.

Μαλλον εσυ μεγαλωσες με ταμπλετ για να απαντας ετσι.

• Like 1

ναι σωστά δεν έχω μεγαλώσει με nintendo, απλά έχω παίξει σχεδόν όλα τα mario από το nes και το ασπρόμαυρο gameboy μέχρι και το galaxy 2 του wii, οπότε ναι τι να ξέρω κι εγώ από platform και μάλιστα με τίτλο mario

ίσως πρέπει να το επεξεργαστώ άλλα 30 χρόνια στο νου μου μέχρι  να αντιληφθώ το μεγαλείο του 

αυτό, έχει περισσότερο βάθος, από το run, πράγμα που αντιλαμβανόμουν από το δημοτικό

https://www.youtube.com/watch?v=EV0qJd-phvQ

• Like 2

Ρε παιδιά, σε nexus 6 με Lineage OS, δεν το βρίσκει στο playstore, και όταν κατεβάζω το apk, ανοίγει μια κόκκινη οθόνη που λέει Nintendo, και μετά κλείνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά το παιχνίδι γαμαει. Έχω παίξει και χειρότερα παιχνίδια με 10 ευρώ. Τέτοιο gameplay με always run δεν έχω ξαναδει.

Αλλά και 10 ευρώ κατά την γνώμη μου πάντα είναι πολλά για 6 κόσμους κιόλας μόνο. Να χε 15 να λέγαμε εντάξει..

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...